İyi yahu ne olsun işte sabah sabah uyku tutmadı kalkar bi duş alır kahvaltımı yaparım fıstıklar gibi ohhh. :)
Hadai bakalım Taylan A takıma yükselirsen biz bu arkadaşı tanıyorduk deriz. :p
Printable View
İyi yahu ne olsun işte sabah sabah uyku tutmadı kalkar bi duş alır kahvaltımı yaparım fıstıklar gibi ohhh. :)
Hadai bakalım Taylan A takıma yükselirsen biz bu arkadaşı tanıyorduk deriz. :p
Taylan haznedarın neresindensin kardeşim..
Emre abi bende hastayım bugün.. dinleniyorum şimdilik.
Geçmiş olsun önemli birşey değil inşallah. Bu ara grip pek bir salgındı dikkat etmek lazım.:)
Grip değilde, yorgunluk var..
Ben Güngören'de patlamanın olduğu yere yakınım yani şöyle söyleyeyim Maxi'ye yakın(kapandı gerçi ama olsun :)) Kiler'e de yakın, A101 açıldı onun da üstü:) Diva mobilyanın ve Demirdöküm'ün de üstü:) Koza Koleji'nin de yanındaki binada oturuyorum :) Umarım açıklayıcı olmuştur.
Ozaman dinlenmek en güzeli. :)
Daha açıklayıcı olamazdı Taylan emin ol. :D
Di mi bende öyle düşünmüştüm zaten :)
Fransızca ile aran nasıl Taylan kaptın mı birşeyler. :)
Kaptım diiyelim de çok zor be abi hocanın sorduğu soruyu anlıyorum cevap verirken cümle kuramıyorum :) Onun dışında tanışmayı,bazı kelimeleri, bir şey istemeyi, özür dilemeyi, çok yaşa demeyi :) ve fiil çekimlerini öğrendim :)
Dil öğrenmek zahmetli tabi Taylan daha yolun başındasın. :) Ama iyi yine baya birşeyler biliyorsun. Zaten fiil çekimleri falan zorluyor insanı en başlarda.
Söylemeyi unuttum ayrıca hayvanlar,matematik ile ilgili bazı şeyler ve olumsuz cümle falan kurabiliyorum :)
Evet tam olarak nerde oturduğunu anladım:) bende
Bağcılar Meydan ;)
Orası biraz uzak kalıyor bizim eve ama Dolmuş'la yakın oluyor...
Günaydın
N'aber neyaptınız
Selamlar.:)Birazdan dershaneye gidecem of of ;)
Selamlar...
Bende 2'de gidicem of :p
Saat 5 te özel hoca var amaan ne bu ya :D dogum günümde ders :( :D
Merhaba ...
merhaba aykut naber neyaptın
Haftaya okul kursları var.:(
Dersaneye gitsem daha ucuza gelirdi.:D
Sırf yazılıda soracakları soruları veriyorlar diye gidiyorum.:p
Nabalım ya..Sen naptın ?
Ne yapayım ya takılıyorum öyle pes 2009 felan
Aygün sana tüm Türkiye'nin merak ettiği bir soru soracağım. Bu sorum seni senden alıcak hazır mısın ?
Hadi lan Aygün :D nerdesin
Selamlar. Serkan sor sen o birazdan damlar :)
Sor Sekom sor :D
n'aber neyaptın ( by tolga çevik :n: ) :n: :zuhaha bu kadar merak edileceğini bilsem sormazdım yahu :D
:zuhaha La git işine :D
Serkan ben o kadar boşunamı bekledim :D
işin gücün yokmu olm senin :n: