a. selam diyeyim havada bırakmayayım hemşomun selamını :D
ve gider yatarım iyi geceler :p
Printable View
a. selam diyeyim havada bırakmayayım hemşomun selamını :D
ve gider yatarım iyi geceler :p
selamı havada bırakmadın da hemşo başlaması muhtemel muhabbet havaya karıştı sen gidersen bende yokum.. :p hadi iyi geceler.
bu siteden biri ayrılsa, hepsi peşinden gidecek.
Herkes uyudu mu?
Selamlar gençler. Kimse olmuyo sitede çok sıkılıyorum akşama kadar yahu :/
Canım abisi günaydın.Buralarda bi sen oluyorsun valla.
Öğlene doğru görüşürüz.
Vallahi abi ya nasıl sıkılıyorum :/
Valla şeytan çık git maça diyo ama ondan sonraki hafta Bursa'ya gitcem bakalım belki akarız Denizli maçına : )
Okuldan selamlar:D Ders pc.
Ohh adama bak bilgisayar dersinde internete giriyo :n: Bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler :d
Hea takılıyoz abi ya :D
Bazı sitelerde çok gereksiz insanlar var : ) Bana Tribünü - Stadı öğretecekmiş : ) Hıı tamam.
Takıl takıl. Olm okulda neti ne yapıyon sen :n: Aksana şöyle sınıftaki hatunlara doğru :p
Benim laptop serviste olduğu için ben de okuldan bağlanarak gideriyorum internet ihtiyacımı.Bilgisayarın bozuk olması sebebiyle daha çok ders çalışmaya başladım.Güzel bir olay.:)
Bu gençlik olmaz abim :n: Beni bıraksalar şimdi akarım sular seller gibi ama yok işte kaldık burda :zuhaha
Merhaba herkese.
Bugün FMGLive sitesi ile anlaştım, artık orada yöneticilik yapacağım mutluyum buraya bir yazayım dedim :D
Zaten uzun zamandır giremiyordum TSİ'ye, bu vesile ile girip bir göz gezdirmiş olurum.Tekrardan merhabalar..
Turunculara bürünmüşsün eren :D
Hayırlı olsun :)
Aynen Ahmet sağol teşekkür ederim :)
Selamlar gençler tekrardan : ) Yarın eve neti bağlatıyorum online maç yaparız bol bol sizle :n: Ankaralı Namık eşliğinde :n: :n: :n: :n:
TuRkiSh HooLigAnS
Yaşasın Holiganizm :kasgozoynatansımayıl:
Haberleri izlemeyin çok kötü , yada ne bileyim izleyin çok fenayım ya, İki çocuğundan birini kurtarmak için seçim yapmak ne zor bir durumdur ya,hiçbir zaman defa böylesine üzülerek gözyaşı dökmemiştim.
Selamlar Günaydınlar alayınıza gençlik
Günaydın genç,ne oldu morukladın mı,ne bu selamlama böyle? :D
2 saattir yürüyorum yahu, koşa koşa derse geç kalıyorum diye gittim, girdim, hoca sizi zaten bırakacağım dedi, 2 dakika oturup dinlenemeden hadi geri eve. Olmuyor, bu kadar iyi hoca olunmaz ki, yarım saat tutsaydın da, dinlenseydim biraz.:D
Maksat spor olsun,fena mı olmuş abisi ? :D
İçim geçti bugün :/
Geceleri netteyim artk bugün nete başvurduk akşam hallederiz bağlantıyı sonraa 7/24 download :n:
Serkan Bursa'ya geldiğinde halı saha organizasyonu yaparsak iyi olmuş, antrenman olmuş. :D
İyi bari gece muhabbetleri başlayacak gene canım abisi :D
Ömrüm yollarda geçiyor zaten, 1 otobüs beklediğim zaman, bir de yürüdüğüm zamanı toplasak, yılları bulur herhalde.:D
Tabi tabi bundan sonra geceleri akıyoruz :n: Diğer türlü cafede msn açmayı unutuyorum ben :/ Geçenlerde 1 hafta msn açmamışım :D
Gözünü sevdiğimin Aydın'ı nereye gidersen git 20 dk en fazla :n:
İzmir'de de öyle abartılacak kadar fazla zaman geçmiyor da, ben otobüste çok dolaşacağıma, daha uzaktaki durağa, dolmuşa gidiyorum, çok yürümüş oluyorum bu nedenle.:D
İzmir Karşıyaka'da oturuyor ve hala şikayetçi. Serkan seni döverim bak :D
Alsancakta KSK formasıyla tur atmaya ne var yahu, yanlış yer söyledin. Çık gel bu hafta sonu sen döv?:D
Alsancakta bişey olmaz formayla ne olck :n:
Dün akşam saykoya bağladım kaç saat FM oynadım şimdi hala oynayasım var yaa :D
Bugün yüzümde aşırı zalak bir gülümsemeyle kalktım ve hala devam ediyor,ya çok mutluyum ama nedenini bilmiyorum,ya da günün sonunda bir tırın altında kalacağım :D