Açık öğretimin de bu güzelliği var sıkıntıyı 1 kere çekiyorsun.. :D
Printable View
Açık öğretimin de bu güzelliği var sıkıntıyı 1 kere çekiyorsun.. :D
daha da bi$ey soylemiyorum!Quote:
Dilerim tanridan, gulmesin yuzun
Gonlune e$ olsun, dert ile huzun
Huzura ermesin, benligin ozun
Benden ba$kasini, seversen eger
Ozleyen arayan, soran olmasin
Acilar bitmesin, cilen dolmasin
Gonul yaralarin, deva bulmasin
Benden ba$kasini seversen eger
Sevgiden $evkatten, mahrum kalasin
E$inden dostundan, hep ah alasin
Cennetten kovulan, tek kul olasin
Benden ba$kasini, seversen eger
Ozleyen arayan, soran olmasin
Acilar bitmesin, cilen dolmasin
Gonul yaralarin, deva bulmasin
Benden ba$kasini seversen eger
yapma be Çağrı abi, İsmail Yk'nın Allah belanı versin parçasından ne eksiği var.
Bu tür şarkılardan,şiirlerden nefret ederim açıkcası.
Bu sözler söyleyeceğine balta ile doğrasa daha iyidir :D
Haydiiiiiiii geçenlerde feys eklediğim kız cafeye geldi :D
Şeytan tüyünü bende unuttu kesin :n:
Bilgisayarımı yaptırdım ve geri döndüm. :)
Hadi geçmiş olsun o zaman, Batuhan.:)
Eyvallah abi.
Üniversite bitti, haftaya çalışmaya gidiyorum gene inek çiftliğine. Para kazanmak lazım. =))
Bizim sınavlar daha başlamadı yahu, ne ara bitirdiniz?:D
Bizim notlar açıklandı, kendileri pek iç açıcı değil. Her dersden geçtim ama; sorumlu olarak geçtiklerimde var. En iyi dersimde teknik resim, sene başında %100 kalırdım diyordum. =)))
Bizim sınavlarda geçen hafta çarşamba bitti ama sonucunu öğrenemedik daha.Okul tekrar başlayınca öğreneceğiz sanırım.:icon_smile:
Kafe yönetimin özel odası gibi olmuş bu neye hep mavi hep lacivert.. :D Demirspor çubuklu forma gibi.. :n:
6 dersim var, hepsini geçmeyi hedefliyorum, 2 tanesi şimdiden garanti, proje yapılıp ödev teslim edilecek, bu sene artık okulu bitirmek istiyorum, ya geçeceğim ya geçeceğim.:D
Okulu 1 sene uzattıktan sonra ister istemez geçmek zorunda oluyorsun.:D Benim şimdi askerde olmam gerekirken ben buralarda dolanıyorum.:D
Benim şimdi 3te olmam gerekirken okul 1 seneden fazla uzamasın diye uğraşıyorum.. :D
Uğraş uğraş, sonra gerçekten sıkıntı oluyor.
Seneye beraber giderik askere acelen ney, o değil TSI'dan iki kişi aynı yere asker olsa bi garip olur :D Öle aklıma geldi yazim dedim :D
Benimde bu sene bitecek inşallah 5 finalden 2sini olduk, 1ini geçerim gibi, diğeri için hocaya baskı yapmak lazım belki geçirir :D Olmazsa sınav hakkıyla halledicem artık. Diğer 3 finalde bilgisayar dersleri 1ini kesin geçtim. :D
O değilde son sınıftayım ama yeni uygulama sayesinde ortalamamı 2.5 üstüne çıkarırsam fazladan 7 ders alarak herhangi uygun bir bölümü yan dal yapabilicem :D Üstelik üstünde hiç bir ibare yazmadan ikinci diploma veriyolar :D Ama ortalamam 2.08, 2.5'a çıkarmı sene sonuna kadar bilemiyorum :D
Selamlar..
Çıkmasın boşver, beraber gidelim askere, aynı yere düşsek çok manyak olur.:D
Benim de 6 ders var ama 2 tanesi garanti, 2 tanesinde sıkıntı olursa bölüm hocaları verdiği için gidip konuşup, yalvarıp hallederim, 70 ortalamayı tutturursam kaldığım 1 dersi de o şekilde veririm, her türlü bitireceğim yan,, daha uzatmak yok.:D
Askeri ne zaman düşünüyosun Serkan? Ben seneye Aralıktaki döneme denk getirmeyi düşünüyorum.
Evet aynen öyle, 2. dönemde de 2 dersim var, en kötü ihtimal yaz okulu da olsa eylülde mezunum ve aralıkta askerlik. Uzun dönem çıkmıyor bize kısa gönderiyorlar, kısa dönem gidip geleceğim inşallah.
beyaz show saat kaçta?
00.30 diye biliyorum.
Zaten şu uzun dönem muhabbetinden, uzamadan gideyim aradan çıkarayım diyorum.
Beyaz Show'un Bu Gece ki Konukları; Petek Dinçöz, Şafak Sezer ve Mustafa Üstündağ ve Suat Suna.. Beyaz Show 00:30 da Kanal D de
Niye yahu gelince iş yok, uzun uzun yapardık, hele ki bir de doğu çıkarsa, maaşı da güzel. geldiğinde iş kuracak sermayeyi bile toplamış olursun.
En büyük asker bizim asker.. :D
Ağustos'ta gidenler bu haftasonu ve pazartesi geliyorlar. Geç kaldık geç...
Musti öyle düşünen bütün arkadaşlarım 12 ay yapıyorlar askerliği. :D Hatta biri Afganistan Kabil Barış gücüne katılıyor bu hafta. :)
Ağustos'ta gitmem en iyisi aralık, hem 6 ay değil yahu 5 ay, sıkıntıya düşme.:D
beni bekleyin. hep beraber gidelim
Askerlik dediniz yaramı deştiniz bak akşam akşam. Ben gidiyorum. :D Hadi kalanlara iyi muhabbetler. :)
Bana'da şöyle avrupa'da bi askerlik hizmeti çıksa ya olmuyor mu öyle.. :D
moderatör abi beni yazar yap öyle git bari :D
Hadi hayırlı tezekereler el barto, tez git tez gel.:p