çok şükür inşallah.. :D
sizler nasılsınız efenim.. ??
Printable View
çok şükür inşallah.. :D
sizler nasılsınız efenim.. ??
Hoşgeldin Serkan :)
Bizler de iyiyiz şükür, salıları çok seviyorum, 10'da bitiyor ders ne güzel.:D
ben daha çok seviyorum o zaman.. :D Bugün dersim yok..
Son senede her gün ders var bizim, hepsi de sabahın köründe başlıyor, uykulu uykulu olmuyor ki.:D
Valla bana veremedikleri derslerden dolayı haftanın 3 günü okul o da 1 gün yarım gün gibi birşey sadece 2 saat. sadece 1 kere 9 da en erken olarak.. :D
nispet yapar gibi oldu.. :D
Öyle oldu biraz, ben de 2. sınıftayken 2,5 gün giderdim alamadığım derslerden dolayı.:p Sen de gel 4. sınıfa seni de görürüz.:D
işte bende 2.5 inşallah 4. sınıfa bi geçsek veya da tüm dersleri alabilecek kadar kredi tuttursamda yeter.. daha 4'e çok var.. :D
Bizim normalde 16-17 kredi olurdu her dönem ama 4. sınıfta seçmeli ders çok olunca kredi 22 oldu. Limit de 26 olunca çok zordu okulun bitmesi ama 26 krediyi tamamladıktan sonra +3 ders hakkı veriyorlarmış. Ben de bu sayede bu sene bitirebilirim. Sizde de olur muhtemelen, sen bu dakikadan sonra çok ders bırakmamaya bak.:p
Benimde öncelikli hedefim alttakilerden kurtulmak onları verirsem ve bu senemi en az kayıpla geçirirsem bu okul biter.. :D inanıyorum yani, inşallah..
Neyse ben pilav denemeleri yapmaya gidiyorum 20 dakikaya burdayım.. :)
Yap yap, öğrenci evinde pilav yemek en büyük hobim, yemeğe geliriz.:D
Vallahi her zaman beklerim..Bakalım pişmeye koyduk bu sefer başarılı bir çalışma olacağına inanıyorum.. :D Bu sefer lapa veya çiy olmucak.. :p
Tuzunu da iyi ayarla.:p Dök üstüne yoğurdu anlaşılmaz kötü olsa da:D
Pilav yapınca dibinde bir tabak kalıyomu oğuz :D Biz geçen sene 3 tabak çıkarıodk 1 tabakta dibinde kalıyodu :n:
ben git gide o tabağın boyutunu küçültüyorum İsmail.. :D yakında çok yakında hatta biraz sonra bile olabilir güzel pilavlar yapacam.. :D
tuzunu falan iyi ayarladım yoğurt için markete gitmeye üşeniyorum hemde yenilebilir olacak ki bu..:n: :D :p
İyi bakalım sen güzel yapmayı öğren biz de geliriz.:p
Yaa öğrenci olmak başka beaa :D Hayatımda yemeyeceğim türden yemek denemeleri yaparak birşeyler tutturmaya çalışıyorm çok lezzetli oluyo :D Türlü gibi bişey işte :n:
evet son aşama suyunu çekmesi için bırakılır pilav.. :D
her zaman bekleriz.. :D
pilavı tatmadan önce: 20yaşında aç bir öğrenciyseniz pilav niyetine yediğiniz şeyin hiç bir önemi yoktur.. :D
Evet aç öğrenci ne yerse yesin önemli olan tadı değil, doyuruculuğudur, yediklerin doyuruyorsa gerisi hiklaye.:D
Bu teze bende katılıyorum :D ekmek arası ketçap yiyen öğrenci modeli olarak :n:
tane tane olmadı ama bu sefer ne dibi tuttu nede çiy kaldı bravo bana.. :D evet onay veriyorum yenebilir..:D
O zaman afiyet olsun hadi.:D
http://www.internethaber.com/images/...021141106..jpg
Faturaya bakın :)
sağol..ben geliyorum şimdi..
ilginç bir resim.. :)
Çok mutluyum arkadaşlar.. inşallah sonu gelir. yarım kalmaz.
Hayırlı olsun EreN. Hayırdır ?_
SssssseeLamLar :D
Oh be sonunda açıldı forum :D