Seviyeyi düşürüyorsun... Cevap vereceksen doğru düzgün ver. Vermeyeceksen sus. Arada espiri varda ben mi anlamadım diye sordum demişim senin verdiğin cevaba bak! Adabını bil seviyeyi düşürme.
Printable View
nasıl gidiyo hayat beyler
tamam uzatmayın
canavar20 tartışma çıkaracak mesajlar atma. Forumun seviyesini & Kalitesini düşürmeyelim... Yanlış anlamışsın Arkadaşı...
Sinirlenme Batuhan. Burası guşluk burda sinir yok. Burda eğlence var.(hani nerde eğlence nasıl guşluk burası yahu):D:D
hop dedik adamim kardesinle konusmuyosun uslubuna dikkat et..ortada bi uyari varsa vardir sebebi bundan sora daha da dikkat edersin yazdiklarina yanlis anlamamaya gayret dersin..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sen ilerde ise girince mudurunle de senli benli konus da gor sonunu ama sen konusursun ne de olsa insan di mi
Mod bu forumda düzeni sağlamakla görevlidir. Düzen bozulmuş, tartışma çıkmış ise görevini yaparak uyaracaktır haliyle. Modları şikayet etmek istiyorsan üstlerine gideceksin. Ya da özel mesaj ile sorunu çözerek anlaşacaksın. Yanlış anlaşılma varsa düzelteceksin.. Forumun ortasında mod ile bu şekilde konuşursan uyarı sistemi bile devreye girebilir.
Tamam zaten sen biliyorsun.Quote:
Originally Posted by sekopej
Ersin sakin olun yahu.Selamlar.
Kuşluktayız diye eğlenecek miyiz hep ya :n: [yazlıktayız gibi oldu :D]Quote:
Originally Posted by sekopej
noluyo kavga var dediler apar topar geldim:)
yapmayın yahu size hiç yakışmıyo kavga
yardımcı olacak biri yok muQuote:
Originally Posted by büyükpivot
Zaten bitmiştir ben nede olsa seviyni düşürüyom ;;)
Darijo Srna bulabileceğin en iyi dr almassan pişman olabilirsin.
selamlar beyler...
Selam, avatarın sitede mi mevcut :n:Quote:
Originally Posted by comandante
evet can sitede...iyi akşamlar beyler hepinize.
Tamam sağol ;) Çıkıyor musun bu arada ?Quote:
srna çok pahalı alamam verebileceğim maksimum para 3 milyon 300 bin euro
yok be urdayım daha=)kızla mesajlaşıyom msn de de 3 kız var.çıkarmıyım la hiç=)döverler çıkanı=)
Ben ilk sezon başlangıcında 3 milyon ing pound'a almıştım.
İlk mesajında 'selam' dedin, 2. mesajında 'iyi akşamlar beyler' dedin. Kısa sürede ardı ardına yazdığın için, 'iyi akşamlar beyler' diyerek çıkıyorsun sandım :)Quote: