Heheh, bendede Cattermole vardı psikopat her gün birini sakatlıyordu, sattım gitti adamı :n:
Printable View
Heheh, bendede Cattermole vardı psikopat her gün birini sakatlıyordu, sattım gitti adamı :n:
Mats Rits'te aynı şekilde. Adam 1 senede 4-5 kişiyi sakatladı. 2 senedir kiraya yolluyorum psikopattan kurtulmak için.
Selam beyler.
Elyasa da bende aynısını yapıyo bi haftada bi adam 3 kişiyi sakatlarmı yaa :)
Bi çıkarmısınız kafeden yanlız kalmak istiyorum bugün.
Çıkın Ahmet'le başbaşa bişey konuşmam gerek.
Solo takılttırmıyoruz kafede.
onu da pek tavsiye etmiyoruz.
Manuel zararlı.
El Barto bugün çok keyiflisin bakıyorum. Herkese sataşmalar falan :p
Seneye kartalspor'un kombinesini mi alsam :)
Yok be İsmail canım sıkkın napıyım vakit öldürüyoruz.
Kaç para veriyorlarmış üstüne Mehmet ben de alayım iyi para veriyorlarsa.
Az kaldı El Barto askere gidince hiç sıkılmazsın :D
Aygün öyle böyle senin de askerlik yaklaşıyor ha. 12 sene kaldı sayılı gün çabuk geçer :/
Yok 15 Ahmet :D
Aygüncüğüm 6 ay dediğin nedir gelir geçer. Seni de göreceğiz canım benim. :)
Gerçi seni askere almazlar.
Araştırdım para vermiyolarmış ama şöyle güzel bi hizmetleri var.. Kombineyi alan herkese maç günleri beleşe stada giriş hakkı tanınıyomuş.. Bunu duyunca hemen alayım dedim..
Yok bedava veriyorlarsa almam. insan maç başına 20-30 birşey verir bari. Akbil parası, köfte ekmek ve çekirdek parası niyetine.
senin dediklerine uyan bi kombine varsa bende alayım :D
Araştırdım belli bir kilodan fazla olanlar ile belli bir kilodan az olanları almıyorlar. Ben fazlalıktan yırtmadım ama sen azlıktan kesin yırtarsın. 50 kilonun altını almıyorlarmış. Sende taş çatlasın 30-35 kilo falansındır. :D
Var tabii. Güngören Bld. Spor'un kombineleri öyle. Maçtan önce Köyiçi'nde kaymakamlık binasında kahvaltı veriyorlar, sonra stada götürüyorlar otobüslerle, çekirdeğimizi veriyorlar, köfte ekmek için harcırah veriyorlar 12 TL. Maç sonunda otobüslerle alıp belediye binasına götürüyorlar. Akşam yemeğini veriyorlar. Yol paralarını dağıtıp isteyeni meydana, isteyeni otobüs durağına, isteyeni tramvay durağına bırakıyorlar.
Tamam canım ille 35sin deyip şişmanmışsın gibi göstermedim. 30-35 dedim. 32-33 kilo da olabilirsin.
Üst sınır ne kadar :n:
Boyunla alakalı üst sınır sanırım. Ama bildiğin yuvarlak olmak gerekiyor üst sınır için. :)
http://img.blogcu.com/uploads/Apaci_apaci_ogun.jpg
O kadar da değil yahu askere alırlar ama çok dayak bu tiple.
yalnız biz şimdi dalga geçiyoz da, benim böyle ufak tefek arkadaşlarım varDI. Şimdilerde beni geçti:) Aygün de aniden uzar.. ama tabi yine zayıf kalabilir :D
Seni mi kıracağız Aygün 49'sun.
Senin bahsettiğin ilkokulda oluyor Mehmet. Adam liseyi bitirecek neredeyse. Artık gelişmez bu bu kadar.
Özelinizi paylaşmayın arkadaşım.
Yiyeceksin Aygün bıkmadan usanmadan her dakika yiyeceksin. Belirli bir doygunluğa erişince zaten nefes alsan kilo olacak.
Aygün sen gel bize 1 ay kal gebzede.. Rooney gibi yaparım seni :)
Abi o iştah,istek yok işte bende.:)
Ronaldinho gibi yap Mehmet abi :D
İştahın olmasa da yiyeceksin. :D
Yalnız bir insanın iştahı nasıl olmaz arkadaş ya. :D
Ben de bilmiyorum abi iştah nasıl olmuyo :D Bir şurup var nadiren kullanıyorum acayip iştah açıyor dediğin gibi insana yedirtiyo abi ama çok kötü uyku yapıyo sonra.