Orda mısın sen ? :D
TV'de gösteriyordu az önce.
Printable View
Orda mısın sen ? :D
TV'de gösteriyordu az önce.
Allah sabır versinde 1 yıl daha dayanayım....
Az önce gittim biraz turladım baya kalabalıktı. Öbür ucu gözükmüyordu :D Ama Evde Misafir olduğu için evde yaptık iftarı :) Haberimiz olsa orda yapardık. Masa düzeni felan süper , yemekler kaliteli , bi yandan da rüzgar esiyor püfür püfür :D Ümraniye belediyesi başarıyla tamamladı. Tebrikler :)
İyi ki gitmemişsin onca insan rahatça iftarını yapmış :D
Moralim çok bozuk arkadaşlar.Amcam banyoda düşüp bilincini kaybetmiş.
teşekkürler arkadaşlar.
Geçmiş olsun Berk umarım yakın zamanda iyileşir. Allah acil şifalar versin..
Geçmiş olsun Berk.
Geçmiş olsun Berk.. Umarım iyidir.
Herkese merhaba.
Hastalık dolayısıyla 4 gündür oruç tutamıyoum. Oruç tuttuğum zamanlar o kadar açlığa dayanırken oruç tutmadığım zaman 1 saat bile açlığa dayanamıyorum. Oruç tutunca Allah sabrını veriyor valla. :)
Dersaneye gitmek için 8:30da kalktım.Normalde oruçluyken hiç susamam ama sıcakta dışarı çıkınca olay bitti.
Bilmiyorum nasıl zaman geçireceğim.Zaman geçirdiğim hiçbir şeyi yapmak istemiyor canım.
sizce oynar mı 2010 Fm'i :D
http://img529.imageshack.us/img529/7949/adsztr.jpg
Oynar:) İdare edersin rahatlıkla. Tabi ekran kartına bağlı biraz da
MAkina biraz ağırda ondan sordum. Birde benim değil başımıza iş almayalım :D
Baya kasar. Rahat çalıştırmaz. İşlemcin de ram'inde çok iyi değil..
256 Ram'le çalıştırdım ben FM 2010'u gerçi maç yapamadım 15 dakikada başladı çıktım da neyse :D
Bencede rahat oynayamazsın.
Bugün trenle anneanneme gidiyordum. 1 saat 20 dakikalık yolu 4 saatte gittik. Gittiğimiz tren bir adama çarptı ve adam öldü. Ambulans, jandarma, cenaze arabası, savcı falan derken 3 saat sonra tren tekrar yola çıktı.
Hadi canım :p:
Cool Story ,Bro
Hepinize iyi geceler.Survivor'ı izleyip notları deftere geçirip yatacağım.Dersane gece hayatımı bitirdi.Yakın bir süre sonra ben de 1 yıl boyunca mesaj atamayacağım foruma Ygs-Lys dolayısıyla.Uzaktan takip edebildiğim kadar.
Dersane'den kaçta çıkacaksın hafta içi ve hafta sonları ?
Etütler var ya :D
Vallaha bizimkiler hergün gitmeye zorlayacak mecbur gidecem. Yok o kadar para verdik vs. falan muhabbetleri klasik.
Ömer Üründül'ün kollektif futbolu öğretebileceği tesis buldum :n::n:
http://img689.imageshack.us/img689/8792/udineseq.png
Vöheeeeeeeeeeeeeey :D
özgür yat uyu:zuhaha
Özgür ne içtiyse ondan verin bana .
İyi geceler gençleeer
İyi geceler .
Saat 5 olmuş ahmet kaçar iyi geceler hepnze
naptın ahmet sen.ahahahahhahahahahah :n:
abi editleyin şunu ya :D
Hadi iyi uykular herkese :)
Öhöm saate dikkat :zuhaha.