iyi geceler herkese..
keyifler iyidir inşaallah..
Printable View
iyi geceler herkese..
keyifler iyidir inşaallah..
6 dakika içinde çok büyük bi facia olacak kuşluklara kaçın :D
ne faciası yavv.. :D
kuşluk açılmıştır.herkese iyi geceler kimler var bakayım bi yoklama alalım :D
kafe başımıza yıkılcak :D
burdAAA..
guşlar topic sahibi burda ona göre akıllı olsun herkes..:D
önceden guşlukta içtiğimizi(meyveli soda) bilmesin haa.. :n:
kapattık abi hadi bakim guşluğa.. :D
bende buradayım hocam ama defterimi evde unuttum o verdiginiz ödevide yapmıştım :D
Burdayız yahu
her gece guşluk daima guşluk...:n: :n: :D
olmuyor böyle çocuklar okula böylemi gelinir allah allah :D
ne içiyonuz bakayım ben burayı ibadet edin diye bıraktım siz meyhaneye çevirdiniz ha :D:D:D
gece 04:00 da dünya sampiyonlugu ünvan maçı var anlıyacagınız sabaha kadar boks :D
kimin maçı varya dağda dura dura bitlendiğimiz yetmiyor gündemide kaçırmışız :D
imam camii yi terkedince cemaat şaşırdı, ne yapacağını bilemedi..Quote:
Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
birde bunun sözü vardı neyse o kalsın şimdi, saf zihinleri bulandırmayalım.. :D
slm kuşluk.. saat 2 de yıldızları izlios tamammı :D
adlarını bilmiyom valla :D
Allah iyiliğini versin ya.imamda ne edeceğini şaşırdıki işten güçten.güzel kızlarımızı dine davet etmeye gitti :D:DQuote:
Originally Posted by nart_susruko
ne yıldızları ne boksu bu arada Selamın Aleyküm :D
Bu gece de işimiz çok desenize. Hem serhat ne maçı sölesene? ayrıca kafede yazdıklarını okudum gereken yapılacak :n: :D:D:D
aleykümselam burak.ne bu ya son gördüğümde tarık ile takılan bizim gibi sıradan bir kullanıcıydın şimdi nerdeyse mustafadan siteyi satın alacaksın :D:D maşallah allah daha fazla rütbe versin.:DQuote:
Originally Posted by hurmet
hayırlı işler peşindeyse imam problem yok canım.. :DQuote:
cemaatte zaten imamım yokluğundan dertten kederden içiyordu... :D
Aleyküm Selam Burak,Quote:
sen boşver yıldızları, boksörleri onların daha vakti var bak biri 2 de biri 4 teymiş..
iki muhabbet edelim biz.. :D
abi dünya şampiyonlugu ünvan macı yenen dünya sampiyonu olacak ikisde tanınmış isimler ama adlarını hatırlamıyorum...hee bende gördüm kim yine bu herif yaw sana yagcı deyip duruyor hani yagcı olsan içim yanmıyacak :DQuote:
Originally Posted by sekopej
imam ne yapsın dağlarda ora senin bura benim gitti gitti geldi.en son iki ay önce sınır kapısından geçen iranlı hatunları gördü.onlarda çarşafla geldiler tr sınırını geçince mini etekleri giyip geçip gittiler :D:D bende bol bol ibadete verdim kendimi.fazla kimse gelmiyor gördüğüm kadarıyla kaytaran çok bugün :D
yok artık daha neler :D:D off ya benim uykum geldi yine :DQuote:
abi gece 2 sıralarında meteor yagmuru olacak onu diyor arkadas gözle görülebilecek :)Quote:
aman ben bakmam kafama falan düşer :D
Evet beyler;;)Quote:
Originally Posted by nekop
Quote:
neyse ortalık bi sakinleşsin bulacaz onu:D:D
hadi yat uyu o zaman sen.koskoca yönetici adamsın işin gücün var yarın yorulma :D hadi iyi geceler kardeşQuote:
Quote:
sen bakma zaten yatsana sen hem bu saatte oturuyon...:D:D
Bugün meteor yağmuru var!
Gökyüzü ağustos ayında evrenin en hoş olaylarından biri olan meteor yağmurlarına sahne oluyor. Meteor yağmurunun en yoğun olacağı 12 Ağustos Cumartesi gecesi gözlerini gökyüzüne çevirenler, meteor ve yıldızların kayışına tanık olabilecek. O gece gökyüzüne bakanlar saatte 70-100 kadar meteor görebilecek.
Ankara Üniversitesi Rasathanesi de "Perseid meteor yağmuru" için Ahlatlıbel'deki tesislerde cuma ve cumartesi günleri çeşitli etkinlikler düzenleyecek. Gökcisimlerini izlemek isteyenler, 12 Ağustos gecesi saat 20.00'den itibaren rasathaneye bekleniyor.
başlamış bilem :D
bosver abi yaw o zaten almıştır dersini :DQuote:
Originally Posted by sekopej
kayış var bu gece ha :D:D:D yıldızların kayışı :D renkli bir gece olacağa benziyor.neyse hanım kızgın zaten meteor yağmuru altında romantik bir yürüyüş yaparız :)
yok daha uyumak :D
En net 2 de görebilces;;)Quote:
kaç kere affetim artık son. o adam bulunacak gereken yapılacak...:n: :n: :D:DQuote:
abi ben yarım saattir bakıyom tek bi tanebile gecmedi ama belki yolda bişey olmuştur istanbul trafigi maglum :DQuote:
ben demin gördüm bi tane :D
kimi arıyorsunuz kimi buluyorsunuz gereğini yapıyorsunuz anlamıyorum ya :D:D
hey beyler ben topiğimde olay istemem kendi topiğinizde hesaplaşın :D:D:D
kütahya porselenlik sahneler çıkmasın piyasaya bu yıldız kayışı muhabbetiyle.. :n:
ne röntgenci milletiz ya belgeseller yetmiyor gibi yıldızların bile kayışını izliyoruz :D