5130 aldım. Bütçeyi biraz aştık ama güzel oldu. Tavsiyen için sağol.
Printable View
Seni almaya gelecek memure hanım doğum yaptı da süt izni alıyor işi erken bırakıyor o yüzden yarına kaldı. bu gün git yarın gel.
daha da davosa gelmem bağa gelirim bostana gelirim davosa gitmem..
Hey Allah'ım yaa durduk yere soğutucu bozuldu. Şakamısın nesin ya.
Boşver, hava zaten soğuk sayılır bu aralar?:D
Var mıdır kimsecikler?
Olmaz mı!! Adım Serhat foruma Çanakkale'den katılıyorum.18-20 yaşlarında bir kızla veya senin için onlarca ameliyat olurum Evangeline Lilly'den farkım kalmaz diyen bir erkekle :D (her organ benzerse geçmişe takılmam. :D) ciddi bir ilişki yaşamak istiyorum.Taliplerimin özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirler.
Günaydınlar alayınıza.
Bu soğutucu beni çıldırtacak ya :D Dün kapatıp açıyorum çalışıyo. PCyi üstüne koyuorm çalışmıyo :n: Modem ayarları kabul etmiyo sürekli sıfırlıyo kendini.
Günaydın İsmail abi :).
İnsanlar niye yaptıkları işi baştan savma yaparlarki. Saat 6'dan beri Allahın cezası telefon girişiyle uğraşıyorum. Madem olmuyo niye satıyosun. Telekomu aradım servistekileri arayıp ne var ne yok söyledim. Adamlara mahcup olduk durduk yere. Şimdi bide eve gelecekler sorun var diye.
İso abi amma sorunun var senin ya :D Sağlam bi aletin yok :D
Yaa net bağlattım 2 gündür çektiğim sıkıntının haddi hesabı yok. Ne zor işmiş arkadaş ya.
İso Abi bu aralar sıkıntından geçilmiyor yahu :D
Serkan abi 4'lü ittifakı kurmuş şimdi de :n:
Kim neyi kurmuş Aygün :n:
Eneee Yaşar'damı yönetici oldu :)
Hayırlı olsun Yaşar :)
adana tek başına yeter hepiciğine.
Hakikaten ha bütün İzmirliler yönetici oluyor.
Abi bende İzmirliyim beni de yönetici yapsanıza nolur. valla çok çalışırım forumda yatar kalkarım.
Yaşar'a hangi yöneticilerden uzak durup hangi yöneticilerle arasını iyi tutması gerektiğini söyleyim. Bazı ismini vermek istemediğim şahıslara uymasın onlardan uzak dursun. Efendi bir arkadaş Yaşar onu da kendilerine benzetmesinler. Zaten bu yönetici milletini hiç sevmem.
Sana kucak dolusu sevgi getirdim Barto :p
Anlaşılan İzmir buluşmaları cazip hale gelsin diye yönetim buluşmaya katılan herkesi yönetici yapmaya karar vermiş :). İsmail abi sıra sende :D
Ben bursa'yada katıldım :n: Ankara - İstanbul diğer hedeflerim :n:
Ben zaten yöneticiyim oyuncu paylaşım bölümünde sadece mavişimm mavilendimm olmadım :)
Aman eksik kalsın onların sevgileri. scar face'nin getirdiği kucak dolusu sevgi yeter bana. :)
O zaman sonunu iyi görmüyorum. :p
Sen Sekopej'in izinden git, adam ol Sekopej gibi. :)
O değilde içimde bir sıkıntı var hayır olsun inşallah. Sanki bir öküz oturmuş gibi böğrüme.
Bende de oluyor bazen Emre ağbi :D
Eğer bir ara Ankara Buluşması olur ise, buluşmaya gelecek 11. kişiyi yönetici yaptırıcam bende. Yüksek yerlerde tanıdıklarım var. :D
Serkan hep bu sayede adam topladı İzmir buluşmalarına yoksa o kadar adam hayatta çıkmazdı buluşma için :p
ağbiler götürsün seni.
Emre ağbi ben de bazen sıkılmaktan ölen ilk insan olarak tarihe gecmeye hazırlanıyorum.Noter falan yanımda dolanıyor :n:
O noteri bulup eline bir kaç kuruş sıkıştıralım da sevaba girsin seni kesip.
Sen vur beni şikayetçi olmam valla bak :D
tabi insan hakları evrensel bildirgesini çiğnemen gerek :D
Git arkadaşım işine başına bir iş gelecek Allah korusun alacaklar beni. :)