yaa arabayı ehliyetmi sürüyo :D gereksiz ayrıntı bunlar :n: ehliyeti olan çok insan tanıyorum arabanın direksiyon kilidini açamıyo veya hareket ettiremiyo :n:
Printable View
yaa arabayı ehliyetmi sürüyo :D gereksiz ayrıntı bunlar :n: ehliyeti olan çok insan tanıyorum arabanın direksiyon kilidini açamıyo veya hareket ettiremiyo :n:
Küçük bir ayrıntı sadece :p
Sınavda şeyi sormuşlarmıydı yine ilkyardımda; hastanın açık bir yanık yarası varsa ne yapılır? :n:
Valla hiç hatırlamıyorum zaten 20.dk dolduğnda benim çoktan bitmişti :D yan sıradakine baktm daha ilk yardım bitirmemiş :D en arka sıraya atmış beni MEB sağolsun rahat rahat oturdum artık 25 dk :n:
:zuhaha
Ben bi ablaya yardım etmiştim. Baktım arkadan sülün gibi uzanıyor dedim açayımda baksın bari :D
yaa benim hocalarda tanıdıktı allahtan yoksa dümdüz oturtacaklardı :D
1.85 boy ve XL vucuda sahip birini 1.sınıf sırasına oturtursan sıkılırda patlarda :n: MEB utansın :p
ÖSS'de bana denk geldi o. 187 cm boy 80 kilo adamı ilokula vermişler :D Öğretmen masasına geçmiştim. :D
Son 2 mesajların birinde sen varsın Emre abi:D
Muhabbet etmeyi severim. :icon_cool:
Allahtan artık boy - Kilo soruyolar yoksa 3 saat oturulurmu öyle :D
Ben ufak ufak kaçsammı yaa çok yorgunum Cuma - pazar akşama kadar sürekli olarak dışarıdaydım malum yaz sezonu kapandı deniz-yemek-disco arası gittim geldim :D
Hadi git git dinlen :)
Oruçta başıma vurdu susamaya başladm yaa :( Herkese Adios Artık 1 hafta sonramı olurrr 2 hafta sonramı sürekli buralarda gözetimdeyim :p
Buraya bu mesajı atarak emre abinin mesaj rekoruna engel oluyorum :D oool duuum :D
Selamlar..
Mayg sana smiley buldum. Bir görsen aynı sen :u:
selamlar bu arada
An İtibari ile Tekirdağlıyım..:p
Artık tek yerde ikamet ediyorum..:icon_smile:
Valla Bakalım Alışabilecekmiyim ? :/
Sağlık durumumdan dolayı birkaç gün oruç tutamıcam.:)Asla keyfi değil.Ama bu tutmadıklarımı telafi etmeye çalışıcam.
Ben bugün çok zorlanıyorum..Yol yorgunuyum birde eşya taşıdım..Şuan Zaman Geçmek bilmiyor ..
SLMlar......
iyi akşamlar arkadaşlar
Football Manager Live ön sipariş veren varmı aranızda :)
Bende sana benzeyen bir smiley buldumda burda yayınlayamam :n:
hadi hadi yayınlasana mayg-kıl (/2)
Cenabı Mevlam tuttuğunuz orucu kabul eylesin cümleten hayırlı iftarlar
İnter Milan, falan filan :p
Hayırlı akşamlar, Allah kabul etsin.
Ya az önce showtv'de Varmısın yokmusun haberinde çalan şarkının adı ney bilen varmı :D Ben kesin bilirim ama bi daha dinlemem gerek diyorsanız ses dosyasıda yollayabilirim. :D Gerçi disko kaydı ama olsun :D