4.4 şiddetindeymiş.
Printable View
4.4 şiddetindeymiş.
Marmara Denizi merkez üssü, 4.4 şiddetinde olmuş
Ersin Düzen'in yazdığına göre Marmara Denizi merkezli 4.4 büyüklüğünde bir depremmiş. Pek korkulacak birşey yok o zaman. Ama ülkemizde 6'dan sonrasında binalar yıkıldığından umursamamazlıkta olmaz.
En azından habercilere iş çıktı. Yarınki haber bültenlerinin konusu belli. Bültenlerin çoğu camdan atlayanları göstererek geçecektir. Her kanala birer tane deprem uzmanı çıkacak. Her depremde ki kısır döngü.
çok kısa sürdü 10 sn falandı
4.4 böyle olamaz ya gerçekten olamaz potam yere düştü aynanın altında bir yer var 10 cm ileri gitti evden cıkabiliriz an itibari ile artçı deprem gelebilir diyorlar hazırlanalım
Marmara Denizi'nde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 7.7 kilometre altında meydana gelen deprem İstanbul'da da hissedildi.
Pek birşey olacağını sanmıyorum.Artçı sarsıntılar her zaman normal sarsıntıdan daha az olur. Ondan dolayı korkacak birşey olduğunu düşünmüyorum. Oturduğunuz bina sağlam ise hiç korkma.
Zaten hepimiz fark etmeden onlarca deprem yaşıyoruz. 3.0 altı depremler çok oluyor fakat hissedilmiyor. TV'lerde pek haber olmasa da pekte hissedilmese de TV'den TRT'nin TeleText sayfasına bakabilirsin. Orada ülkemizde yaşanan depremleri yazıyor hissetmediğin onlarca depremin orada yazdığı görüp şaşırabilirsin. Ama o sayfada da 3.0 altı yazmıyor ama 3 küsürlüleri görebilirsiniz.
Bizim evde camlar sallandı mı diye mi bana çok yüksek bir depremmiş gibi geldi o gürültü aklıma geldikçe ağlayasım geliyor
Nasıl bir zihinle bu yorum yapıldı çok şaşkınım. Her ne kadar görmesen duymasam da Twitter'da tribündergi Retweet'ledi.
Şansal Büyüka: "Az önce Marmara Denizi'nde dört dörtlük bir deprem oldu".
Bu ne yahu nickimin altında Temmuz Ayı 2. üyesi yazıyor. Nereden çıktı bu :D
2 gündür foruma giremiyordum çok şükür hallettim selam beyler:)
Dersane sınavında yanımdaki gripti ve şuan çok pis şekilde gribim. Gözlerim ağrıyor, midem bulanıyor. Az önce kustum. Hayırlısı.
Geçmiş olsun Emir.Tylol Hot var toz halinde , onu alıp sıcak suya katıp içersen çok iyi gelecektir.
Geçmis olsun organel:)
En iyi yol; hasta numresi yap :n:
Bende grip oldum gitmedim bugün okula. Anatomi ve histoloji dersi vardı üstelik :D
'Gebelik testleri çalınmış doğumlar iptal'
:n:
Neydi şimdi bu :confused: :D
atgün bile yönetici olmuş... vay be...
aydın bütün çizgi film izleyenleri yönetici yapıyor zaten..
Sen gidip patates soy Emre abi :D
Vanderley Luxemburgo
http://desmond.yfrog.com/Himg59/scal...=640&ysize=640
Maşallah..............
Bugün takıntılı tarih öğretmenimiz dersinde konuşmadığım ve saçma esprilerine gülmediğim için 'Çok tepkisizsin,yüz ifaden hiç değişmiyo,cool takılıp dikkat çekmeye falan mı çalışıyosun' dedi.Ben de 'Hiç sesimi çıkarmadan nasıl dikkat çekebilrim ' dedim.Artık ilerleyen dönemlerde konuşmadığım için dersten falan atarsa şaşırmam
Hoca sorunlu galiba.
S.a Kuşluk'un güzel insanları mafia 2 oynamaktan gözlerim şişti fm'yide sildim sıkıntıdan patladım yahu..
Bu ayda tam olarak beş cuma, beş cumartesi ve beş pazar günü var. Bu ilginç durum sadece 823 yılda bir olurmuş.Kıymetni bilelim.