Facebook'da gördüm inanmadım. Foruma girdim şok oldum :icon_eek:
Printable View
Facebook'da gördüm inanmadım. Foruma girdim şok oldum :icon_eek:
Cihancım mı ? Ohoo iyice havalara girmiş bu. Havasını almak lazım bi ara. En son Cihan Abi diyordu bi mod olmuş hemen "Cihancım" lara girmiş. :8:
Herkes Rütbesini Bilecek ulen.. Rütbe söktürtmeyin bana ...
Formula 1 Singapur Sıralama Turları başlıyacak birazdan. Ben kaçar.
işler kesat zarara giriyoruz durmadan. ne bu böyle kimse yok burda.
Selamlar gençler, nasılsınız?
Bi' İlhan abi gördüm sanki :icon_eek:
Beyler bir yardım edin ya.Islık çalamıyorum:D 1 senedir düzenli olarak pratik yapıyorum ama yok yok yok.Çalamıyorum.İnternette gösterilenlerin hepsini denedim adamlar vıjjjtt diye çalıyor ama bende tık yok.Elimmi bozuk dilim mi anlamadım.Maçlarda ıslık çalacağıma aaaaa diye bağırıyorum anca :D
Önce nefesini çekerek ıslık çalmaya başla. Sonra yavaşça üfleyerek ıslık çal. O sesi biraz arttır. Elimle ben de çalamıyorum.
Biraz o dille,ağız yapısıyla alakalı bir şey de olabilir.Bir arkadaşım kuş gibi ötüyo ıslık çalarak :D Ben de elle zorlanıyorum :)
normal el olmadan çalabiliyorum ama malum onunla çıkarılabilecek ses limiti az.O yüzden elle çalmak şart
laa bir soru sordum sohbet bölümü kurudu.Ne giren var nede yazan.Kimse bilmiyormuymuş çalmayı:zuhaha:zuhaha:zuhaha
Bende ıslık çıkarmayı bilmiyorum. Anlatabilecek var mı?
Bende bilmiyorum valla
Ben sadece nefesi içeri çekerek çalabiliyorum gerisi yalan :D
Ya ben elimi kullanmadan çok güzel çalabiliyorum ama maçlarda falan bi işe yaramıyor maalesef, sesi kısık çünkü.
Ben de ellerimi kullanarak ıslık çalmak istiyorum, deniyorum deniyorum elime tek geçen tansiyonumun düşmesi oluyor.
Biraz uğraşınca çalmayı başardım bir blog sayesinde.
Reklam olmazsa burada paylaşayım linki.
Hatta şöyle bir mesajı alıntı yapayım;
'parmakLa ısLık çaLmak dünyanin en koLay işi (: dilini kıvır 2 parmaginLa hafiften üstüne bastir üfLe :D:D'
Baş ve işaret parmaklarınızı birleştirip dilinizi hafiften geriye doğru kıvırıp üfleyin, en kolay yolu :)
peki dili az mı yoksa çok mu kıvırıyoruz.Yine hiç ses alamıyorumda :D:D:D
Baş barnakla işaret barnağının uçlarının birleşimiyle oluşan noktayla hafiften bastırıp üfleyeceksin :)
Gece gece ıslık öttürmeyin :D
Cinler çarpar mazallah :p :zuhaha
yav zaten öttüremiyorum :D:D parmaklarım çok mu kalın nedir.Hiç ses çıkmıyor.Ağzımı bile kapatamıyorum :D Aslında o kadarda kalın değil ama çabalıyorum.Bu pazar tavşanlı maçında bülbül gibi şakımak istiyorum:D Gerekirse gece uyumayacağım ama çalacağım.Bu arada ellerde epey salyalı oldu ha. :D
güzel bir youm :D
http://i52.tinypic.com/29krk82.jpg
Bugün dersanede sınav olduk sınıflara ayrılmak için. Hiç bir alt sınıfa düşmedim ve istemiyorumda ama gerçekten kötü bir sınavdı benim için. 1 boş var gerisini yaptım yarın öğreneceğiz sonuçları bakalım.
Kötü geçti diyordum 97 net çıkarmışım :n:
An itibari ile İstanbulda deprem oldu.Off kötü oldum yaa.
O neydi ya.Bilgisayar masası beşik gibi sallandı.
Allah hepinizi korusun deprem olmuş duyduğum kadarıyla. Twitter'da bir anda Ahmet Sivaslı, ZKC, Atıf Yıldırım, Serdar Gökalp, Ersin Düzen, Ece Erken ve Universal yazınca içimde bir korku oldu zaten. Hepinize geçmiş olsun.
kaç şiddetindeydi acaba bir an kokrtum :)
Hepinize geçmiş olsun. Sıhhatiniz yerindedir umarım. Şiddeti neydi bilen varmı ?
Edit: 4.4 şiddetindeymiş. TV'de altyazı geçti. Bandırma'da hissedilmedi deprem.
4.4 şiddetindeymiş deprem, monitörün yarısı sağa yarısı sola yattı resmen :D:D göz yanılması oldu :D
Valla 4.5 felan vardır.Yada daha fazla.Net hissedildi.