Bende gelince eve izledim Mustafa güzel bir bölümdü :)
Haydar birader Armağanını dağa gitmekten kurtardı. :p
Printable View
Bende gelince eve izledim Mustafa güzel bir bölümdü :)
Haydar birader Armağanını dağa gitmekten kurtardı. :p
yok dolandırılmadın dış ödemeleri emre yapacakmış :D:D
Emre abi görüşemiyoruz :n::n:
özür dilerim ama napıım ersin bi ara hergün reklam yapıodu ben bi gün yaptım hemen tepkiler gelmeye başladı
Ben ödeme yapmam yahu alırım. :p
Görüşelim imam artık bir selam dahi vermiyorsun.
Evet abi ama dondu kaldı:D Meryem süperdi yine :n:
ohh be iyi o zaman
ben uyarımı yapiimde kardeş benden çıksın ;;) Serkan abi sevmiyor pek bu tür şeyleri ;;) imzanda var zaten merak eden bakar yalanmıyım???
Abi forumun eski tadları kalmamış.Msn e gel sohbet edelim ;;)
Ne oluyor yahu, burada benim muhabbetim geçiyor.:p
imam madem eski tadı kalmadı diyorsun eski kafe sakinlerine sesleniyorum, hadi gelin muhabbet edelim, edelim ki eski tadı geri gelsin...
Ben sana mı birşey diyorum.Üstüne neden alınıyorsun.Eski çocuklar olmadığı için dedim.
Amma alıngansınız yahu, biraz oldun olun, hemen her şeyi üzerinize alınmayın. Burada kırgınlık, kızgınlık olmaz.;;)
Oldun olun biraz gençler. :p
tamam beyler uzatmayın
bakın serkan ne diyor oldun olun :D:D:D
Ya istersen taş devrinden kalma üye ol.Burda herkesin yolu belli yorganı belli adamım.Chek it out;;).Git bak bakalım.Kafe Turksportal 4'te Ve 5'te ne muhabbetler çevirdik
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Emre abi ne körü :D:D:D:D
6. kafedede ben varım //demekki ben gelince konu iğrenç oldu:(:(:(:(
selam gençlik napiyseniz
serkan hayırlı olsun bu arada kardişim
sopası olan varmı :D
Beyler işi iyice azıttınız ha.
bende yoktum 4-5'te ibob ama üstüme alınmıyorum ;;)
Fox'ta hababam sınıfı var izleyen :D.Üstüne alınma ya sende herşeyi.Kalbini kıracam bak.
Aaa ben size daha demin demedim mi oldun:n: olun diye?
Bak sinirleniyorum ha, beni sinirlendirmeyin. Berkay sen varsın diye kötü demiyor, tatil olduğu için eski arkadaşlar yok, onlar olsa daha iyi olur diyor. Alınganlık yapmayın, öpüşün barışın hadi, kavga istemiyorum, aaa...
olsun sana demezki
benim adım:BERKAY yoksa beğenmiyomusunuzda ibob diyonuz:(:(:(:(
Serkan'ın orda elektrik yok galiba; by demeden çıkmazdı, hem de bu saatte çıkmaz :n:
hadi barışalım bari araya serkan abi girdi onu kırcağımaaaaaaaaaa kafamı kırarım daha iyi:D:D:D
ve ben şaka yapıodumMustafa(abi mi diyim)bana dediki alınganlığını kıskanıyom bende dicektimki alıngan öle olmaz böle olur:D:D:D:D
Berkay uzatma...