Ben de gideceğim, üstelik günlerdir 4 saat uyku uyuyabiliyorum geceleri, sabah da 8.30'da ders bakalım, umarım yetişirim.:p
Printable View
Ben de gideceğim, üstelik günlerdir 4 saat uyku uyuyabiliyorum geceleri, sabah da 8.30'da ders bakalım, umarım yetişirim.:p
Seninki ayrı bir durum yahu, sana şimdi 4 saat bile fazla geliyordur.:D
Gerçekten takdir ediyorum Eren abi.Hayatı uyku gibi boş bir işle geçirmiyorsun.Ben de uğraşıyorum az uyumaya.Gece 12-1 de yatıp 6'da kalkmaya gayret ediyorum :)
Bir kitap var... Aptallar 8 saat uyur diye.
Zaten 5 saat yetiyor(muş) insana
Yani mantıklı düşündüğünde de böyle...
ÖSS'e hazırlanan birini düşünelim. 8 saat yerine 5 saat uyusun. Günde 3 saat tasarruf. Ve o 3 saatte de 150 soru kasmadan çözer. Yıl olarak baza aldıgında ÖSS'de 20 puan fazla almak demek. Ömrümüzün 1/3' ü uykuda geçiyor
Fazla uyuyanlara aptal demek ayıp olur fazla uyuyan insanlara.Bu bir tercih meselesidir aslında.Uyku tatlı bir şeydir.Bazı insanlar tatlıyı sever bazısı ne kadar kendini çekse de karşı çıkar.Ama az uyumanın birçok faydası olduğu aşikar :)
Ben demiyorum kitabın adı öyle :)
Yazar ayıp etmiş o zaman :zuhaha Ben zaten sen yaptın diye bir şey demedim ki :)
neyse bende yatayım artık
Ben kalkıyorum siz yatıyosunuz.Ödeve devam :p
Günaydın :D
hala uyanık war mı benim gibi :D
uçan kuşlar martılar....
İşe gitmek lazım. 9 günlük tatil arefesinde son iş günü. haydi hayırlısı... :)
dağılın uleyn
Kafe açılıpduru. :)
Günaydınlar. :)
9 günlük tatil arefesinde mutlu bir cuma gününden hepinize selamlar. Mübarek Kadir geceniz hayırlara vesile olsun inşallah. :)
Bugün içimde çok değişik bir kıpırtı,çok güzel bir mutluluk var.9 günlük tatil arefesinde olduğumuz için mi acaba ? :)
O yüzdendir Mert :n:
Selamlar bu arada herkese.
Şu an okuldayım bebeğim
bugün denetim var :)
Herkese merhaba :)
Ölmüş buraları. Devren Satılık Kafe :zuhaha
İstanbulda Fırtına var çok kötü dışarda olanların işi çok zor valla .. :)
Nötr dame de sion'da yani bizim okulda şemsiye uçtu şans eseri yaralanan olmadı :) Ayrıca bizim sınıfın penceresi hafif zarar gördü; aniden açıldı kafama geliyodu valla son anda kurtuldum okul valla sallanıyo gibiydi:)...
Tarihi dokuyu bozmamak için restorasyon falanda yapmıyolar saint benoit'dan biliyorum :D İtalyan lisesi mis gibi valla herşey yepyeni :D
merhabaaalar