Sabah Sabah tribün görüntüsü izle o yetmezmiş gibi kız arkadaşını getirdiği atkıyı tak, şimdi yolda takımların renklerini andıran şeyleri gördüğümde marş söylemek geliyo içimden :n:
Printable View
Sabah Sabah tribün görüntüsü izle o yetmezmiş gibi kız arkadaşını getirdiği atkıyı tak, şimdi yolda takımların renklerini andıran şeyleri gördüğümde marş söylemek geliyo içimden :n:
Selam.Bu sefer ucuz kurtulmuşuz :).Tırnağı çekmelik bir durum yokmuş Çok Şükür.
ekşi'de cod 1 için yapılan yorum :DQuote:
yaklaşık bi altı saat kadar oynadıktan sonra evden dışarı çıktığımda, sanki sniperla vurulcakmışım hissi yaşayıp, çaktırmadan apartman çatılarını kesmeme sebebiyet veren oyun..
Sen merak etme Pırtıkcım burda takım sandığı var içeriye 2 kişi bile sığar, ödünç alırım haftasonu için,tek derdin sığamamak olsun abisi,hallederiz :D
O yorumu yapana benim yakın sizin uzak durmanız lazım abisi :D
Hey gidi Münir Özkul hey...
http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos..._2220711_n.jpg
90 ı geçmiştir herhalde?
85 yaşında.
Selamlar..
Harold oldum ben.. Harold "Harry" Kewell..
ben de umutovic mi olsam ne
Kewell'ın gerçek ismi olur kendileri..
umutovic isteriz :D.
ErAlp'e katılıyorum diğeri daha iyiydi (: Harry yazsan falan olurdu da Harold pek olmamış ben Hayır diyorum :D
Bozmayın moralimi. :( Offfff aklım kurcalandı yine.
Yeni mesajlarda kafeye Harold isimli birinin mesaj attığını görünce aklıma ilk başta "herıld yani" cümlesi geldi.:icon_smile: Yeni bir üye herhalde dedim konuya girerken.Son mesaja bakınca direk avatardan dolayı sanırım kullanıcı adına bakmadım.Dolayısıyla Harold kulanıcı adının Çağdaş'a ait olduğunu anlamadım.Taa ki yeni kullanıcı adım nasıl dediği mesaja kadar.:icon_smile: Böyle basit bir şeyden bu kadar uzun bir yazı yazmam normal mi o konuda hiç fikrim yok.:icon_smile:
Valla eski kullanıcı adından daha iyi bence Çağdaş.Nedense eskisi hiç hoşuma gitmiyordu benim.:icon_smile:
Benimde valla Şemsi abi, iyi oldu değişiklik..
Umut abi sen değiştirme kullanıcı adını.Bu güzel bence.
Aygün msn den neden cevap vermiyorsun?
Msnde olmadığımdan olabilir mi :D
:D
Yıkıldım akşam akşam..
Girdin çıktın.Seni tanımasak yiyeceğiz valla.:icon_smile:
Neyse.Gelmiyormusun yarın?Quote:
$0,1·#GeNç KaRTaL·$0,1·# (20:06):
mayg
·$0,1·#GeNç KaRTaL·$0,1·# (21:16):
mayg
·$0,1·#GeNç KaRTaL·$0,1·# (21:34):
mayg
Yok abi gelmiyorum :) Bir dahakine kısmetse :)
Bir sürpriz yaparsın diye beklemeye devam edeceğim ama ben.:)
Sırtına ya :D
Forumda çifte standart istemiyoruuuuuuuuuuz! :n:
Hayırlı işler Bol güneşler.
Hayır işi bıraktıysa ne olcak hı :X
Selamlar =).
seLamLar...
Lanet olsun arkadaş ya .Özel derse gidiyorum matematikten.Hoca haftaiçleri ve cumartesi günleri dolu olduğu için pazar günleri saat 1'de gidiyoruz derse 3 arkadaş.Öbür 2 arkadaşım futboldan çakmıyo.Bende her pazar Bafraspor'un maçlarına gidiyorum zaten tribünde bir kere maç izledikten sonra sigara gibi hep gidiyosun.Bende böleyim hep gidiyordum ama artık tek aktivitemde elimden alındı gibi bişi :).Hocayada diyemiyorum maç var erkene alalım dersi veya gelmiyim diye.Yenilirsekte küme düşme potasındayız herşey olabilir.İçerde oynanan hiç bir maçıda kaçırmadım hep staddaydım.Yarın ne olucak bilemiyorum.Sonuçta derse gitsemde gitmesemde hiç birşey anlamicam aklım maçta olucak.Lanet olsun diyorum başkada bişi demiyorum.
neler olmuş bu siteye yaa...kimse kalmamış...kimse fm 2010 ile ilgili bir çalişma içinde değil...Artık FM kimsenin umrunda değil sanirim bu site yönetimindekilerin...
Tolga yine isyanlarda.