Harbi mi? :0:
Printable View
Harbi mi? :0:
Bu yönde birkaç duyum var Milli Takım için.
Yılmaz Vural gelsin işte.. :D
Ben Yılmaz Vural'ı istiyorum.
Yarın sok 2 final ile sahalara veda edicem ama cuma günkü proje sunumum için finale çalışır gibi çalışmak gerekecek. :( Bi bitmedi şu dönem...
Birde 3 gündür 4 saat uyuyorum. :D Normalda 10 saat uyuyan bi bünya olduğumdan kaldıramadım bu baskıyı, varmıdır önerisi olan. :)
Kahve ve biraz şekerli bişiler tükettim ama gece uzun tavsiyeleri uygularız :D
Football manager'i özledim, açmak istiyorum ama elektrikler gidip gidip geliyor..
Ya yarım kalırsa..
Şekersiz kahve iç sadece kahve.. Uykun gelince çık balkona ye soğuğu ısınana kadar uyuyamazsın zaten..:D
Yarım litre kahve içtim, bayada şekerli. Kahve uyanık kalmak için, şeker beyin çalışsın diye. Şimdilik iyi geldi. :D Soğuk olayına gerek yok Apartmanımız gece 12'de kaloriferleri kapatıyor :D 1 gibi buz kesiyor oda :D
benim pc sağolsun beni üşütmüyor.. Benim odanın kapayıda kapatınca kalorifer olmasa bile fırın gibi olur. Zaten bugün 2 kez işlemci ısındığından dolayı kapadı kendini...
Bizim petekler saat 12.00'da kapanır, sabah 06.00'da açılır. Hava soğukluğna göre odayı ona göre ısıtır. Oda ısısınıda hep aynı dereceye ayarlıyor. Dışarıda kar var, ben şort giymiş oturuyorum. Ama en güzel yanı, gece 12'de kapandığında sabah 6'ya kadar soğumuyor, mütahit zamanında çok iyi petek döşemiş. :)
Ama ülkede %100 kürsel ısınma var. Geçen yıl Aralık ayında 350 TL yakıt ödemişiz. Bu yıl ise 250 TL geldi yakıt. Düşünün bir yılda doğalgaza %70'den azla zam gelmesine rağmen fatura 100 TL az geldi. İstanbul Aralık ayını sıcak geçirmiş.
Kafam dönüyor.Tek başına içmeye çalışırsan Jack'i :D
Anna just discovered her Love Matches
beyler burda ne diyor acilen lazım. :D
Selam.Bu karneyi kim çıkardı ya :D
Selam Tolga..
Harbiden kim çıkardı ya.
Bu bilgisayar kursu hocasını kurs bitiminde kesin dövcem. 0 ( SIFIR ) şansı var.
perfectmatch mesajına benziyor bu. :D
Beyler bana english öğretin...
Hadi, mesela ingilizce olarak senin matematik öğretmene dalarım yada kaynanan ölsün demek nasıl oluyor :D
Yada Bir berber bir berbere ulan ne yalakasın demiş cümlesi tam olarak çevrilebilir mi :D
bu soruların cevabını rica ediyorum :D
Şemsi bi arkadaş daha buldum buluşmaya :D
http://img67.imageshack.us/img67/9833/untitledtf4.jpg
scar face şunu bir çevirir misin sana zahmet. :zuhaha
Hadi bak kolay sordum.
mother in law tam karşılığı ama google öyle çevirince değiştirmedim ben. :D
Mother in law gorumce diye biliyorum aslinda ingilizlerde bizim gibi akraba kavramlari yok. Kulturlerinde herkes orada birbirine isim ile hitap ediyor. Dayi ve Amcaya uncle diyen bir millet ayrim bile yapmamislar. O sebepten fazla takmamak lazim ingiliz gibi dusunmek gerek,
yok yahu mother in law kaynanadır. :)
One yazılıp wan okunan dile hayır.. Bencede. Lütfen arkadaşlar sizde katılın, bildiğiniz kadarını unutun :D Ben bilmiyorum rahatım :D
Bir de brother in law var ki oooo. :D
Bugün kafede otururken bir kız gördüm, çok güzeldi ya, sanki kalemle çizilmiş gibiydi yüzü, kusursuz, aşık oldum ha kıza.(oo) :D
Bu Kafe'de mi :D
Hee buraya hatun gelmiş sanki de?:D
:D Yarın yine git abi belki gelir :D
Ah ah gençliğin haline bak :0:
Gelmez, hadi okulun kantini olsan belki görürsün de Bornova'da binlerce öğrencinin gelip gittiği kafelerde yeniden görmeyi ummak hayal:D