Huhu guşluk okul yolcularına açık mısın sana ilk girişimde :D
Printable View
Huhu guşluk okul yolcularına açık mısın sana ilk girişimde :D
Hadi arkadaşlar gazamız mübarek olsun.:icon_smile: Ben kaçtım..
Ben kaçtım arkd.lar
Günaydınlar.
Buraları pek bir boş neden acaba? :icon_lol:
Evet evet baya bi boş kalmış :icon_biggrin:
Senin ne işin var burada yahu okulun yok mu senin? :p
Selamlar herkese. Bu ülkedeki banka düzenine bir YUH!!! demek istiyorum saat 10:00 sıra alıyorum 174 en son gişeye giren 64 bu nasıl iştir yahu
Merhaba İsmail.
Bu banka Garanti ise işin daha zor İsmail. :icon_lol:
Merhabalar.. Boş mu bugün buralar ne ? :)
Yok ziraat bankasından aldım 20 dk oldu gitsemmi diye bakınıyorum :D 110 kişi geçmiştir belki :n:
merhabalar Mert.
Ziraat memur bankası ona göre git. :p iş yavaşlatma mı yapıyorlar acaba? :D
http://img359.imageshack.us/img359/6431/asdasdlc3.jpg
Bu işi çokmu iyi biliyorum ne :D
Ehehe
Sorular çok kolay yahu seninle alakası yok. :icon_lol:
Motordan 93 almşm ona yanıyorum :D Direksiyonda 20'sinde ondanda geçersem bayrama kadar çıkarmı acaba ehliyet :D rahat rahat kullanmak istiyorum yahu polis gördümmü hemen ara sokağa sapmak çok kötü :n:
Ehliyet çıkmasa da evrakları yanında taşırsın polis çevirirse gösterirsin ahanda ben kazandım ama siz vermediniz ehliyeti hala diye. :n:
Zaten ehliyet çıksın ön camda taşıycm o ehliyeti :n: ne kadar gereksiz ayrıntılar arabayı ehliyetmi kullanıyo canım :D
Ben gidiyim şu bankaya sıra gelirse birazdan yine gelcm uzaktan kayıt yapcm okula :D
Uzaktan kayıt :icon_cool:
Vay be biz okula gidiyoruz kayıt olamıyoruz adamlar uzaktan kayıt oluyorlar. :p
Hadi git sıran geçmesin. Kapışmayın milletle. :D
Merhaba...
Herkese selam.Sabah sabahda okul çekilmiyor :D :)
110'daydı gittiğimde milleti aradım 40 dk knştm sıra geldi :D kaydımıda yaptım rahatım :n:
Okula giden arkadaşlara acıdığımı bir kez daha söylemek istiyorm :n:
Bide öğlenciyim ya :D..Bu sene of of :D
En iyisi benim :D 22sinde açılırsa taa bayramdan sonra gidicem okula :n: zaten haftada 2 gün dersim olck rahatım yani :zuhaha
Benim okul 6 Ekim'de açılıyor gözüküyor ancak 13 Ekimde başlar dersler. :icon_cool:
Bayram tatili falan derken üniversiteler hep kaynıyo zaten :)
Bizim okulun durumu biraz daha farklı. Her sene ekimde açılır yarıyıl tatili neredeyse bir buçuk aydır, ama temmuzda kapanır. :D
valla üni diye tatil yapıyorz heaa :D benimde aynı haziran girmeden kapanıyo hep tatil hep tatil :D
:zuhaha
Bugünde okullar açıldı nasıl mutluyum nasıl mutluyum anlatamam :n:
sorma bugün herkes okula gitti :D sabah sabah kalktım millet okula giderken ben yayıldm kahv6 yaptm nasl mutlu oldum egom nasıl tatmin oldu :n:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Mesajlar birleşmesin direk sayın üyeler ve yöneticiler şu konuya baksın !!!!
http://forum.turksportal.net/vb/show...t=65575&page=5
:zuhaha
Garipler, birazdan sabahçılar düşmeye başlar yavaş yavaş. :D
O konuya baksana sayın yönetici, adam direk Flood çekmiş hatta üşenmemiş bütün maçları tek tek mesajlar halinde yazmş :D