MHP Forum'a da saldırmışlar. Azıttılar iyice, oraya saldırı, buraya saldırı.
Printable View
MHP Forum'a da saldırmışlar. Azıttılar iyice, oraya saldırı, buraya saldırı.
Bize de dadanmasınlar da :D
Çok abarttılar. Her yere saldırı yapıyolar.
Dün Okan'ın programında kızın elindeydi sanırım " ADAM HAKLI BEYLER " yazıyodu ya yok dahası :n:
:) Yaparlar vallahi belli olmaz.
Dün gece bunlar yüzünden Flash Tv'de Rüyanız Hayrolsun izledim saat 3 buçuğa kadar. Bağlanamadılar programa bir türlü.
Sanırım haftaya Okan'ın programına yüklenecekler bir daha. Dün gece Okan da çok tedirgindi, almış haberi sanırım. Özellikle bağlanan iki bayanın inci'den olduğundan şüphelenip, dalga geçmeye çalışması; sonra mahcup olmasına sebep oldu.
Biriside şu anda İnci'ye saldırıyo herhalde açılmıyo sözlük :n:
http://sozluk.sourtimes.org ek$i değilmi ? Onlar saldırı yapmıyo bildiğim kadarıyla..
Yok ekşi değil incisozluk.org .
Biz de turksportalsözlük kursak ya :D
farklı bi isimle kursak ama kendi sözlüğümüz olsa :D:D bizde basarız Bay Tahmin'i falan :D:D:D
Rota Kanal D. Medya Kralı.:D
Selamlar gençler hepinize.
selamlağ .
Bu gece oturanlar ne yapıyo sabaha kadar ya. Yaşlanmışız iyice. Yapacak bişey bulamıyorum gece iyimi.
Selam ey ahali,nasılsınız?
İyiyiz mustafa sen nasılsın.
Bugün iphone4'ün tanıtımı olacak TR saatiyle 8 gibi sanırım, ucuz bi fiyata çıksada abd'de alsak (=
perşembe günü kritik bi sınavım var, mezuniyetimi yakından ilgilendiren ama hala çalışamadım. :(
Sağol idare ediyorum bende işte.Ne sınavı ki o?
Bende matematik çalışıyorum birşey anlamayrım ne yapacam bu kpss'de ben yahu:(
2. sınıftan başıma bela olan bi ders, bi geçemedim (= Matematiğin en aptalca hallerinden biri.
Son sınavım, mezuniyet önündeki tek engel.
Selamlar :).
Selam Denizli'li
Ya Musti bu matematik bela ya ben en son lise 6.sınıfta bir matematik sorusu çözdüm.Çok fena çuvallıcam sınavda anlaşılan.Allah sana da kolaylık versin ne diyim.
Selamlar.
Dün tek maçtan 144 lira kaçırdım.Diğer 2 günde 105 ve 18 lira kaçırdım.
Günaydın..
Üstteki resim süpermiş yalnız :)
Sanada Günaydın Since.
Resmi face'de gördüm de hoşuma gidince koyayım ddim:D
Yiğit Özgür 4ever :D.
Keyifler nasıl :D.
http://www.yukleresim.com/images/166...0826208184.jpg
Bir tane daha :D
selamlar Sagonun yeni albüm çıktı almaya gittim daha gelmemiş şansa bak ya o kadar ıslandımda
Selam.
Yok arkadaş ya bizim okuldada iş yok. Sabah okula gidiyoruz. Geri yolluyorlar saçların uzun diye. Halbuki uzunda değil. Sabahın köründe berber ara açık berber bul git saçlarını toplattır. Hayret birşey ya. Coğrafya öğretmenine de helal olsun. 42 den bıraktı beni. Ama sınıfı bir geçeyim şuan gittiğim okula ait gravat ve ceketi yakacam. Ondan sonrada ver elini yeni lise. Gelecek sene okulumdua değiştirecem zaten şu okuldan bir sınıfı geçseydim.
Taribo West'ten herkese selamlar. :D
Selamlar...
Selam kimse yokmu yine buralarda.
Selamlar gençler. Yine tek başımamıyım buralarda..
Uzun bir aradan sonra geldim buralara , yalnız degilsin İso...
Selam millet , keyifler nasıl.
Esselamun aleykum ve rahmetu beraketu..
nasılsınız genclik. ben geldim :n: