ee fizik kondisyon farkı.. kızları ağlatıyorsundur. kız gibi oynuyorlarsaaa...
Printable View
ee fizik kondisyon farkı.. kızları ağlatıyorsundur. kız gibi oynuyorlarsaaa...
Gökçe abla 2012'de Londra'da Olimpiyatlarda görmek isteriz seni bayan futbolcu olarak :D
Yanında Türk bayrağını da biz veririz direk onu sarınıp oynarsın sonra sorun olmasın :D
Gökçe ablanızı meşgul etmeyin o benim resimleri bakıcak :zuhaha
:D Yok genellikle erkek görünümlü oluyorlar ve küfür ediyorlar :D Lig maçlarından açıkçası zevk almıyorum ama bizim takımla yaptığımz idmanlar güzel oluyor zewvkli geçiyor ama o doksan dakika bambaşka nefesin keslio koşamıosun duruosun hocan bağırıo hücum yapıolar gol yiyosun çok farklı mahalle maçına benzemiyor yani :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bayraksız çıkmam yahuuuu : ))) Olimpiyatlarda oynamak isterdim ya da dışarıda oynamak , almanya takımlarının bazı maçlarını izliyorum stad tıka basa dolu almanya federasyonu erkeklerin maçına gitmiyormuş ama bayanların maçını kaçırmıomuş hiç böylesine değer verilen bir ülkede bu sporu profesyonelce yapmak çok isterdim ..
Evet ya.Bayrak krizi çıkmasın sonra.:DBu arada direk mevzuya daldım.:D
Eralp'in Gökçe diye sevdiği arkadaşı ayrıca benimde ex aşkım olur.Dimi Eralp.:D:D
tabiki canım... öyledir. zaten spor bu yüzden bu kadar aşığı peşinden koşturuyor.
dostum hiç kırmızı kart gördün mü peki çift sarıdan yada direk çift girip direk kırmızı falan :D
Ben sarı kart görmüştüm.Kalede.:DYarı Final maçıydı.İlçe Turnuvalarında.Zaman geçiriyorum diye.:D
ben lisede vieri gibiydim. (fiziği biliyorsunuz zaten :D ) liseler arası turnuva vardı bir hava topunda kafaya çıktım istemeyerek arkamdakine dirseği geçirmişimm. adamın burnu falan kanamıştı birde kırılmışmı neymiş. hakemm attı beni direk.. ben çıldırdım.. 4 kişi zor tuttu beni hakeminde burnunu kıracaktım yoksa :D heuhe
şimdi düşünüyorum da ne çocuklukmuş. şimdiki halim olsa inerim sahaya kendimi döverim heuheuu. (hep holiganlık hep holiganlık)
Hiç kart görmedim hakemlerle aram çok iyidir :n:
hehhee öyle bir avantaj var tabiii...
yaaaaa hocamm dersin adamın kart çıkarası gelmez heuhe
arada şu gördüğünüz kırmızı yazılara 1 kere tıklar insan :D insafsız üyeler :D
hocam avatar yakışmamış beee.
acetobalsamico'da bir vieri fotografı gördüm. kızlarla havuda yüzüyor. budur dedim karizma. sende koy bi vieri fotosu hocam
Valla Ben Tıklıyorum :D Sitemize katkıda bulunuyorum böylece daha iyi olanaklara ulaşabileceğiz yaşasın turksportal interactive yaşasın kırmızı reklamlar :zuhaha
Hiç tıklamadım şu kırmızı yazılara.Hoşuma gitmedi rengi :p
Kırmızı reklamlara tıklayalım tıklamayanları uyaralım millet :D ben de tıkladım çok memnun kaldım :D
Vieri Amca Nerde Kırmızalara tıklayın dedi ve gitti sanırım (o)
tıklayanlara tşkler :)
extensor, avatarı değiştircem :)
Tıklarız tıklarız :)
uykum yok benim...