(1) = extensor
Printable View
(1) = extensor
Mesajımı geri alıyorum.:icon_biggrin:
http://forum.turksportal.net/vb/member.php?u=124511
(p) Çok tatlı=) Nasılsın şemsi abi
Tekrar koyabilirsin Kaka avatarını dedim de öyle koydu avatarı :D
De get la Aygün..:D
İyidir Eralp sen?
Vaay Aygün beş kuruşluk değeri yokmuş sözlerinin..:zuhaha
Bu arada 100.000. üyemizin niki neydi hatırlayan var mı?
Bende iyiyim nolsun öle sürünüp gidiyoruz işte =)
Herkese merhabalar nerelerdesiniz beyler 2 saattir yazan yok
eralp sürünüyor hala :p (p)
Guşluğu açar giderim arkadaş.Malum yarın sabah bilet almaya gideceğim.Erken kalkmak lazım.Bütün kuşlara iyi geceler..
İyi Geceler ....
Selamlar..
Merhabalarr
slm dostlar nbrsınızz
KuşLuk açıLdığı andan itibaren 3,3,33 ve 8 dakika araLarLa seLam veriLmiş.:D
Bende yakLaşık 10 dakika sonra "merhaba" diyorum.:D
Uykunuz varsa selam yazmayın güle güle yazın yav :) Hadi iyi uykular.
Uykum var dedim hala oturuyorum.:D
1 Saati atLamışım pardon.:D
Uykum yoktu ancak bu pcnin yavaşLığı uykumu adeta geri getirdi.:D
Bende de yeni ana kart alma stresi var maddi olarak :D
Bugün de sabahçıyız. Tatil heyecanı mıdır babalık heyecanı mıdır nedir bilemiyorum ama herneyse uykumu alıp götürdü... :) Merhabalar...
Merhabalar Selman abi evlenmişsin abi bide çocuk geliyormuş hepsini bugün ögrendim valla hayırlı olsun tebrik ederim. :)
abi bu selman selman-ı fahrisinden mi ileri geliyor.
selman-ı fahrisi hendek savaşında hendek kazılması fikrini bulan ve hz muhammed'e söyleyen kişidir.
Hep gene genel kültür. :D
Hocam erken evlilik ve erken çocuk sahibi olmanın getirileri ve götürülerini bizimle paylaşırmısın :D
saygılar
Sanırım oradan geliyor. Çok duydum bunu. Babaannem'den dinlerdim hep. Hala da anlatır aklına geldikçe. İsmimi de o koymuş zaten :)
Esasında herkes söylüyor bunu erken evlilik zararlıdır diye fakat bende durum biraz farklı. Eşimle 6 yıldır birlikteyiz. Bunun 4 yılı flört 2 yılı evlilik. Aynı üniversitedeydik. Aynı bölümde ve aynı sınıfta. 1. sınıfta tanıştık okul bitince evlendik. Aynı kurumda işe başladık. Şu anda aile şirketimizin başındayız yine birlikte. Bu yüzden bizimki çok da erken değildi aslında. Yaş olarak belki gençtik ancak zihin olarak birşeyler oturduğu vakit hiç sorun olmuyor. Götürüsünü görmedim henüz ve görmeyeceğimden de eminim. Getirisi nedir denirse de hayata erken başlamak. Evlilik insana çok farklı bir duruş ve olgunluk katıyor. Sorumluluklarının bilincinde oluyorsun ve artık ona göre hareket etmeye başlıyorsun.Şu an 25 yaşındayım ancak aynı yaştaki arkadaşlarımla aramdaki mesafe epey fazla. Evlililk hayat koşusunda hız kazandırıyor insana. Kısmetse Ekimin ilk haftası da baba oluyorum. Eminim ki o da çok şey katacak bana. Ben şu anda işimdeki başarımı evliliğe borçluyum diyebilirim...
Ama tabi ki öncelikli koşul uyumlu olabilmek. Eş seçimi çok önemli şüphesiz :)
Yok yahu çok kalmadım dalgaların içinde. Mezun olduktan sonra ilk 6 ay mesleğimi yaptım. Ardındak medya sektörü. Yaklaşık 1.5 yıl. Şu an da kendi işim... En son görüştüğümüzde sen Lise 1'deydin. Bak şimdi sen Üni'li olmuşsun :) 4 yıl sonra da seni yollarız bir limana :n:
Bende günaydın diyeyim bari. Yine sabahladım :D
Günaydın Umutcum sen niye sabahladın yahu? Yorulmadın mı bugün idmanda? :)