Ağmat ne içtin olum sen :zuhaha
Printable View
Ağmat ne içtin olum sen :zuhaha
Vöheeeeeeey EreN Returns :n:
21 Ağustos'tan sonra benden 1 haftalığına kurtuluyorsunuz haydi hayırlı uğurlu olsun.
Yanlışlık olmuş beyler sabahın 5'in ç yerine Ş ye basmışım bakmadan yazdıımg için birde o kafayla iyi geceler demişim. Çok fazla yordum sanırım beynimi dün sınav falan derken.:icon_biggrin:
bazen sohbet alanı ile transfer alanını karıştırıyorum...
1622 sayfayı bana okutturmayın. :]
Samimi olmadığınız kişilerle yaptığınız espirilere dikkat edelim. Değilsek ya da samimi olsak bile espirinin dozajına ayar verelim. Bu sayede bu alandan raporlar gelmez, transfer alanı mı başka yer mi ikileminde de kalmaz insanlar.
İşe bak yaa millet evden bakkala gider gibi İnönü'ye gidiyor oldugundan bahsetsin , biz burda akşama link bulabilirmiyiz takılırmı vs. derdinde olalım. Adelet mi bu ?
Olaya hemen müdahale edilmiş. . .
Oruç tutmayanlar parmak kaldırsın.
Günaydın :D
Bence de acıkırsın maazallah :)
Yok ya almışım uykumu denedim de uyuyamadım :D
Acıkma yok rahat dayanırım da acayip susadım :(
bi de rahat dayanırım diyo.. zaten 1,5 saat kalmış dayanma istersen:D
Abicim siz uyurken ben oruçlu oruçlu sabah 8'e kadar oturuyorum ne diyosun :D
Sonra ben sahura kadar uyumuyorum ama :D
Bende uyumuyorum :D
Tamam abi sen kazandın :D
Zaten olm :) ödül olarak da senden yarım saat önce açacağım iftarımı :p
Oh valla ne güzel :D Ben bir bardak su içiyim de yarım saat bir saat daha geç yemek yesem de olur öldüm burda susuzluktan :uzgun:
Aygün el insaf.
İsrail , Türk Elçiliği Önünde Bi Filistinliyi Vurmuş.
20 Dk kaldı ha gayret :D
Bağcılar belediyesi üzüm asmalarının altında fasıl eşliğinde iftar yemeği vermiş...
bizim Avcılar belediyesi'de muz dağıtsın Ajdar'ı çağırsın iftar yapsın :n::n::n:
İmam 1 dakika erkan okumuş ezanı oruç gitti iyi mi?
Emir ne olursa olsun oruç gitti diye biliyorum ben.
Benim düşünceme göre; sen niyetini ettin, gün boyu orucunu ifa ettin., senden kaynaklanmayan bir sebepten ötürü 1 dakika erken açmakla oruç bozulmaz.