Günaydın Cnm :D
Printable View
Günaydın Cnm :D
sabahın köründe uyanırsan açarsın tabi deli midir nedir pazar günü pazar günü uyusanıza evladım. :)
Maşallah 3 gündür iyi yağmur yağdı... :)
iyide sen neden uyumuyorsun emre abi :u: bundan sonra durmaz bu yağmur aman yağsın barajlar dolsun:D
günaydınlar.
Ben uyumuyorum çünkü işim başımdan aşkın şimdi bırakacaksın beni akşama kadar uyurum :p desem kimse inanmaz o yüzden demeye teşebbüs bile etmiyorum. :)
Anlıyorum emre abi kolay gelsin dileklerimi iletiyorum :55:
Sağol Serkan sağol. Arada buraya dönüyorum iyi oluyor :)
Selamlar..
ııyyğğ senmi geldin.
Ben geldim nolucak :rolleyes:
hiç canım ne olcakta hoş geldin :icon_twisted:
aygünün videosunu ele geçirdik
http://img380.imageshack.us/img380/2...0au7lm6aj3.gif
Aygün geri dönüşü olmayan bir hasar yok değil mi? :n:
Ben geldim bu arada.. :) Herkese selam.
Hoşgeldin. Bedava dağıtılan eski oyunları çekiyorum oynuyorum haftasonu güzel geçiyor. :)
Emre abi kafenin 15bininci mesajı senden cevabı da benden olsun...
ehehe okadar oldu mu yahu ? :p
Yeni kafe açsak ya olmaz mı.. :D Emre abi bu kafeye açık büfe sistemini getir artık simit çayla olmuyo bu işler.. :n:
Yok olmaz burdan devam :D
Şu trackmania denen oyunu bugün indirmeye başlıyorum..Sizce kalan kota mı onun için kullanmaya değer mi?
Günaydınlar..:)..iyi uyumuşum ha :D
günaydın.. hoş geldin..
Eğlenceli bir oyun ama bir süre sonra bayıyor benden söylemesi. :)
O zaman boşverelim olmadı bu akşam GS maçını izlerim..
adana buluşması yapacaksınız ya. gelen arkadaşlardan sınırsız interneti olan birinden rica et çeksin oyunu yazsın bi cdye getirsin :D
Bakalım abi daha kim gelecek kim gelmicek belli değil.. Herkes tarih söyleyin uygunsak gelelim yazmış..Forumun Adanalı yöneticisinden ses yok daha..Gerçi adam Adana'ya Mersinden daha uzak ama olsun..
:n:
Umut gelmeyecek ben söyleyeyim size. Ben yollamıyorum Umut'u :zuhaha
Adam Osmaniye _Ceyhan buluşması düzenlesin kendine..:n:
3 kişiyi geçmeyin bak beni masrafa sokmayın ona göre :)
3 kişi zaten kafadan Mersinlilerde gelirse bikaç kişi tamamdır..Abi keşke Çorum falan deseydin Ardahan bayaa masraf olacak şimdi.. :D:n:
Olsun canım napalım ama ben hala 3 kişiyi geçemeyeceğinizi düşünüyorum :D
Merhaba .:)