ben euro ile oynuom
Printable View
ben euro ile oynuom
Beyler Rekor'u kırdım ben ilk kez 1:46 am de sitedeyim. :)
Quote:
Originally Posted by batuhan1907
Büyükpivot, sende 2 dk.'lığına Pound'a çevir, düzeltirsin tekrar :n: :)Quote:
Originally Posted by büyükpivot
edit..............
Bizim Görevimiz Tartışma Çıkan & Çıkabilecek konularda Üyelere Gerekli Uyarıyı Yapmaktır. (Uyarı Puanı veya Sözlü Olarak.) Üslubuna hakim olamayıp Sokakta ki küçük çocuklar gibi "Sanane" "Banane" tarzı mesajların forumun kalitesini düşürdüğü zaten aşikardır.
"Günde Kaç Tartışma Çıkıyor." Demişsin. YANLIŞ ANLAŞILMALAR sonucu veya KASITLI olarak tartışmalar yaşanabiliyor forumumuzda. Bizde gördüğümüz anda müdahale edip uyarımızı yapıyoruz. İleri gidenlere de uyarı sistemini uyguluyoruz. Gözden kaçırdıklarımızda olabiliyor o zmaan siz üyelerde "zil" butonu ile biz yöneticilere durumu bildirdiğiniz de gerekeni yapıyoruz.
"sen niye gelip yine ortamı geriyon ? Öf yav" Demişsin. Sanırım ben görevimi yaptığım için ortamı geriyorum. Ama Bizim sitemiz Çok demokratik bir sitedir. Görevini Yanlış Yere kullandığını düşündüğün moderatörleri Üst Yöneticilere bildirebiliyorsun. Onlarda Konuyu inceleyip gerekeni yapıyorlar. Memnun olmadığın durumda İSYANKAR bir şekilde "öf yav" demek yerine üst yöneticilerle irtibata geçip durumu anlatman senin için dhaa yararlı olur.
Ben sadece forumda nickim YEŞİL renkle yazılı olduğu ve üyelere göre yönetim tarafından ek görevler alan biri olduğum için siz üyelere TEPEDEN bakan bir insan değilim. Bir zamanalr biz de üyeydik bundan sonra da Moderatör Kalacağız diye de bir şey yok zaten. Kimseye karşı bir Ard Niyet & Önyargı ile yaklaştığım yok. Ama unutmayalım ki ben şu anda TURKSPORTAL'ı temsil ediyorum. Bana yapılan saygısızlık, hakaret Turksportal'a yapılmıştır. Onun için forum ortasında "Saygı & Sevgi" sınırlarını da AŞAMAZSIN.!
Tekrar söylüyorum hala haksız muamele gördüğünü düşünüyorsan üst yöneticilere başvurabilirsin.
KONUDA BURADA KAPANMIŞTIR.! Bundan Sonra Bu konu Hakkında Yazılan Mesajlar Silinecektir...
vay rekor ha.:D Ben bu saatte yatsam rekor olur be :n: :n::DQuote:
Hıı bende :n:Quote:
Originally Posted by sekopej
Bu gece değişiklik yapalım siz yatın ben uyanık kalayım. :n:
ben daha yatmayı düşünmüyorum. Schalke kariyerimi yazıyorum. İşim uzun yani:D
Başladın yani :n: Kolay gelsin :) Haa bir de şu kendini tanıtma işi :D:DQuote:
Originally Posted by sekopej
Hala bitmedimi bu kariyer 2 gün öncede yazıyordun sanırım? :n:
Yazacaktı galiba :n: Ama şimdi tam anlamıyla başlamış :n:Quote:
herkeze iyi geceler eyw...
Sana da.. :)Quote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
Arkadaşlar ibo tartışması kesin demiş muhabbeti değil.:p
Nerelerdesiniz bakalım?
Ben yeni geldim valla abi bir arkadaşa bakıp çıkacağım hemen. :)
Korkudan kimse giremiyor:n: :p
yemeyiz biz bu numaraları emrecim arkadaşa bakıp cıkacakmış :p
Aaa arkadaş burada değil sanırım birazdan gelir heralde ben bir köşecikte oturayım. :)
beklerken birşeyler içermisiniz :D
Evet seni ekmiş Emere abi. :n:
Ben ekilmem yahu birşeyde içmem sağolun.
Alın size İstanbulun enfes güzeliklerinden bir görüntü el emeği göz nurudur. :p
http://img130.imageshack.us/img130/7379/img0062ts4.jpg
İyi akşamlar herkese... Resim süper EmRe Abi...
Sağol Fıratcan sanada iyi akşamlar.
Eeee canon dijital makine benim ellerimde bir şaheser yaratmaya aday oluyor. :p
tamam..benim için kavga etmeyin..:D:D:zuhaha:zuhaha:zuhaha
Abiler Naber yaw??
yok cnm o foto çalıtıdır şimdi bizimi keklicen :phem orası istanbul deil lizbon lizbon köprüsü o köşkte kral kalıyor benimi yiceksin :D