Kafenin başlığına birşey oldu düzeldi :zuhaha
Printable View
Kafenin başlığına birşey oldu düzeldi :zuhaha
Niye akşam 6 diyor herkes niye 18:00 demiyor.:D
Neden 00:00da koymazLarda özeLLikLe "18:00"da koyarLar.:p
Niye akşam 6 diyor herkes niye 18:00 demiyor.:D
Neden 00:00da koymazLarda özeLLikLe "18:00"da koyarLar.:p
Başlık benim eserim yahu:) Düzelteyim derken oldu :n:
Yahu mesaj atıyorum iki saat gönderiLiyor diyor anasayfaya tıkLıyorum sonra konuya bakıyorum üstte oLduğu gibi mesajım iki kere gidiyor.:D
Sinir oLdum neden oLuyorki acaba ?
gökçe kardeş sen
1- ne okuyorsun?
2-maddi durum çok mu kötü?
3- bende 98 de başlamıştım cm ile ve Zenden i barcelonadan bayerne alırdım hep 11.250 milyon dolara :D
burak git uyu biraz ayrıca sen oruç tutma.
bırak oruç seni tutsun.
oruç tutarsan 28 kiloya düşücen bak zaten 30 kilosun :D
yaw madem akşam 6 da açıklanacak. neden yatıp uyumuyorsunuz.
uyku için size hikaye okuyayımmı :D
ben uyumucam daha test çözücem.
Hayat hikayesi :p
6. His diye bir korku filmi var. İzleyen var mı aranızda?
Hayır :p
fizik okuyorum :D maddi durumum Allaha şükür iyi ama gerçek evimde(sahte de ev mi olur demeyin :D ) iki tane biri 04 biri 08 madel pc var bi de ben boşuna almiim dedimm 500e yakın kira masrafım oluyor annemler alalım dedi ben istemedim alabilirim de belli olmaz ama ekranım lcd :D tuhaflık orda zatennn :D
Eeet izledim ben :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
:) saolasın sen de kendine iii bak Allah rahatlık vere :D
Neyse ben yatıyorum yarın bakarım artık bekLeyenLer sizde yatın nasıL oLsa 1+8+0+0da yayınLanacak.:p
Gökçe az bilgi ver, izlemek istiyorum :D
anlatıyorum....
Kendimden emreden değil :D
Üniverste 1. sınıf
(Two years ago...) :D
İşletme dersindeyiz. Bir hoca var taş gibi. Müthiş bir kadın Defne Samyeli'ye benziyordu hatta.
neyse aramız süper tabii. Mini etek giydiğinde bilirdo oynamaya götürüyordum onu :D
Günlerden bir gün bir mal çeşitlerini anlatıyor. talep ve malla ilgili bişeyler unuttum şimdi.
İşte ikame mallar var, kıl mallar var tüy mallar var...
Bir mallar daha var: Şöyle oluyor. Normalde ölene kadar kullanmak aklına gelmez ama bir zorunluluk seni o malı satın almaya itiyor ister istemez.
Örn: Gözlük (gözümüz körelirse takarız, yoksa zevk için şişe dibiyle dolaşmaz insanlar)
Neyse başka örnek verebilecek olan varmı dedi. Kimsenin aklına bişey gelmedi. Tıpkı şu an sizinde aklınıza bişey gelmemesi gibi.
Ama benim geldi :D hemde ne gelmek.
Dedim ki var hocam... Tanga
Dedi höşt ne alakası varr
Aaa dedim olurmu? Bakın kızlara 18 yaşına kadar kilot 18 yaşından sonra tanga :D
yani bunu yaşla değilde ergenlikle açıklayayım. Ergenlik çağından sonra bir zorunluluk doğuruyor. :D
İşletmeci: Allah allah
Ben: Tabi boxer da aynı hocam.
İşletmeci: Ewet.. doğru
Tuna: Yanlız sen bu tangayı nerden getirdin aklına
Emre: Podyuma çıkıcak ya tanga giymesi lazım onu düşünüyordur.
İşletmeci: Ne podyumu.
Emre: Vücut geliştirme şampiyonu olacak arkadaş ondan
İşletmeci: Haa şu mesele Sinan o zaman ben ders arası gidip bir tanga alayımda 2. ders gösteri yap bize
Ben: Tamam hocam bende ders arası Traş olayım o zaman :D
gibi iğrenç çok açık saçık muhabbetlerimiz olurdu.
tabi işin ilginçi kantinde kızlar bana tanga giyip giymediklerini anlatıyorlardı. oda ayrı komik.
Banane ulan derdim. :D
Güzelmiş :zuhaha
Aga la fonten den masallar varya.
Bende Lo sinan dan masallar diye kitap çıkartıcam. Sizi öyle uyutacağım :D hehe
Valla tam korku filmi değil psikolojik korku karışık bi film , bir çocuk var ve durmadan ölü insanlar görüyor , annesi bunu psikoloğa götürüyor pskioloğu geçmişte aynı dertten şikayetçi hastasına yardım edemediği için kendisini çok kötü hissediyor ve bu çocuğa yardım etmek için aşırı bi zaman harcıyor yani çok ilgileniyor ve böle sürüp giden bi film, efektleriyle ve bazı sahneleriyle gerçekten bi an tırsarsın :D izle bence çok iyi bir film
kral filimdir. Baş yapıt sayılır.