Aynı hava aydında var sabahtan öğleye kadar terden duramadım yağmur başladı soğuk oldu ceketle çıktm dışarı şimdi yine sıcak pfff
Printable View
Aynı hava aydında var sabahtan öğleye kadar terden duramadım yağmur başladı soğuk oldu ceketle çıktm dışarı şimdi yine sıcak pfff
Sen anormalsin zaten :p Kılsın ya belkide ondandır.
Merhabalar,nasılsınız
İyi,Sen Emre ?
İyiyim Aykut ne yapıyorsun bakalım :)
Hayat Mücadelesi.. Sen Nabıyosun ?
Yarın İngilizcem var.Dua etmeye başladım bile :zuhaha
Ya ben katil olucam.:mad:Zehra'nın yanına bi erkek yaklaşınca deliriyorum.:D
Bugün yine okul çok zevkliydi Zehra'yla birbirimize yaptığımız mimikler süperdi.:DSanki beden dili ile konuşuyoruz Zehra ile.:D
Bilgisayarı bitti zehrası başladı :p :D
Eralp resimler bugün değil ama biraz rötarlı olarak yani bayramdan sonra gelicek.:D
Ayrıca birşey öğrendim 2 sene önce biri Zehra ile Merve Sevi'ye benziyor diye çıkmış.:D
Bu çocuk aşık, sonu kötü size diyorum bunu.:p
Keşke Bende Aşık Olsam :D
Eralp'e katılıyorum..
Ben oldum 2-3 defa. İyi birşey değil. Siz olmayın. :p :)
Maksat Zaman Geçsin be Abi..:)
Berkay sen abayı fena yakmışın..Quote:
Zehra'nın yanına bi erkek yaklaşınca deliriyorum.
Ne oldu? Soramadın değil mi platonik meselesini? :icon_biggrin:
Oh oh bizimkine bak ya harbiden gitmiş sonu kötü oLmasa bari
Valla sordum Platonik kim diye.Nuh dyor Peygamber demiyor.Çok inat bir kız.:DDerste durup dururken ona bakıyorum 30-40 saniye hiç konuşmadan birbirimize bakıyoruz.Bana dönüp niye bakıyorsun diyo gülerek.Bende sen niye bana bakıyorsun diyorum.:DAma başkası olsa anlardı sevdiğimi.Her türlü sinyali verdim anlamıyor.:D
Aşık olmak hayattaki en güzel şeylerden bir tanesidir,tabi karşılığı olursa...:)
Hasta oldum yahu.. çok kötü.. dikkat edin arkadaşalr kendinize.
Geçmiş oLsun...
Geçmiş Olsun abi
Ah Zehra Ah.:DKeşke 24 Saat okulda olsak.:(:D:D
Aman Berkay çok bağlanma.
Aşk acı.
Selamdır.
geçmiş olsun Eren.
bende hasta olcam gibigibi. :p
Valla Seko ne diyim bilmiyorum.Yanına erkek yaklaşsa Zehra'nın deli oluyorum.Bugün biri Zehra'ya iltifat etti.Bizim sınıfta yan sıramda.Çocuğu dövücektim az kaldı.:D