Bedava koşuluna otobüs biletleri dahil midir :D.
Printable View
Bedava koşuluna otobüs biletleri dahil midir :D.
Yok illa Mr.Sakopaj :0:.
Tamam olm sen gelcem de ben sana teknobüsten alırım biletini :D sen yeterki gelcem de :D
Tamam sen gel yeter ki, ben Çağdaş'tan alır sana veririm.:n:
Tamam Mr.Sakopej'in mali danışmanıyım ben.
Paraya ihtiyacınız olursa çekinmeyin.
50-99 TL için gecelik %1,24*
100-249 için gecelik %1,16*
250-499 için gecelik %1,07*
500 ve üzeri için %0,95*
faiz oranlarıyla El Barto Factoring herzaman hizmetinizde.
* Faiz miktarları ilk sefer için ana para üzerinden sonrasında oluşan mevcut bakiye üzerindendir.
Bilet paramı ayarlarsanız ben gelebilirim İzmir'e.Yalnız gidiş-dönüş olacak.Uçak tercihim..:icon_smile:
matematik finalim var yarın bu saate kadar boş boş takıldım ama çalışmadım hak ediyorum sanırım ben kalmayı
Peşin ödemelere kolaylık sağlıyoruz. Fakat ödemenizi peşin de yapsanız ödemeyi yaptığınız güne kadarki faizi çatır çatır alıyorum. :icon_biggrin: Peşin ödemelerde %0,85 ila %1,54 oranındaki indirim*lerden yararlanabiliyorsunuz.
* İndirimler sadece faiz miktarı üzerinden yapılmaktadır. Ana para üzerinde herhangi bir indirim söz konusu değildir.
Günaydın beyler.
Günaydınlar..
Günaydın.Nasılsınız.
Ne sıkıcı gün ya pff geçmiyo zaman birtürlü :/
İsmail abi dün teşekkür edecektim de kontör bitmişti..
Sağol.
Yok be kardeşim ya ne olaacak :) İmkanımız varken yapmayacaksak hiç yaşamayalım daha iyi :)
Vaayt sözü de söyledin, tamamdır..Sustum ben. :n:
KeyifLer nasıL beyLer ?
Sıkıcı - Soğuk günlerden birisi :/ Bir an önce gelsede şu Pazartesi az eğlensem :)
tüh be elektrikler kesildi laptopın şarjı da her an bitebilir :)
Bana elektrik kesintisi demeyin. Dün akşam 5 maç yaptım sezona 5/5'le başladım 2-3 tane adam aldm çat elektrik gitti. Salak gibi bataryayıda çıkarmıştım.
Yahu A.B üyeliği almaya çalışıyoruz hala metropollerde bile elektrik gidiyor , ve doğal birşey bu yetkililere göre.
ABD'de bundan 3 sene önce 81 saniye elektrik kesilmişti , onbinlerce kişi sokaklarda protesto yürüyüşleri düzenledi.
Burda ise arıyoruz tedaş arızayı , adamlar hep ekip yolda diyor :n:
TEDAŞ'ı değil BEDAŞ'ı arayın. :)
Bu arada elektrik kesildiği halde sen nasıl internete girebiliyorsun? Hadi bilgisayarı anladık şarjı var. Modem?
Pff hava ne güzel oldu böyle ya :) Tam bahar havasına döndü :)
Valla ısındı buralarda İsmail abi :D.
http://forum.turksportal.net/vb/show...=1#post1637088
Kariyerimizin reklamını yapalım şöyle:zuhaha
Ohannes takıma bak :D
Serkan - El Yasa - Transfer (?) - Ediz - Hayrettin ( broggi) - Hürriyet - Geremi - Rothen - Sapaya - Vassell - Transfer :n: Yürüüü Gökçek önün açık :n: