Spalletti, Sensi'nin açıklamalarından rahatsız
Roma Başkanı Rosella Sensi, son açıklamalarında Spalletti'nin istifasından dolayı üzgün olduğunu, böyle bir noktada takımı bırakıp gitmesine bir anlam veremediğini belirtmişti.
Goal.com Italia'ya konuşan Spalletti, "Sensi'nin yaptığı açıklamalardan dolayı üzgünüm. Ben Roma'yı bırakıp kaçmadım. Aslında haziran ayında istifa etmek benim açımdan daha iyiydi. Daha kolay takım bulabilirdim" ifadelerini kullandı.
Açıklamalarına devam eden Spalletti, "Özellikle O'nunla olan iyi diyaloğumuzun ardından yaptığı bu açıklamalar beni çok üzdü" şeklinde konuştu.
Bakalım Rosella Sensi'nin bu açıklamalara yanıtı ne olacak...
İtalya'nın ilk onbiri belli oldu
Marcello Lippi akşam oynayacakları Gürcistan maçının ilk onbirini açıkladı.
İtalya Teknik Direktörü Marcello Lippi, bu akşamki mücadelede forvet hattını Iaquinta ve Rossi'den oluşturacak.
Sky Sport Italia'nın haberine göre Lippi, Gürcistan maçının ilk onbirini açıklarken İtalya'nın sahaya 4-4-2 taktiğiyle dizilmesi bekleniyor.
Grosso'nun yerine Genoa'dan Domenico Criscito'nun sol bek olarak başlaması ve Marco Marchionni üç yıl sonra tekrar takıma dönmesi bekleniyor.
İtalya'nın bu akşamki karşılaşmada ilk onbiri şu şekilde:
Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Chiellini, Criscito, Marchionni, Pirlo, Palombo, Camoranesi, Iaquinta, Rossi
Zanetti: "Messi'yi Inter için ikna edebilirim"
Inter kaptanı, Messi'yi Inter'e gelmesi için ikna edebileceğini iddia etti.
Javier Zanetti, yaptığı açıklamada, Barcelonalı yıldız oyuncuyu, Inter'e gelmesi için ikna edebileceğini vurguladı.
La Gazzetta dello Sport'a konuşan Zanetti, "Başkanımızın Messi'yi istediğini biliyorum. Şu an O'nu transfer edebilmek imkansız, fakat 2-3 yıl içinde olabilir.
Açıklamalarına devam eden tecrübeli yıldız, futbolu bıraktıktan sonra teknik direktör olmayı ve Messi'yi Inter'e getiren adam olmayı hedeflediğini de belirtti.
Ibrahimovic'in gidişini de değerlendiren yıldız oyuncu, "Şimdiki kadromuz daha derin. Ibra'nın satılması bizim için daha iyi oldu, bu sayede orta sahada kaliteli oyuncularımız oldu. Geçen seneden daha güçlüyüz" ifadelerini kullanarak sözlerine son verdi.
Milan, Palmeriaslı Marquinhos'u istiyor
Milan, yeni Kaka olarak Marquinhos'u buldu.
Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, geçen hafta yeni bir Kaka aradıklarını söylemişti.
Sportmediaset.it'in haberine göre, Palmerias'ın yıldızı Marquinhos, Milan'ın yeni Kaka'sı olabilir.
Milan'ın 19 yaşındaki oyuncuyu, ocak ayında İtalya'ya getirmek için çalışmalara başladığı iddia ediliyor.
Vitoria'da oynarken adını duyuran genç oyuncu, ikinci forvet olarak ileri uçta ya da orta sahada oynayabiliyor. Uruguaylı Tabare Viudez'in kontratını iptal eden İtalyan kulübü, halen bir Avrupa Birliği dışı oyuncu transfer etme hakkına sahip.
Goal
:)
Milan Ocak ayını bekliyor
Milan'ın, Ocak ayında Rafinha, Gareth Bale ve David Beckham için harekete geçeceği iddia edildi.
Milan Teknik Direktörü Leonardo, Ocak ayı için transfer listesinini hazırlamaya başladı. Genç hocanın hedefinde, Schalke'nin yıldızı Rafinha, Tottenham'ın genç oyuncusu Gareth Bale ve İngiliz yıldız David Beckham var.
Il Corriere Dello Sport'un haberine göre Leonardo, Milano ekibinin sol bek sıkıntısına Gareth Bale ile çözüm bulmak istiyor. Genç oyuncu için Marek Jankulovski'nin gövden çıkarıldığı da gelen haberler arasında.
Milan, sağ bek bölgesine de Rafinha'yı düşünüyor. Ama İtalyan devinin Schalke 04 forması giyen oyuncu için 11 milyon avro verip vermeyeceği merak konusu.
Dünya Kupası'nda forma giymek için Avrupa'da oynaması gereken David Beckham'ın da ilk adresi geçen yıl formasını giydiği Milan. La Gazzetta Dello Sport'a göre, tecrübeli oyuncunun İtalya'ya geri dönüşü kesin gibi.
Sneijder: "Inter, Real'den daha iyi
Wesley Sneijder, Inter'in takım olarak Real Madrid'den daha iyi olduğunu söyledi.
Interli Wesley Sneijder, yeni takımının, eski takımı Real Madrid'den daha güçlü olduğunu ifade etti.
İyi bir transfer yaptığını düşünen Hollandalı oyuncu, La Gazzetta dello Sport'a konuşurken, "Beni seven bir teknik direktörüm var ve takımım Real Madrid'den daha güçlü" dedi.
Real'in bireysel yeteneklerinin daha iyi olduğunu söyleyen Sneijder, "Biz daha iyi bir takımız. Inter'i, takımın en önemli oyuncularından biri olmak için tercih ettim. Madrid'de bana bir çocuk gibi davranıyorlardı" diye konuştu.
Barcelona'nın Avrupa'nın en güçlü takımı olduğunu söyleyen yıldz oyuncu, "Manchester United, Arsenal ve tabii ki Inter, Avrupa'nın en iyileri arasındalar. Ibrahimovic ayrılmış olabilir, ama Samuel Eto'o ve Diego Milito çok iyi forvet oyuncuları" dedi.
Ambrosini Sözleşme Uzattı
İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından AC Milan, takım kaptanı Massimo Ambrosini ile sözleşme yeniledi.
AC Milan'dan yapılan açıklamaya göre, Paolo Maldini'den kaptanlık pazubandını devralan 32 yaşındaki Ambrosini'nin sözleşmesi, Haziran 2011'e kadar uzatıldı.
Öte yandan, AC Milan'ın yeni teknik direktörü Leonardo, Ambrosini'yi bu sezonun iki maçında da yedek kulübesinde oturtmuştu.