Slm.. GuŞLar..
Printable View
Slm.. GuŞLar..
Sabah 8'e kadar yolu var :)
Belki akşam 8'de çıkıcak (:
Genellikle 6 yerine karışmasın diye 18 kullanıyo =)
Adamlar sabahın 6'sı FM için uyanıp upload mı yapıcak ? Koca gün çuvala girmiş sanki :D Akşam 20.00 yayınlanır Türkiye saati ile.
britanya saati ile saat 6 türkiye saatiyle saat kaç eder.
içler dışlar çarpımı :D
deliriyorummmmmmmm
bi yıl beklediniz artık maksimum 24 saat bekliceksiniz çok mu :D
Klasik kız tepkisi :D
Aman sabahlar olmasın :)
Günaydınlar olsun :p
Pardon klasik miiii :D Sıradan biri değilim yahuuuu : ))) ben mantıken size bi saat salliim dedim :D yoksa bayanlardan daha çok istenilen beklenilen bişey anında olsun,gerçekleşsin diyen bi tür var mı dünyada :D
Tamam yahuuuu : ))) :D Nasılsın emre abi ve gökçe ablağ
Sigames'in sitesini açmakta zorlanıyorum her nedense :) Acaba herkeste de böyle mi?
Yahu futbol oynayan bir bayana klasik kız demek doğru mudur Eralp :D Kaç tane kız biliyorsun hem klasik olacak hem topçu :zuhaha
Keyifler gıcır Eralp sen nasılsın?
Bende 2 dkdır açık yani explorer sayfası ama siteye girmedi hala.Fm 2009 sebebiyle hatlar karışıktır muhtelemen.
Bende İyiyim Valla Emre Abi Nolsun :D Bu arada gökçe abla klasik değilsin ;;) :n:
Sigames Görün bunları görün bu içindeki fm aşkı bitmek tükenmeyen türk gençlerini :zuhaha göründe yayınlayın resimleri hemen :)
Şerifim güzel kardeşim görüntü de var Allah'a şükür bak Golden Cup finali oynuyorum Süper Kupada rakibim olabilirsen seni de yeneceğim. :DQuote:
Sende Emre gibisin Gökçeciğim ses var görüntü yok
Gerçi tek rakibim THY ama :u:
Bu gençlik ne böyle yahu sahur sahur geyik çevirmeye utanmıyor musunuz siz bakıyım dağılın dağılın gündüzler çuvala mı girdi? :zuhaha