Klose, noktayı koydu. Güle güle Yunanistan. :)
Printable View
Klose, noktayı koydu. Güle güle Yunanistan. :)
Reusi ilk defa izliyorum, valla bu Almanlar makina gibi futbolcu cikartiyorlar alt yapidan :)
Almanya hakkıyla geçti turu. Çok daha farklı kazanmalıydı aslında.
Yunanistan hak ettiği şekilde elendi, iyi oldu. Turnuvada ilk kez 2 golü bir arada görebildiler; ama bir şeye benzemedi. :)
Adamlar 4 tane yedi ama 2 tane de atmayı başardı.Helal olsun valla.
Yunanistan kalesini koruyan sporcu(!), Yunanlıların gerçek kalecisi miydi? Top sektire sektire beni hıçkırık tuttu.
Samaras'ın Bastian Schweinsteiger'e yaptığı hareket vardı. Elmander'in pozisyonunu anımsattı. Bu hakem sarı kart verdi bizim hakemimiz kırmızı vermişti. Belki dikkat edilmeyen bir nokta ama Avrupa futbolu ile aramızdaki farkı görmek açısından doğru olduğunu düşünüyorum. Hakem kararları, oyuncu tavırları vs.
Harbi ne rezil kaleciydi Yunan kaleci.Bir tane top tuttugunu görmedim. :D
Nikopolidis'i geri çağırsınlar.
Kalede sanırım Sifakis vardı Çek Cumhuriyeti maçında 6. dakika da 2 gol yiyen eleman :D sonrasında oyundan alınmıştı kaldıramamıştı maçı :D rezil bi kaleci Dünya Kupasında Tzorvas vardı o yedeklerdeydi onu oynatsa daha az yerdi eminim :D
Almanya'nın oynadığı oyun keyif verdi.Hücum hattında Löw'ün tercihleri ilginçti.Yunanistan'ı küçümseyip yarı final öncesi as olarak oynattığı oyuncuları dinlendirmek veya riske etmemek mi istedi acaba? Gerçi o adamlara yedek demeye de dilim varmıyor.Almanya'nın kadrosu gerçekten müthiş bir kadro.
Yunanlıların oynadığı oyun bi tek bana mı sıkıcı gelmiyor ki :D İspanya çoook daha sıkıcı takım uykum geliyo 10. dakikadan sonra.
Müthiş! ZDF devre arası ana haberine şöyle girdi: "Yunanlar paralarını bu maçta olduğu gibi muhafaza etselerdi, sorunları olmayacaktı."
bu çok iyimiş :n:
Seviyorum bu adamı, bende idmanlarda çaktırmadan böyle davranırdım, bir gün hocanın farkına varıp enseme şaplağı patlatması aynı anda oldu sonra beyaz bir ışık ve gerisini hatırlamıyorum : )
http://l.yimg.com/j/assets/p/sp/gett...-511831897.jpg
Bu daha iyi :n:
burda videosu da var öhö :D
http://www.sporxtv.com/futbol/EURO%2...iSXTVQ35357SXQ
Birde kıs kıs gülmüyor mu:n:Tam psikopat bu adam.:D
Arızalı ya pis pis sırıtıyo bide :D Adam doğal her şeyiyle yaşıyor futbolculuğu :zuhaha
Fransa İspanya'yı eleyecek.
Portekiz - İspanya eşleşmesi istiyorum ben nedenini bilmiyorum ama istiyorum :D
Fransa İspanya'ya gol bile atamaz :)
Bu akşam umarım Fransa kazanır. Fransa'yı destekliyorum.
90 dakika berabere biter diyorum.
Marco Reus bağıra bağıra geLiyor.
Daha önce demiştim Götzhe den önce Reus var diye.
Mexes gününde olursa Fransa küçük bir ihtimal İspanya'yı eleyebilir.Fransa'nın ofansı ve defansı arasında büyük boşluklar var İspanya acımayacaktır.
Götze'nin geçirdiği ağır sakatlığı da (4 ay) unutmamak lazım. O sakatlığın ardından tekrar form tutmak ve güçlenmek zaman istiyor. Henüz tam anlamıyla hazır durumda olmadığı için oynatılmıyor diye düşünüyorum.
Yalnız ben hiç keyif alamıyorum bu turnuvadan neden bilmiyorum.Euro 2008,WC 2010 bu turnuvadan kat kat zevkli ve renkliydi.Çok daha eğleniyordum keyif alıyordum maçları izlerken.Acaba sadece bana mı özel bu durum :)
Evet benide pek heyecanlandırmıyor bu turnuva Portekiz'in maçları dısında 90 dk izledigim maç azdır.
Eurolar zaten keyif vermez Türkiye olunca anca :D ama Dünya Kupası bir başka yahu...Şu Hollanda'yı hazır herkes yeniyorken biz de yenelimde katılalım Dünya Kupasına yeter yahu :D
Hele 24 takım olsun şu turnuva daha turnuva kaçırmayız heralde.
Euro 2016'ya kesin giderizde 2014 önemli bizim için...Neyse yeri bura değil bugün İspanya bi aksilik olmazsa alır Fransa'da Benzema ile olmuyor bu işler atarsa onlarda Nasri atabilir anca...
ya o portekiz alırsa kupayı o zaman göz cızırtıyı :D
Valla bana da nedense 2010 ' a göre çok daha güzel geliyor.2008 evet biz vardık bi kere sırf o yüzden çekiciydi de , 2010'da defansif futbol daha çok ön plandaydı belli takımlar haricinde gibi.