Ben daha kıza açılmadım.Ama açılsam arkadaşlığım biter.Ama bütün çoğunluk hatta herkes bana açıl ve pişman olma diyor.:)Evet biraz sabredin.Kıza senin resmini çekebilirmiyim diyecek kadar,eve davet edecek kadar yakınlaşıyım anında söylicem.:)
Printable View
ben söyledim kız arkadaş olarak kalmayı tercih etti bende memnunietle dedim :)
Mourinho nun sözü Sokratınkine benzemiş
Ama ne oLdugunu unuttum bugun işLemiştik ya daha DiL AnLatımda :zuhaha
Beko sen diger kızLa devam et :zuhaha
Bi kızdan hoşlanıyorum ama benden 30 cm kısa :D sizce bu etkilermi çıkarsak eğer ilişkimizi :D
Yanımda çocuğum gibi duruyo ya :D ama olsun tatlı kız :D
http://img442.imageshack.us/img442/9382/23dc4.jpg
Sen busun berkay :zuhaha
okuldan çıkarken baktım yoktun etraflarda =)
Ya servislerin oraya gel.Zehra'nın yanındaydım.Ora olmazsa bekçi kulübesinin önündeyimdir.
Digiturk Uydusunu Çok Seviyorum Yağmur Yağıyo Hemende Bozuluyo :)
İnternette Gitsin İçimde Mutluluk Katlanarak Artıcak :)
Valla mükemmel taktikler verilmiş ama benim bildiğim en kutsal taktik kızın önünde veya arkasında oturup onunla tenefüslerde ve dersin boş kısımlarında sürekli sohbet etmek ve onu güldürmektir ayrıca derste ders yapılır kızlar cıvık erkekleri sevmez pek :D
Arkadaşlar,''erkeklerde yanar hemde nasıl yanar,yanmak çözüm değil''... diye devam eden bir şarkı var.Bu şarkıyı söyleyenin ve şarkının adını bilen var mı?
Nazan Öncel'miş. :) Erkeklerde yanar.
Hayır Nazan Öncel :p Mirkelam da söylemiş olabilir bir bilgim yok.
Hayır Mirkelam veya Emre Altuğ l :p Nazan Öncel de söylemiş olabilir bir bilgim yok. :D
hayır kara murat benim
İlk söyleyen Nazan Öncel ben onu bunu bilmem hatta o yazmıs bile olabilir sarkıyı :p
Nazan Öncel'den de duydum sanki ama Mirkelam veya Emre çok iyi kaldı aklımda yani bir erkek.. Aman şarkı adı aratınca çıkar zaten :D
EDİT : Emre abi tamam Nazan Öncel söylesin :P :D
adamı deli etmeyin kara muratta geldi zaten :D
Emre Altuğ söylüyordu.Nazan Öncel ne zaman söyledi ki o şarkıyı :rolleyes:
sen hatırlamazsın kıl 13 sene önceydi sen daha yoktun :D
Emre Altuğ'dur ozaman :p Senin duydugun.