terim iran milli takımına td olmuş sanırım.
Printable View
terim iran milli takımına td olmuş sanırım.
Herkese iyi akşamlar. Spor'a başladım. Her yerim ağrıyor. Baldırlarımı güçlendirmek için ayağım ile 80 kg kaldırdım. Sanırım biraz fazla oldu. =)))
2 gün ağrır öyle :) Bende gitmiştim 2-3 gün boyunca baya ağrımıştı. Vücut alışık olmadığından :)
İran televizyonunda yayınlanan bir programa katılan Kafashian, "Terim teknik direktörlük için favori adaylarımızdan biriydi ama artık değil." dedi.
Mehr ajansının haberine göre Mehdi Tac, Terim'i milli takımın başına getirmek için İstanbul'da nabız yokladı. Kafashian, Terim'le bir daha masaya oturmalarının söz konusu olmadığını söyledi.
Arkadaş ne sıkıcı gün ya :/
Geçmiyo zaman :/
Naber millet nasılsınız bakalım ?
4,5 :)
Selam gençler genç kalmayı bilenler yeni yeni bıyıkları terleyenler :n:
Bugün amma sessiz buralar :/
Telefondan girip girip durdum burlara ders boş olsun yeter :n:.
Saat 2 oldu daha pehh sabahtan beri oyun kasıyorum bide :D
Merhaba.Bizede yarın okul yokmuş.Yatıp uyuyacam ya.
FM'yi açalım.Kariyere let's go :D
Ohooo siz okumuyosunuzki zaten :n: Paso Tatil :)
Ben yarın okul olsada olmasada gitmiyorum :D
12.sınıflara Türkiye genelinde sınav mı varmış ne dediler.İşte okul yok nedeni beni ilgilendirmiyo :D
Allah Allah yarın genel sınavmı var? Bende 12 yim benim niye haberim yok :D
Karmı yağıyo :/
Mevsimler iyice değişmeye başladı. Şimdiye kadar benim çoktan yazlık kreasyona geçmem lazımdı ama hala ceketlerle polarla geziyoruz :/
Doktora gittik hap verdi ya :D
hapı parmağına içirirsen birşeyin kalmaz.
Yemişler sizi :D
O zaman deneme sınavı falandır tam bilmiyorum.
Sabah burayada yağmıştı kar.Okula giderken baktım arabaların üzeri hep kar.
Yeni yasa onaylanırsa 45 gün okul 1 hafta tatil arada bayramlar falan 1 ay okula gideriz işte ama ders konusunda yandık zamanımız az diye hızlı işleyecekler bi cacık anlayamıcaz :D
şimdiye havaların günlük güneşlik olması lazımdı ben kedilere üzülüyorum zavallıcıkların 1 ayı var onda da soğuktan bişi yapamıyorlar :n::n:
Özgür sendemi kedilerin cinsel hayatını düşünenlerdensin :n:
Özgür önce insanlarınkini düzene koy sonra kedilere geç :zuhaha.
Şu sıralar demir şeylere dokunduğumda ufak çapta bir elektrik çarpmasına maruz kalıyorum.:icon_confused: Bilimsel bir açıklama getirecek birisi var mı acaba?
çıplak ayakla toprağa bas abi..:D
Antalya'da olsam 5 dakikada sahile gider 5 dakika da sahilde yürür hallederdim.Burada nerede yapabilirim ki acaba bu toprakta yürüme işini? Bir de negatif elektrikle yüklenmiş olmamın sebebi ne olabilir?
Bilmiyorum artık :) Negatif elektirik dediysem illa stresten olmaya bilir. Mesela bilgisayarın başında felan çok kaldıysan vücudunda fazla elektrik toplanmıştır. Başka biryere dokunduğunda da elektrik akışı oluyor.
(Sallıyorum ama doğru sallıyorum sanırım :n:)
He bu arada babam bana bu gibi durumlarda Elini duvara vur derdi. Sonuçta duvarın ucu toprağa dayanıyor. Dene bakalım :D
Not : Vur kelimesinden kasıt yumruk at değil :D Dokun , Sürt , okşa :D
Şems. toprakta gez bşicik kalmaz ben öyle yapıyorum genelde küçük elektrk çarpmalarında babaannem söylemişti. :n: