1 Günlük Aradan Sonra Bi Selam Çakalım Cafeye Emre sanada geçmiş olsun
Printable View
1 Günlük Aradan Sonra Bi Selam Çakalım Cafeye Emre sanada geçmiş olsun
Nolcak bu Adana Demir'in hali off off :uzgun:
Dün gece Forrest Gump'u izledim..Resmen ağladım ya.:D
Aykut sende çok duygusal filmler izliyosun ya.:)
6 osacarlı büyük bir yapıt. ;;)
Forest Gump Bir Şaheserdir herkes izlemeli bence :) Ben En Çok Şirketini Meyve Firması Diye Apple Bilgisayar Şirketine Sattığı Bölümü sevmiştim :D
Selam. Yarın Cuma en sevdiğim gün.. :D
is he smart or he is ...... ?
Biz Adanalıyık kardeşim tartaklarız. :D
Biran yeni hayat filmine kaydım..Cast Away'miş yeni hayatın orijinal adı..
Forest Gump hakikatten harika bir film.Bende dün Yeşil Yol'u seyrettim ağlamamak elde değil:uzgun:
Moralim çok bozuk.Zehrayla kavga ettik.Hemde ciddi ciddi.
boşver takma kafana
Bugün Damlayla ayrılışımızın 1. ayı keşke bugün bi kızla çıkmaya başlasam :D
Günaydın :p
Merhaba..:)
Merhaba.Bugün Zehra'yla kavga edince Gizem'in yanına geçtim.:DOkulun en popüler ve en güzel kızı.:DYanı boş değildi tabikide.1 günlük yanındaki kankası gelmemiş.Bende Zehra'yla kavga edince oraya geçtim.Sağolsun Biyoloji testindede bana yardım etti.:p
Ne adamsın lan berkay :D..Ne ara kavga ettin ne ara öbür kızın yanına geçtin arkadaş ya :D:D..
Bizim ki saman üstünden su yürütüyor :zuhaha
Ya kız biraz uzak davranıyor.Yabani bişey.:DSaçına dokunsam çığlık atıyor.Erkekler yanına 5 M yaklaşamıyor.:DBense samimiyeti severim.:DYanağından bi makas aldırmıyor ya.:icon_mad:
Neyse bugünde kantindeydi.Onun alnında bi BEN var.O BEN'i kapatmak için kahkül bırakıyor saçlarını.Bende yanına gidip BEN'ini ilk defa bu kadar yakında görüyorum dedim.Bağırdı,çağırdı anlıcağınız rezil etti beni kantinde.Bende hiçbirşey söylemedim.Sınıfa çıktım.Bir dahada suratına bakmadım.
Sende kabalık etmişsin ben kızın yerinde olsam döverdim :D
Yok artık Lebron :zuhaha berkay neler yapıyorsun ya :D
Birşey yapmadımki.Kız yabani.:(
Demek Yabani sal gitsin olm ya :D.ne uğraşıyorsun.:)
Sende Evcil olanını bul o zaman :) bende bugün eglendim baya okulda :D
Neyse Gizem'in yanına geçtim.:DGizem varya gerçekten çok güzel kız.:D
Ya bırak kızı filan susuzluktan öldüm ya :D..daha iftara 10 dk var :D gel artık gell :)