Aydında çok sıcak yaa bugün 2-3 saat dışarıdaydım başıma güneş geçti eve gittim baş ağrısından duramadım
Printable View
Aydında çok sıcak yaa bugün 2-3 saat dışarıdaydım başıma güneş geçti eve gittim baş ağrısından duramadım
Bugün terden öldüm.Buralar yanıyor.Bu arada Kartal'a Recep Tayyip Erdoğan gelmiş.Daha yeni haberim oldu.:D
Açalım bakalım guşluğu.:)
İyi Geceler..:)
İyi geceler.
İyi geceler.
Nasılsınız?
herkese merhabalar nerelerdesiniz ?
T.İ.O.K.O'mu başlıyordu ne?
selam.nasılsınız bakım :D
Merhaba millet:o:
Merhaba ...
yarında aslında çok yakın ama geleceği meçhul :u:
T.İ.O.K.O
Hep Diyorsunuz Yarın
Ama Artık Başlayın
Ey Ahali Başlamıyolarsa Taşlayın
Yarınlar Bitmez
T.İ.O.K.O Aygün'le Gitmez :D
Hani Nerde Konunuz
Aygün Bey Düşmüş Donunuz :D
T.İ.O.K.O İstiyoruz
Sabırla Bekliyoruz
TİOKO başlayınca merak etmeyin herşeye değecek ;) Süper hikayeler yazılmaya devam ediliyor.
Kariyer Hikayesi ne demekmiş herkes görecek ;) Bekleyin,Yakında !!!
Önce yazıyorsunuz sonra ona göre mi oynuyorsunuz ben anlamadım :u:Quote:
Süper hikayeler yazılmaya devam ediliyor.
:D
Selam beyler ben 8.0.2 yamasını sitede bulamadım link verebilir misiniz acaba =)
Teşekkür ederim.Genel tartışmalar bölümünde olabileceğini tahmin etmemiştim :)
Arkadaşlar sizin yeni Üniversite kazanan insanlara saygınız bumu yahu. :Dİşlerimiz bitsin başlayacağız. Ön hazırlıkların hepsi tamam. Sadece oynamamız kaldı...:) Az daha bekleyin ama gerçekten çok süper olacak.
Ayrıca şu Emre abinin kışkırtmalarına da kulak tıkayın canım...:D
Kışkırtma mı? Ne kışkırtması yahu. Başlayacak başlayacak diyorsun imzandan siliyorsun yakında falan yazısını böyle garip saçma sapan yuvarlak birşeyler koymuşsun. :D
Hadi başlayında görelim arkadaşım. Olmadı bir konu açın 2 resim ekleyinde inanalım. Yakında yakına hep yakında. Bir abimizin şöyle bir lafı vardır;
yarında çok yakındır ama geleceği meçhul ;) :D
Hem sen ne biliyorsunuz ki o yuvarlak şeylerin ne olduğunu.(ne demekse :D).
Abicim, güzel insan, kayıt işleri, ıvır zıvır derken bi 10 gün gidecek. Tamam 10 gün geçtikten sonra başlasak ben Isparta'ya uçacam orada internet bağlantıları filan derken hep patates olacağız bu sefer kariyer başlamadan bitecek.Şimdilik bi 15 gün daha filan var.
He ama dersenizki siz konuyu açın giriş hikayelerini başlangıçda koyun biraz daha süsleyin 15 gün sonra da maçlara başlayın derseniz bugün akşam bile açarım konuyu. Ne dersiniz ..?
Olmaz öyle madem 15 gün diyorsun 15 gün sonra. Taşırım tamamlanmış kariyerlere kariyerinizi vallaha acımam :n:
Sen işlerini hallette hayırlısıyla Erdem biz bekleriz nasıl olsa buradayız :u:
Bakmayın siz bana sıcaktan sıcaktan...Baksana Hayrettin abiye kafa tutuyorum. :zuhaha
Beyler 8.0.2 yamasını indirdim update dediğimde Football Manager 2008 install directory does not exist.Please reinstall Football Manager 2008 again before installing diyor bunun hakkında bilginiz var mı
Kaynak olarak doğru yeri gösterdiğinden emin ol eminsen tekrar yükle oyunu sonra dene. :)
O zaman hadi hayırlı traşlar..:)
Bu sıcakda sende ne diye giriyon ki foruma. Yazık değilmi bunca insana :D.
Yanlızlık... Çakmak taşı gibi sert, elmas gibi keskin,
Ne yanına dönsen bir yerin kesilir, fena kan kaybedersin.
Kapını bir çalan olmadımı hele elini bir tutan,
Bilekleri bembeyaz kuğu boynu parmakları uzun ve ince
Sımsıcak bakışları suç ortağı kaçamak gülüşleri gizlice....
Ne yapsın mesai saatleri erdem :D
Özür dilerim rahatsız ettiğim için beyler siz sohbete devam edin yok sorun falan:D
Hoşuma gidiyor millete ayar vermek. :zuhaha
Aşık geldi. :D Sanada selamlar Sekan. :p
Mesai devam ediyor cidden. Klimalar çalışmıyor yahu :D
Olursa bir sorun Glader buradayız. :D