Giresunluyum ben. :D
Printable View
Günaydınlar herkese..
Günaydın millet:D
mrb beyler kahvaltımı yaptım yataktayım :D
Bu ne soğuk arkadaş yaa buz gibi. Aydın böyle değildi bu sene ne oluyo yaa.
Aynen abi ya.Evin içinde ağzımdan buhar çıkıyo.Dışarda don var.Baya soğuk buralarda.
Yaşasın kaleorifer..
Tabi burjuva olamadık daha öyle kalorifer falan peh. Yaşasın varoş yaşam Yaşasın Soba :cool:
Biri yataktan yazıyorum der biri kalorifer der off off işi bırakıcam o olacak.
Bırak Cado bırak :n:
Elektrik sobası yakıyorm odada 4'lü akşamları yine ısınmıyo oda. Buz tutuyo ellerim FM oyncam diye :zuhaha
bizede doğalgaz faturası gircek sanırım ama neyse:D:D:D cayır cayır yanıyor kaloriferler:D:D
Alemin burjuvası burada siz hala neden bahsediyorsunuz?
Çadır naber :D
Nickini türettim bi şeye benzedi işte :D
Tamam anladım. :n:
İyiyim Mayk sen nasılsın?
mAygıl nabıon :D Avcılar işi yattı benim olm ya :p Sinirli anımda ne var ne yok söyledim kıza :n: Şimdiki adresim bağcılar :D
Aygün bende mutluyum da Dos Santos transferinden, Kewell'ın gidişi söz konusu..
İstemiyorum uleeeyn gitmesin Kewell..
Kewell gitmesin tabi :) Nonda gitsin de forvette Servet oynasa da olur yeter ki gitsin o adam :D
Leo'da olabilir..
Çok mutluyum, çok kötü geçen sıvavın ardından pek ümidim olmayan dersten geçtim, kafede bugün herşey benden.:D
Serkan abi bende bi ayvalık tostu alıyım:zuhaha
bende bir su alim 5 litrelik malum hesap bedeva :zuhaha
Kafede ne çeşit varsa getirin gurmeyim ben.
Alın alayı sizin olsun, haftaya İzmir buluşması yapalım, 6 dersten de geçmiş olayım, o zaman gelin gerçekten ödeyeyim hesapları.:D
Mühim değil, zaten arkadaşa sözüm vardı, nerede isterse orada yemek yedireceğim diye dersi geçersem, o masrafın yanında, buluşmada çıkacak masraf çok olmaz.:D
Hee hakkaten buluşma yapalım :D Pazartesi - Salı günü benim kız olacak çarşamba geleyim İzmire :D
Bana uyar.
1 umut gelecek arkadaşlar varsa onlarıda bekleriz biz bize olmayalım yine :)
İyi organize olduk. :n:
Pazartesiye kadar doluyum, sonrasında benim için de problem olmaz.