selamlar cafe...
Printable View
selamlar cafe...
selamlar börk o formanın altındaki kim dur tahmin ediyim Lincoln mü ? :n:
Selam. Zayıf gelecek notlarım belli oldu.
Geometri
Sanat Tarihi
Coğrafya
Felsefe
42'den bırakan öğretmene de ben daha bişey demiyorum. Bu gün sınıfta arkadamda küfür ediyorlarmış dedi. Dicektim hoca sen 44 ten adamı bırakmışsın oturup sana teşekkür edecek hali yok. Beni de 42 den bıraktı.
Şimdi yaz sıcağında ben gene okul yollarında olacam. Millet denizde deve güreşi oynayıp serinlerken ben gene okulda olacam. Yaz kış okuldayım zaten. İşin kötüsü bu sınavlardan en az 2 tanesini vermem lazım ki onlarıda en az 3 alırsam belki ortalama tutar. Veremessem sınıfta kalıyorum. Hayatımda ilk defa ortalama yükseltme sınavlarına kaldım. Nası olacak bu sınavlar nası ortamda olacak ne soracaklar hiç birşey bilmiyorum bu konular hakkında. Bildiğim tek şey sınavları veremessem lise 3 ü tekrarlayacağım.
Boşver Tolga takma.Ben keyfimden giricem o sınavlara (: Fizik ve Biyoloji'den girmeyi düşünüyorum.Ortalamam tutuyor her iki dersin de ama yükseltmek gerek biraz :)
Tolga birtek sen olmayacaksın o sınavlarda özel bir sınıf oluşturulacak herkes orda sınava girecek ve sınav soruları normal yazılı sorularından kat kat daha kolay olacak, hocalar sizinle uğraşmak istemeyecek. kendimden biliyorum.
O yazı sana zehir eden hocaya sende yazı zehir edebilirsin .
gececiler merhaba....derken saate baktım o kadar da geç değilmiş:D
Selamlar gençler hepinize. 1 günü daha devirdik hadi hayırlısı .)
Günaydın.
İnanılır gibi değil. Çok sevindim. Sanat Tarihi dersinden 0,5-41 aldım. Dün okulda e okula girip baktığımda hoca 65 sözlü notu vermiş ve beni bırakmıştı. Şuan e okula bir bakayım dedim. Birde ne göreyim. Hoca 65 sözlü nounu 90 yapmış ve zayıf sayım 3 e indi. ALLAH RAZI OLSUN NECDET HOCAM. Ya ne hocalar var verdiği notları bile değiştiriyorlar. Ulan coğrafyacı sana şimdi ne diyeyim. 42 den bıraktın. Ne güzel bir yaz tatili geçirecektim. Sanat tarihi hocam geçirmiş beni 45 geliyor. Zayıflarım şunlar kaldı ;
Geometri
Coğrafya
Felsefe
Nasıl ki sen yazın denize gidemeyip okulda olup o eziyeti çekeceksen oda aynı şeyi yapamayacak.Hocayı sinir edip yazın o sıcağında beyin kanaması geçirmesini sağlayabilirsin.Tabi daha çeşitli kombinasyonlarda denenebilir.Bu artık senin hayal gücüne kalmış.Şahsen beni yaz okuluna bırakan hocaya pusu atardım :).Tabi dediğim gibi sizin hayal gücünüze kalmış o yazı hocanında burnundan getirmek :) .
Günaydın Gençler :)
günaydın adaş ve herkese günaydınlar :)
Günaydın kafe sakinleri.
Günaydın Mert , nerelerdesin yahu :D.
Selamlar kafe nabersiniz....
Herkese selamlar arkadaşlar,keyifler nasıl?
Evet abi değişip duruyo sürekli :)
Googlenin tipi kaymış bende hiç açılmıyor :D
Selamlar Kafe...
Selam gençler nasılsınız?
seLamLar...
Gülermisin ağlarmısın şu işe bak ya :n:
Ya hocam bunu yapmayın bana ya lanet olsun ya. Şuraya bakarmısınız ya. Tamam benim derslerim kötü kendime de batırıyorum iğneyi ama 42 de 43 de bırakınca ya of ya. lanet olsun be.
http://www.yukleresim.com/images/210...6186984572.jpg
Ya Allah'ım ya. Ya ben bu hocalarla ne konuşayım. 2 puandan bırakıyorlar. Yanlarına gidiyorum not için gelme diyorlar. Ya yazıklar olsun ya.
Tolga sen de Edebiyat'tan nasıl 20-33 falan alıyosun ya :)
Ya Aygün aldığım not tamam iyi değilde sen madem bi not veriyorsun 43 te bırakıyorsn çok koyuyor bana. Ben şimdi edebiyattan lise hayatım boyunca kalmış oldum. Sınavlara falan girsem veremeyeceğim kesin zaten. Hayret bişey ya. 2 tane sözlü kullanırlarsa maaşları eksilecek sanki.
Cidden niye 1 sözlü kullanıyolarsa :S
O notlara geçer not gelmez zaten. Öğretmenlik aa bak 43 düşüyor ortalaması 2 vereyim bari diyerek yapılacak bir iş değil. Ama maalesef bizde öyle olduğu ve hepimiz buna alıştığımız için bize normal tutumlar ve davranışlar abes geliyor. Öğretmen senin o dersten yetesiz olduğunu düşünmüşse ve notların da zaten geçer değilse o dersten kalman kadar normal bir şey yok Tolga. Çalışacaksın başka yolu yok. 20 değil de 50 alacaksın 70 alacaksın neyse.
Ama tabii birde madalyonun diğer yüzü var. Öğretmen birine bunu yapıp diğer tarafta başka bir öğrenci için farklı muamele yapıyorsa o zaman iş değişir.
Emre abi benim notlar nasıl :p
Hani nerede senin notlar?
Karnelerimiz konusunda (:
Selamlar Millet...