Günaydınlar efendmm hepinize iyi pazarlarr
Printable View
Günaydınlar efendmm hepinize iyi pazarlarr
İyi pazarlar İsmail abi :).
Amma çok mesaj yazmışım ha :D arada 2-3 konuyuda es geçtim bide :n:
Benim gibi ne dinleyeceğini bulamayanlar için Sagopa Kajmer Grubunda Music Player yapmışlar süper sarıyo şarkılar.
http://www.facebook.com/pages/Sagopa...0902652?v=wall
Sago dinle İsot abi anlamlı sözler duy biraz :p :D.
http://www.youtube.com/watch?v=p_OjlvleFf8
İyi pazarlar TSI milletinin insanları.Benden size İstanbul Sokakları:D
Tencere kapaklar sizi :n:
1 hafta aradan sonra gelebildim oh be yaşa google dns :D
Selamlar..
Seko abi 3'lü İzmir İttifak Birliğini kurmuş :p
Öyle oldu biraz. :D Fatih, ben, Serkan abi..
ArkadaşLar yarın okuL maçımız var ve bu maç benim için çok önemLi.BasketboL kariyerime başLangıç maçım oLabiLir.DuaLarınızı eksik etmeyin Lütfen.:)
Çağdaş hayırlı olsun kardeşim :j:
Facebook giremiyorum ya ne oldu bunudamı yasakladılar acaba :/
Naber millet : ).
Ben kaç aydır bakmıyorum abisi.Senin için denedim giriş bölümüne giriyor dahada ilerlemiyor bende.
Ben yavaş yavaş işe doğru uzayayım, uykusuzluktan bilardo topu gibi sağa sola çarpıyorum ama neyseki ayaktayım hala, işte şimdi ne güzel uyunur.
Vay kimler de burdaymış, senin takım bak nasıl gidiyor,İnönü'den bile çıktık, b u gidişle bir Sami Yen'de bir de Fenerbahçe stadında çıkış kapısı bulamayız o kadar.
Süper o zaman Kaan abi keyifler nasıl sende :D.
TTnet'in hatlarında yine sorun varmış çok şaşırdım doğrusu :n:
Abi sana RedBull öneririm 1 tane iç yeter :)
Senin için evet ama hayırlı olsun Çağdaşcım.Quote:
Bu durum adını vermek istemiyorum nicki El Barto olan şahsın pek hoşuna gitmeyecektir
Abisi aşırı kanatlanmayayım,zaten Hazerfen olup uçmak istiyorum, indirmesinler beni tanımlanamayan cisim diye sonra
:D
Günaydın
Günaydın abisi, niye uyndık ki bugun yahu zaten uyuduğum 1 saat 49 dakikaya mis gibi full metraj film gibi ruya sıkıştırmışım sonunu bile göremedim,kabus gibi bir adam aradı parçaların durumu ne diye,dedim ne oluyoruz yanlış numara herhalde,ya da ofisi arayın benim ofiste olmadıgımı ogrenip bana not bırakın dedim.
şu uyku konusunu halledivermek lazım. ileride büyük problem yaşayabiliriz. :)
Boşver abisi alt tarafı önce nereye gideceğimi unuturum sonrada kim olduğumu unuturum kötü bir şey değil yani,hem uyusam örümcek belgeselini canlı canlı izleyemezdim :D
Off off bu hastalık bitirecek beni :/ Yaa iyileştikten 1 gün sonra tekrar nasıl hasta olur insan vallahi anlamıyorum.
iyileşir iyileşmez tribünle içiçe kaldın yine değil mi abisi?
Yok abi ya hasta olmayayım diye güneşli havada bile ceketle çıktım :D Maça gittim hasta hasta ondanda oldu biraz :/ Bünye zayıfladı tabi
Ah o bünyeyi iyi bilirim ama benim bünye keşke havadan hasta olsa, sana telefonumu 1 günlüğüne ve ben olarak 2 kişiyle başbaşa bırakayım bak neler oluyor.
Yok genç yaşta kendini camdan atmaya çalışmanı istemem vazgectim.
Hakikaten nasıl iş bu.Quote:
Polislerin uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Tarkan’ı İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde şarkılarını dinleyerek karşıladığı öğrenildi. Kokain kullandığını itiraf eden Tarkan’ın “Pişmanım” dediği belirtildi
Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Tarkan, polise 8 saat boyunca resmi ifade verdi. Uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alınan 10 kişinin, emniyetteki işlemleri sürüyor. 6 aylık telefon ve fiziki takipte uyuşturucu kullandığı belirlenen Tarkan’ın ifadesi önceki akşam saatlerinde alınmaya başlandı. Zaman zaman çay ve kahve molasının verildiği ifade yaklaşık 8 saat sürdü.
Polisler dinliyordu
Tarkan’la ilgili suçlamanın diğer 9 kişinin ifadesinin alınmasından sonra netlik kazanacağı belirtildi. Üst düzey bir emniyet yetkilisi, “Şu an hakkındaki suçlama netlik kazanmış değil” dedi. Tarkan’ın emniyete getirilişinde yaşananların ayrıntıları da ortaya çıkmaya başladı. Saat 01.00 sıralarında Narkotik Şube’ye giriş yapan Tarkan’ı bir sürpriz bekliyordu. Bazı polisler çalışma odalarının bilgisayarlarında yüksek sesle Tarkan şarkıları dinliyordu. Büyük bir şaşkınlık yaşayan Tarkan, polislere tebessüm ederek karşılık verdi.
Hatıra fotoğrafı çektirdi
Şubede narkotik dedektifleriyle bir süre sohbet eden Tarkan’a “Esrarı kimden aldın?” diye soruldu.Tarkan’ın cevabı “Esrar benim değil, şoförümün. Ben kokain kullanıyorum” oldu.
Kokain kullandığını itiraf eden Tarkan’a uyuşturucunun zararlarıyla ilgili bilgi verildi ve tedavi olursa uyuşturucuyu bırakabileceği anlatıldı. Polislerle samimi bir sohbete daldığı belirtilen Tarkan, “Uyuşturucu kullandığım için pişmanım ve tedavi olarak kurtulmak istiyorum” dedi. Öte yandan Tarkan’ın koruması Levent Ağaoğlu da şarkıcı için facebook’ta bir destek sayfası açtı. Tarkan, emniyette bir polis memurunun bilgisayarında oyun oynayarak vakit geçirdi. Tarkan’a yoğun ilgi gösteren bazı polis memurları hatıra fotoğrafı çektirirken, bazıları da imzalı fotoğrafını aldı.
GİZLİCE SAĞLIK KONTROLÜNE GÖTÜRÜLDÜ
Tarkan, Narkotik Şube’deki ikinci gecesini de Balyoz Operasyonu’nda gözaltına alınan emekli generaller gibi polis dinlenme odasında, başında bekleyen bir polis memuruyla geçirdi. Üzerindeki kıyafetleri ağabeyi Hakan Tevetoğlu’nun getirdiği kıyafetlerle değiştirdi. Akşam yemeğinde pizza yedi. Sabah peynir, zeytin, reçel ve çaydan oluşan kahvaltısını yaptı. Kahvaltıdan sonra kahve ikram edildi. Dün sabah erken saatlerde emniyetten gizlice çıkartılarak Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen Tarkan ve diğer 9 kişinin, sorgularının ardından yarın sabah saatlerinde İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edileceği belirtildi.
Cafenin eşrafı nasılsınız bakalım bugün...
Kuzu kuzu oturuyoruz kankacım.
Tarkan PC oyunumu oynamış haha :D İlginç sadece pc oynaması değil yani olayın tüm anı ilginç gerçekmi bu harbi ya. :D
Ne güzel yahu,bende kendimi yakalatayım pizza falan verirlerse,fotoğraf falan istemem kalsın. Pizza yerine başka bir şey vermesinlerde, önce bir işi garantiye almak lazım. Oyuna falan gerek yok olmadı saklambaç oynarız,onlar sayar ben kaçarım.
Abi bide şaka gibi Esrar şoförümün ben kokain kullanıyorum diyo. Ve bu adama hiçbirşey olmuyo. Bizde yakalasınlar bakalım 1 gram bize neler yapıyolar.
yine fotoğraf çektirirler abisi, lütfen yani,her insana eşit muamele gösteriyolar,sadece fotoğrafın konsepti farklı olur bizimde şekilde bir güncelleme olabilir,iyiliğimize oda.
FM arşivine güvenen var mı, gelsin kapışalım?:n:
ben varım. :D
Ben yokum.
Ama FM 2007 hatta 2006 ve 2005 yamalarından bahsediyorum.:D
Senin olmanı beklemiyordum zaten Sayın Barto...