biz seni zaten böyle beğensiz Serkan. :) :n:
Printable View
biz seni zaten böyle beğensiz Serkan. :) :n:
hoşgeldin burak.
hoşbulduk forum kurallarına ters hareket olmasın itina ile uyarı verilir siteden atılır :D
Herkese merhaba.
Serkan sakın Karşıyaka'yı hileli yapma.
Quote:
Originally Posted by tosunpasa
direk yoğurt sür kardeş şıp diye keser acıyı :D
Buradan Aygün'ü yad ediyorum.:D
http://forum.turksportal.net/vb/show...d=1#post812260
yemimiz bol olsun iyi geceler beyler :D:D:D:D:D
bu arada şu atv deki santra programını izleyen varmı komedi ya :D:D:D:D:D
beyler temizliği yaptım ama çooook yoruldum,halka 2'yi izleyip yatacam müsadenizle.iyi geceler kuşlar.kuşlaaaar...
ya ümitler biterse!
Quote:
Originally Posted by hurmet
oooo siz buralara uğrar mıydınız?:D
siz gidin çinli olarak yaşayın.:n: Arkadaşlar burada bir enstantane var uğraşırım diyen varsa koysun enstantaneler bölümüne:n: :n: :D:D
http://forum.turksportal.net/vb/show...088#post248088
onuda deniyecem zaten:DQuote:
Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
ben koyiyim ben koyiyim :D:D:D:D:D
Eee gelmez tabii yahu sen koca yöneticisin bizlere örnek olacaksın ki bizde yanlış yapmayalım. :) :p
Herkesin kariyeri var bir benim yok. (: Küçük Emrah gibi hissettim kendimi.
Umay Umay & Kazım Koyuncu - Kalbim Acıdı
Turnuvalarda alalım mı Serkan abi?:D
selamun aleykum hos sohbetler..
Yok canım, bana kalsa alırdım da gerçi.:D Sadece bütçesini 100 milyon YTL, kadrodaki oyuncuların pa ortalamalarını 180 yaptım. Bunlar da ufak şeyler, pek önemli değil.:zuhaha
Haydi Özkan senden de bekliyoruz bir kariyer. Senin fm oynamayı bilmediğini idda edenler var da.:n:
2011 yılındayım oyun çok iyi gidiyor oyuncuları satıp sıfırdan başlmayı düşünüyorum siz ne dersiniz
Özkan abi o kariyerde idari menajerim ben.:D
sat gitsin kardeşim yeni heycanlara yelken aç
ben napoli aldım acaip zevkli ya
bi nevi revizyon yapacaksın yani;) 2011 deki oyuncuları bilmediğim için bi önerim olmayacak bu konuda:)Quote:
Originally Posted by Oghuse
iyi geceler millet çok oturmayın yatın uyuyun :D gözleriniz bozulcak
Quote:
Originally Posted by hurmet
Yahu bu saatte yatılır mı gece daha yeni başlıyo dicem ama bu gece de pek iyi geçmicek galiba....
eet gün yeni başlıyor biz gece avlanıyoruz :D
Yahu şu Abromovich ne cins atam. yıldız al dedi almadım takım iyi şampiyon yapacam illa al yoksa ben alacam dedi. Ben de defans ya da forvet almasını beklerken gitti 88 tane orta saha varken 65 milyon verdi İnter'den C.Ronaldo'yu aldı yahu. ben ne yapacam şimdi onu......
Yeni Turnuva olsun da görüşürüz. Tarıktan eğitim alıyorum. :D
Hiç turnuva felan demeyin. 13. Turnuva Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Karşınızda Duruyor. (::)
yaw ben chelsea den nefret ediyorum benim takımım tottenham herkese önerilir
Tarık 2007'den anlıyor mu yahu?:zuhaha (Neyse Tarık'ı ben 1 sefer yenmiştim, o da başarıdır.:p)
keşke benim napolinin başkanı da alsa c.ronaldoyu :D:D:D:D:DQuote:
Originally Posted by sekopej
Teşekkür ederim Batuhancığım o senin güzelliğin. :) :pQuote:
Hiç turnuva felan demeyin. 13. Turnuva Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Karşınızda Duruyor.
Batu Tarık diyorum Tarık. Bizim Jesus. Adam Trabzon ile ŞL'i aldı daha ne olsun. :D
7 attım senin takıma az önce:n: :n:
Ben 5. sezonu oynuyom bu sene başı geldim ŞL alıp memleketime dönecem. Kalıcı değilim yani Chelsea 'da....:D
yaw ben kursam tottenhamı 7 yermiyim aayrıca şu anda cimbomla oynuyorum daum sataştı 6 attım kovdular rüştü geldi fenerin başına
Tarık abiyide biliyoruz nasıl şampiyon olduğunu. Hiç anlatmayın bana. İserse R.Madrid ile alsın. Beni bağlamaz. :) Ama istiyorsan ben sana saati 50$'dan ders verebilirim.
Rica ederim işte hayranlarım ortaya çıkıyor. Bana destek verdiğin için sağ ol. :p :D
Rüştü mü? onun ne işi var yahu? kaç yılındasın sen?
13. tsi turnuvasında Batuhan'ın lehine çekiliyorum desteklerim Batuhan'adır. :)