Haydi iyi sabahlar o halde sana :)
Printable View
Haydi iyi sabahlar o halde sana :)
Günaydın.
Var mı kalan?
Selman abi uyudun mu?
1geceansızın..
:icon_cool:
Günaydın Oğulcan buradayım halen :)
Hayatım çok monotonlaştı hep aynı şeyleri yapıyorum hep aynı insanları görüyorum falan filan baksana ne zaman gelsem Selman Abi. :D
Günaydınlar. Sabah ezanı ile kalktım. Uyayamadım nedense bugünde bankalarda işlerim var. Güne erken başlamak iyi oluyor.
Selamlar..
Merhaba ...
Merhaba Aykut
Ben Açtım...
Ben de devam ettiriyorum:D
Selamlar..
Burada Selam verip kaçmak yasak değilmiydi ya ? :)
http://www.e-corlu.net/blg/img/yasak.jpg
Yasak Malesef Murat abi :D
İyide bu girilmez anlamında olan bir işaret.O zaman buraya kimse girmesin daha...
Kural Tanımam Girerim:D
Merhabalar.Kurallara uymayana ceza varmı?.:D
Neyse çekeriz cezamızı :D
merhabalar. kamu maliyesi çalışıyorum. bu ne berbat derstir yawww. adamın futbol tartışası geliyor. bırak şunları gir türksportala diyor birileri bana içimden
Girmişsin bile abi :D
dışarı çıkamazsın diyelim ona yada
yaw 1 saat ders çalıştım zaman geçmedi.
40 dakikadır turksportaldayım resmen akıyor zaman.
karnım acıktı evde yine bişey yok. atlayıp arabaya çorbacıya gidicem. bir işkembe çekeyim. severmisiniz işkembeyi. gelince anlatırım. sirkeli sarımsaklı pehh...
Abi bizdede abur cubur bitti.Oysaki ben alışmışım her gece abur cubur yemeye.İçim bi fena oldu anlatamam.:(:D
Bu arada işkembeyi babam çok sever.Ben iğrenirim.:DŞöle bi Mercimek Çorbası yokmu?.:DOff ne güzel olurdu.Annem çalıştığından dolayı ona bile hasret kaldım.:Dhazırlarıda ev yapımının yerini tutmuyor.:(:D
Şimdi Mesela bi yere girmek nedir Bir Ortamın Sınırından Başka Bir Ortamın sınırına dahil olmaktır aslında çıkış sözcüğü tamamen gereksizdir bence dışarı sözcüğünün anlamını göz önüne alırsak mesela evin sınırından sokağın sınırına dahil olmaktır yani sen evden çıktığından aslında dışarı giriyorsundur .. umarım anlatabildim
Ramazandan Önce Yap Bence Daha Rahat Olur
Doğum günü gününde yapılır adı üstünde olmaz öyle şey :D :p
Ya işte bende öyle düşünüyorum.Bi yanım erken yap diyor.Bi yanım olmaz öyle şey gününde yap diyor.:(:Dnasıl yaPICam onu düşünüyorum.
hoop ben geldim işkembe müthişti varya...