Hatim indirmeyin yahu, selam deseniz yeter.
Çok güzel yağmur yağıyor bu arada İstanbul'da :)
Printable View
Hatim indirmeyin yahu, selam deseniz yeter.
Çok güzel yağmur yağıyor bu arada İstanbul'da :)
Euzubillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim.
niyet ettim Allah rızası için gusül abdesti almaya...
Dur karıştı yahu. :(
Selamlar. :)
günaydın mehmetçik.
Umutovic benim mevkiimi DR yapar mısın gulüm. :)
nasıl yapayım abi :D
El Barto torpil istiyo :v:
Gidecek maç bulduk :D :D Amatör Küme U-19 maçları :DQuote:
(SPOR SERVİSİ) – U19 2. Amatör Küme’den, U19 1. Amatör Küme’ye yükselecek 2 takımın belirleneceği Play-Off Grubu müsabakalarının kuraları dün çekildi. Kızılcaköyspor, Sağlıkspor, Sazlıköyspor ve Kuyucakspor’un mücadele edeceği Play-Off Grubu’nun kura çekimi, kulüp yetkililerinin katılımıyla Futbol İl Temsilcisi Mehmet Kıvanç başkanlığında Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda yapıldı.
Play-Off Grubu’nda maçlar tek devreli lig usulüne göre oynanacak ve ilk iki sırayı alan takımlar U19 1. Amatör Küme’ye yükselmeye hak kazanacak. Play-Off Grubu karşılaşmaları tarafsız sahalarda oynanacak.
Futbol İl Temsilcisi Mehmet Kıvanç, bu sezon U19 2. Amatör Küme’de çekişmeli bir şampiyonluk yarışı yaşandığını ifade ederken, Play-Off Grubu’nda mücadele edecek takımlara başarı diledi.
U19 2. Amatör Küme Play-Off Grubu programı
YARIN
17:00 Sağlıkspor – Sazlıköyspor (Germencik Stadı)
17:00 Kızılcaköy – Kuyucakspor (Atça Stadı)
13 HAZİRAN PAZAR
17:00 Sazlıköy – Kızılcaköy (Germencik Stadı)
17:00 Kuyucak – Sağlıkspor (Atça Stadı)
16 HAZİRAN ÇARŞAMBA
17:00 Sağlıkspor – Kızılcaköy (Adnan Mend. 1 Nolu)
17:00 Kuyucak - Sazlıköyspor (Adnan Mend. 2 Nolu)
Günaydın..
Ne işin var abi o maçlarda :)
Mert maç yok :D maçların özetlerini - tekrarlarını izleye izleye ezberlemişim hepsini. Yanıma 3-4 kişi buldummu tribün havası yaratırız orda :p
Selam millet Carsmba geliom bğlanyo net. şimdi okuldayım. görşmek uzere :) . Tsi clup froever :D
Abi ne işin var o maçlarda :zuhaha.
Selam millet nasılsınız?
Ne yapalım maçlara hasret kaldık :) Halısahada tezahürat yapmak aynı efekti vermiyo :)
Sol Kapalı'yı seviyorum ya :D Adamlar mail hizmeti veriyolar [email protected] diye aldım hemen msn adresini :n:
Burdada amatör maçlardan başkası yok olum kıymet bil sende yahu sadece yazları gidemiyorsun.
Selam.
Çok iyi öğretmenlerde varmış. İnkılap hocasından Allah razı olsun. İlk yazılım 14. İkinci yazılım 60. Ortalamam 37 geliyordu, 65 sözlü notu vermiş 46 geliyor. Coğrafya öğretmeni de 42 den bırakıyor. Madem 42 de bırakıcan 25 falan ver sözlü notuna bende direk kaldım diyim. Ama 42 den bırakınca içime oturdu. Bu gün kendisiyle konuşmayı denedim. Hocam gelecek sene başka bi okula geçeceğim. 42 den bırakmışsınız. Düzeltme şansınız yokmu dedim. Ödevin varmıydı dedi yok dedim. O zaman yapabileceğim birşey yok dedi. Şimdi gelde küfür etme. İnadına ortalam yükseltmeye girip o dersi verecem.
Gıcık hocalar her zaman vardır Tolga.Herkesten farklı olmak için yapıyorlar sanırım bizdede bir adam vardı çok sert görünümlü ama bize sökmüyodu:D
Tolga ortalama yükseltmeye gir tabi. Ortalama yükseltecek derslere gir. İnat yapcam diye kalma boşuna sınıfta.
Evet ya gıcıklığına yapıyorlar heralde. Sınıfta gene benim gibi bir arkadaşımın da 43 düşüyor. Onuda bırakmış. Vay arkadaş ya böyle hocalara yani ne diyimki.
Evet İsmail abi inat yapmıyorumda zayıf gelecek dersler şunlar ;
Geometri ( Yıllık ödevim var ama sınav notlarım 10-10 kaldım )
Felsefe ( İlk yazılı 31 İkinci yazılı 41. Ama geçirmeyecek büyük ihtimal. )
Edebiyat ( İlk yazılım 20 İkinci yazılım 33 son yazılıyı bu gün olduk fena geçmed. Geçer not aldığımda hoca geçirecek yani bu ders zayıf gelmeyebilir. )
Coğrafya ( İlk yazılı 35 ikinci yazılı 41. Sözlü notum 50. Ortalamam 42 ve kalıyorum :). )
Sanat Tarihi ( İlk yazılım 0,5 ikinci yazılım 41. İlk dönem 30-20 aldım sözlü notuma 90 vermişti 2 geldiydi. Bu dönem de verebilir belli değil yani bu da zayıf gelmeyebilir . )
- -- - - -
Eğer edebiyat ve sanat tarihi zayıf gelmesse felsefe ve coğrafyadan girip yükseltmeye çalışacam. Eğer bu derslerin hepsi zayıf gelirse Felsefe,Coğrafya,Edebiyat ve Geometriden girer yükseltmeye çalışırım.
Tamam hocalar kötü ama iğneyi de kendimize batırmak gerekmez mi Tolga? :)
O notlar ne öyle yahu.
Ya ben notlarım çok iyi demiyorum. Tamam 35-41 almış adamı geçirmesse kimse bişey diyemez. Ama madem bizi kişisel olarak değerlendiriyor, madem bizi sınıftaki duruma bakarak değerlendiriyor bende diyorumki bu notu hak etmiyorum. Sınıf pisikopat kaynarken ben adam gibi duruyordum. Hocaya değil okuldaki hiç bir hocayada yanlış yapmıyorum adam gibi duruyorumda niye böyle yapıyorlar anlamıyorum. Madem bırakıcan ver 25 i ne not tutsun ne geçer nota yakın olsun. Böyle olunca çok üzülüyorum. Öğrenci bırakmakla ellerine ne geçecekse.
Bizim okulda her sene 170-175 civarı öğrenci kalıyor. Bu yüzden zaten gelecek sene başka bir liseye geçiyorum. Bu okuldan bir kurtulsaydım.
Offf durup dururken mouse bozuldu.Hey allahım şimdi birde bu elimdeki parayı nasıl herşeyi yetircem diodum şimdi bunuda koyacaz hesaba.
Zorda kaldığında çıkar ortaya zaten böyle şeyler .)
Tolga gibi ben de isyan edicem.Biyoloji 42'den 1 geliyor dönem ödevim olduğu halde.En az 60-65 puanlık ödev hazırladım kaç saat uğraştım kadın 50 vermiş yok böyle bi şey ya.İnsanın ağzını bozduruyorlar resmen.Hiçbir hocaya bu kadar gıcık olmamıştım.Allah belasını versin.O kadar uğraş yap gitsin 50 versin 1 gelsin şaka gibi resmen.Ne hocalar var ya.Bu kadının inadına ortalama yükseltme sınavlarına giricem.
İyi geceler millet.
Yahu bu touchpedi kulanmak ne zor arkadaş mouse bozuldu buna kaldık:D
Net kafedeyim beyler cumaya kadar dönerim sanırım. Kendinize iyi bakın :)
Selamlar gençlerr
Selammmm..
(a.s.)
Adama bak kendi kendine selamlaşıyo :D
Nasılsınız...
(İyiyim teşekkürler ;) )
(Sen Nasılsın?)
(İyilik sağlık, çoluk çocuk uğraşıyoruz..)
(K.İ.B)
(Sende )
Selaaammm :D
Selamlar,nasılsınız millet ?