Sen Msn Adresimi Ekle Öyle Gel :D
Printable View
Sen Msn Adresimi Ekle Öyle Gel :D
Selamlar muhabbet güzelmiş :D Zehra'ya gelince sana çok aşırı ilgi gösteriyorsa veya hiç ilgi göstermiyorsa o kız sana aşık demektir kesin :D
oLm bu zehra sakız oLdu :D
Deniz Katılıcaksan Anlatman Gereken Bir Kız Olmalı Yoksa İçeri ALmıyoruz :zuhaha
Evet buraya girmek için Sevdiğin biri olmalı.:D
Önüne geLeni sevme ama :D
Pek kız meseleleriyle aram yoktur ama kızlardan bi sürü arkadaşım vardır desem :zuhaha
Olmaz Deniz..:D
O Konuda Esneklik Gösteriyoruz Merak Etme Güzel Olan Bir Arkadaşını Betimleyebilirsin Burda :) :D
Benimde kızlarla pek aram yok ya :D:D
Bu dakikadan sonra oLacak kardeşim :zuhaha
Kızlarla aram benimde iyi değildi.Ne olduysa bu sene oldu.Birşeyler oldu bana ve artık kızlardan hiç korkmuyorum.:D
KızLar adam mı yiyor ya neyinden korkuyorsun onLar senden korksun gerçi korkarLarsa yanına yanaşırLarmı biLemem :D
Ya işte korkuyordum ya ters bişe sölerler diye.Ama bu sene kızdan tokat yediğim halde hiç korkmuyorum.:D
nasıL oLdu o iş ? :D Neyse peder geLdi ben kaçtımm xD
Ya bilmiyorum kızlar güzel değil bence saçlarını başlarını yapınca güzel oluyorlar :D Ama şunu söyleyeyim makyajlı kızları sevmem :D
Ben Altyapıdan Yetiştim Uzun Zamandır Kızlarla Aram Var :D Futbolda Mourinho Kızlarda Eralp Diceksiniz Arkadaşlar :zuhaha Taktiklerim İyidir ;;) :zuhaha
Bir Pamela,Bir LORİNA güzel değilmi :D:D eralp iyi tanır Lorina'yı :D
Gröüşürüz Abdullah
Zehra ile makyaj konusunu konuştuk.Dedimki sen hiç makyaj yapmıyorsun ama bu halin daha güzel sakın yapma dedim.Oda"zaten makyajsız halim daha güzel"dedi.:D
Bu sohbet Zehra'dan Pamela'ya geldi olacak iş değil :D
Zehra bitmez.:DBen buna izin vermem.;;):DAnca Merve Sevi'ye döner.Oda zaten binevî Zehra.:D
Bana da Aşık bi Kız var Ama sigara içiyor ya..:D :zuhaha
Noluyor yahu :D
Kafe Şenleniyor Eren Abi :D Ya Bu Arada Benim Bi Kız Bulmam Lazım Yahu Canım Sıkıldı :zuhaha
Eralp olum Gökçe'ye kapak at.:D
Sana kızmı yok eralp :D