Teşekkür ederim :)
Printable View
Selam herkese uzun süredir yoktum forumda tekrar geldim.
İmzadaki "döndüm" bölümünü "geldim" diye değiştirirsen daha iyi olur abi bazı arkadaşlar yanlış anlayabilir :D
Yarası olan gocunur. İsteyen istediğini anlayabilir, benim açımdan bir sorun yok. Beni anlamayan kişi ile işim olmaz zaten. :)
:p Nerelerdeydin yoktun uzun zamandır :)
Bilgisayarım yoktu. O sebepten yoktum. Şimdi eski bir laptop ile bağlanıyorum.
Aramızdan bazıları TSİ'ye darbe yapmayı planlıyormuş benden uyarması. Beni de önderleri olarak seçmek istiyorlarmış.
Fırat'ı okuyan var mı aranızda? Okuyan ve seven varsa aranızda bana ulaşın bir süprizim var. :)
Nedir abi süpriz?
Abi bende ulaşmak isterim bende okuyorum..
Fırat'ın 2009 basımı 63 sayfa kitabı mevcut elimde pdf olarak linkini gönderiyorum ikinizede.
Fırat'çı bende varım Emre abi :).
fırat ne yahu böyle ?
Kitap galiba Ahmet biz bilmeyiz :D
İnanamıyorum , gözlerimi okşuyorum , kafamı azıcık süt katılmış bir kova dolusu suya batırıp bir daha bakıyorum. Ve evet yanlış görmüyorum. El Barto avatar değiştirmiş.
Gözünü okşuyo musun ovuşturuyo musun :D
Okşuyorum yahu ovuşturunca acıyor.
eneeee. beslenir ki bu.
+25 yok ne yapsın :D
Bende bir ay sonra avatarımı 333 yapıcam çünkü 33 yok :D
küçük ya da büyük ol, haribo'yla mutlu ol.
:D
Bırak canım abisi bari son 35 dakikasını mutlu yaşasın,sonra 364 gün bekleyecek yeniden iyiki doğdun olmak için :D
Iyi geceler herkese.. sabah erken kalkmamiz gerek:)
Sayın El Barto herkese yolladında bize niye yollamadınn. Gece ben burada değildim göremedim belki olamazmı hıı koysaydın linkini burayaa sizde indirin deseydinn nolurduuu
Günaydın Sakineler Selamlar ALayınıza Gençlik Nasıl Varmı Tasanız:D
Dertsizz tasasız günüm geçmiyo son 1 haftadır bu ne ya her günüm ayrı hikaye :n:
Sol yüzük parmağımdaki tırnak bir türlü büyümüyor.Parmağımın ucu şişti.İçeri doğru mu büyüyo noluyo anlamadım :S
Bizim muhtarında öyleydi, 1 hafta çekti bu olayı..
Sonrasını söylemek istemiyorum.
Aynen Aygün :/
Elini biyere falanmı sıkıştırdın ? Bizim arkadaş sıkıştırmıştı böyle :/
Aygün kesin çekerler yiğenim :/
Haydaa.Tolga gelsin de acısını sorayım ayaktan çok çektiler onu o bilir :D Ama abi nasıl çekicekler koca tırnağı ya :S
iyi akşamlar kafe.bugün eşek kadar yaşıma bakmadan oyuncakçıya gittim ve küçük yeğenime alacağım bahanesiyle kendime oyuncak bilardo aldım :D:D:Dama her ne kadar yeğenimi bahane etsemde oyuncakçının karşısında utandım sanki yalanımı yememiş gibi bir hali vardı:D
kafana vuracak hali yok hasar nerdeyse oraya vuruyor..