Haa yanında elma suyu vardı bu arada :n:
Printable View
Haa yanında elma suyu vardı bu arada :n:
oooo bu herşeyi değiştirir:zuhaha
Yemin ederim elma suyuydu :zuhaha
sus sessiz kalma hakkına sahipsin:zuhaha
Öhem Öhem.. :zuhaha
Allah herkesin orucunu kabul etsin.
Amiiiiiiin.
http://www.htspor.com/ingiltere/habe...ye-16lik-citir
ÜnlÜ İngiliz futbolcu Ashley Cole'dan ayrıldıktan sonra uzun süre kendisini işine veren Cherly Cole, iddialara göre 16 yaşındaki Justin Drew Bieber ile yeni bir aşka yelken açtı.
Galeri için tıklayınız...
Kariyerine bir paylaşım sitesinde Chris Brown'un şarkısını coverlayarak başlayan Bieber'ın kısa süre içinde Amerika'da yayılan ünü ile birlikte genç kızların peşinden koştuğu biliniyordu.
Ancak 27 yaşındaki Cole ile ilişki yaşamaya başlayan 16 yaşındaki yıldızın yakın çevresi ve ailesi tarafından oldukça eleştirildiği öğrenildi.
Yaşasın rahat rahat yemek yemeeek :D
Yarın erken kalkmak zorunda olduğum için sahura kadar uyumam lazım en azından.
Yoksa 5te yat 9da oruçlu oruçlu kalk sınava git çekilecek çile değil.
3 saattir kertenkele avlıyorum odamda yakalayamadım :mad:
selamlar ...
Selam filan
Aleyküm selam Allahın bereketi ve esirgemesi üzerinize olsun
Selam melam .Ne var ne yok ?
selam falan filan.
Selan Filam Lafin.
Aynen beyler Aygün'e yaklaşmayın şuan MSN'de koptu adam +18'in kralını yapıyor.
Konuşmaları göstertmeyin bana :D Msnden de çıktım az önce :D
Engellediğini gördük berkle ikimizin elinde çok gizli ve çok özel program sayesinde. :3:
Aygün aşık adam yapmaz öyle şeyler. eskiden deseydiniz inanırdımda şimdi katiyen inanmam.
O bir liseli.Anlaşıldı tamam.
Akıllı olun gençler ; ) Uzaktan izliyorum sizi ; )
Yok Berk böyle iyi. Uzaktan uzaktan seyrediyoruz. Yakın olunca belli olmuyo adamlıklar :] Hipermetrop olmuşum herhalde.
Bu gece ne sıcak var arkadaş yaa. 30 - 35 derece var şu anda Aydın.
sestaaak sestaaaak.
KapaLı'nın soLu BursasporLu.
Aynen kardeşim : ) Sol Kapalı akarrr. En son maçada gittiler sizin. Kemik tayfa gitti bide yani öyle boş çapulcular değil.
Abi biz olimpiyat'ta çok kötüydük ya çok azdık organizasyon yoktu bağıra bağıra sesimiz kısıldı. belediyelerimiz sağolsun bir organizasyon düzenleyemedi. Yıldırım belediyesi hariç geri kalan herkes kendi imkanlarıyla gitti. İbb maçındaki gibi bir organizasyon olsaydı daha iyi olurdu.
Yarın oruç tutsam mı tutmasam mı karar veremedim tutmayınca kendimi evde ateist gibi hissediyorm nedense yaa :D Herkes tutunca acaip oluyorum napayım beyler ? :zuhaha
Bende bunu anlamıyorum. Yaa orda Süper Kupa maçı oynandı. Ama belediye hiç katkı yapmıyo. İlginç kararlar var Bursa'da. Sanki insanlar doymuş gibi. Durun kardeşim daha 1 şampiyonluk oldu.