bende 1 saat önce kıldım :D :D
Printable View
bende 1 saat önce kıldım :D :D
Selamlar...
Mübarek Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun. ;;)
saol abi seninde
İyi Bayramlar ..
Selamlar..Herkese iyi bayramlar :)
Bu ne bicim bir bayramdır .yalnızlık kötüymüş :)
Bu bayramdada gezilip dolaşılmaz he :)..Öle bi yağmur yağıyorki :)
ya amma çocuklar geliyo bizde çikolata gibi birşey var benim yaşımdaki çocuklara ben veriyom :D
S.a
Hayırlı Bayramlar herkese...
İyi bayramlar herkese...:) Heyecan bastı beni yine :icon_eek: Akşamki maçtan dolayı... üff
Bayramın ilk şokaledesinide mideye götürmüş bulunuyorum.:icon_biggrin:
Valla bizim burada fazla çocuk gelmiyor.Dolayısıyla çikolata,şeker ne varsa hepsini biz yiyoruz.Geriside misafirlere.:icon_biggrin:
Rahat ol :)..İnşl. alır fenerbahçe :)
Kiev'in en önemli iki oyuncusu Yussuf ve Milevsky yok.F.Bahçe zorlansada bir şekilde alacak gibi geliyor...
Kiev TD si yenecez gibisinden açıklamalar yapmış ama FB kadıköyde kaybetmez
İnşallah kazanır da rahatlarız..(/ı)
Valla bayramda evdeki çikolataların %60ı benim mideye gidiyor..İtiraf ediyorum :D
bizdede normalde abimle bitiriyodukta annem saklamaya başladı:D
Yussuf ve Milevsky'den başka
Oleg Husyev ve Correa'da yok. Çok eksikler. :p
Son turnuvada D.Kiev ile oynadım ve bu dört adamın eksik olduğunu düşünemiyorum. :) Bangoura çok tehlikeli bir oyuncu fakat. :) Ama Fenerbahçe kazanacak bence bu akşam.
Aynen annemler 1 hafta öncesinden alır son güne kadar saklarlar :):) Bu bayram yemicem ama zaten yaz yaramadı bana göbek yaptım :p
Bir ara bizimkilerde saklıyorlardı ama artık gerek görmüyorlar.Eninde sonunda bize kalacak çünkü.:icon_biggrin:
Yaş küçükken yaptığımız bir iş vardı mahalledeki evleri dolaşmak. Ozamanki kadroyla anlaştık bu bayramda da böyle bir atraksiyon yapacağız. Kapıyı açıp karşılarında 3-5 tane deveyi görenler ne yapacaklar bakalım. :)
Eski günleri yad edelim...
Biz yiyince misafirlere kalmıyor
Evde Şeker Falan Yok Kapıyı Çalan Çocuk Yok :) Benim İçin Normal Bir Günden Farksız :) Ama Bayram Ziyaretleri Başlar Yakında
Babam davulcuya saldırıyodu. :n: Bütün ramazan duymadık davul sesini bayramın 1.günü sabahın köründe geldin diye. :n: Bayram acayip matrak geçiyo. :n:
O yerdeki Chelsea'ye giden Ashley Cole değil mi? Zavallı. :D
Ya yuh ben olsam bile yemezdim o çalımı:p
Bayram nasıl gidiyor arkadaşlar
sabahtan beri bilgisayarın başındayım :) az sonra herkez toplanır en büyük bizde olduğu için (BABAANNEM)