Mustafa Pektemek için 4 milyon verildi.Sebebi Tayfur hocanın çok istemeseymiş.Ersan'ı çok isteseler,1 milyon daha fazla veremezler miydi?
Printable View
Hiç gerek yok, yönetiminde böyle çocukça şeylere takılmayacağını düşünüyorum. Ersan ı saçma sapan bi başkan yüzünden ve kendi beceriksizliğimizden elimizden kaçırdık, üstüne bu tür saçmalıklar binmese iyi olur. Almeida ile Drogba birbirine tarz olarak çok yakın iki santrafor, hangisini yedeğe çekeceğiz.
Rakibimizde bu tür düşünceler varsa bizimle yarıştıklarını sanabilirler ama yönetim Ersan da fiyatı yükseltmeyerek ve (bugünkü İBB yönetiminin açıklamalarına göre ve Mehmet Akyüz transferi ile) İ. Akın da da fazlasını vermeyerek bu tür işlerle ilgilenmediğini göstermiş oldu bana kalırsa. Kaldı ki Galatasray yönetiminin de böyle bir düşüncesi yoktur.
Costa olmamış, başka isimlere yönelmişiz (Ligtv).
Forlan'ı isterük. :p
Espanyol'dan Osvaldo diye bir elemanın ismi geçmişti.Başkan bu akşam Bjk Tv'ye çıkacaktı.Acil bir şekilde yurt dışına gitmesi gerektiği için pazar gününe ertelendi.Acaba transfer için mi gitti? Transfer için gittiyse önemli bir oyuncu için gitmiştir.
Osvaldo'yu transfer edeceklerini düşünmüyorum. Bobo'yu göndermezlerdi çünkü.
İspanya dan geldikleri gibi İbrahim Akın a gittiler dendi. Sonra defans transferi açıklandı, muhtemelen ilk alternatif Miranda ya da başka biri olmayınca. Daha sonra İbrahim Akın a da çok istenince alternatif Mehmet Akyüz ü alıp yurtiçi transferi kapadılar. Yurtdışına da son transferi bitirmeye gitti muhtemelen... Ayrıca Ersan-Kemal-İbrahim Öztürk ten hala biri alınabilir ama keşke alınmasa... Nasıl senaryo :D
ersan yerine kemali alalım o zaman ersana verdiğimiz bonservisi verelim gerekirse.
Beşiktaş Sidnei'yi bitirmiş Benfica'dan
Önceki sayfada kaldı :)
Mehmet Akyüz alternatif için iyi oldu cünkü gecen sezonda gördük oynayacak forvet kalmamisti..
Sidnei'yi tanimiyorum ama genç ve kiralik(opsiyonlu) olmasi iyi :)
Böylece genç ve yetenekli oyuncularimiz cogaldi.
Burak Kaplan, Veli Kavlak, Tanju Kayhan, Necip, Ridvan, Sidnei, Ismail, Atinç, Sezer Özmen, Furkan seker, Onur bayramoglu, Cenk gönen, Mustafa Pektemek ve Fernandes'i de ekleyebiliriz
Beşiktaş boşuna stoper bakıyor. Sezer Özmen her türlü kapatır stoper açığını. Hiç gerek yok aramaya.
YaşLı adam kaLmadı ki takımda. Bir Guti var, AureLio var, birde Rüştü var. Simao benim için daha 18 yaşında onu ayrı tutuyorum :P
Sezer`i iLk maçta izLedikten sonra bizimkiLer boşuna yırtınıyor Ersan için şu çocuğu aLsınLar 20 yıL stoper sıkıntısı çekmezLer demiştim. Adam bizim adammış, bizim Sezer miş yahu. Gerçekten bu çocuğu bu yıL ki kamp programına aLıp, yavaş yavaş takıma monte etmeye başLanmaLı.
FM'de de -9 PA zaten... :)
Rizesporda bu sezon genelde stoper yerine daha çok bek oynadı ama sırıtmadı yinede ileri çıkışlarda sıkıntı yaşadı bununda nedeni stoper olması. Kademe anlayışı bence çok iyi bakma Ümit Kayıhan gibi adamın elinde pek işe yaramıyor. Belki doğum yeri İzmir olsaydı oda oynardı ama yinede oynadığı maçlarda vasatın üstündeydi zaten milli takımda kaptanlık yapıyodu ama son bi kaç maçta kaptan değildi sanırım. Bence böyle yüksek meblağları ödemek yerine böyle bir potansiyel kullanılabilir.
Şu mesajı yazmak için geldim bende Hayrettin abi. Beşiktaş hiç Ersan Gülüm'ü almak için felan uğraşmasın. Şimdilik Sidnei, Sivok, İbrahim Toraman yeter. U19 Milli Takımının 2 stoperide (Sezer Özmen - Furkan Şeker) Beşiktaş'lı ve çokta iyi iki stoper. Modern stoper ikiside. Ben 4 milyon € vermem Ersan Gülüm'e bu şartlarda...
Birde Egemen var bizde :)
Zaten Sidnei ve Egemen transferlerinden sonra Ersan'ın alınacağını düşünmüyorum artık. Galatasaray'a hayırlı olsun Ersan
Bence de bu saatten sonra Ersan alınmaz.
İbrahim Toraman sağ bek oynayabilir gibi bu sene.
Ya bu arada 2 yabancı hakkımızı stoperde kullanmak gibi bir saçmalık yapmayız değil mi ? İlerdeki 5liyi bozmak akıl karı olmaz.
Fernandes-Necip
Guti
Simao-Almeida-Q7
Türk statüsündeki oyuncular oynayamazsa mecburen Guti den vazgeçebiliriz. Aslına bakarsan ben Guti nin ilk 11 de çıkmasına zaten karşıyım da, belki alacakları yabancı forveti Guti nin yerine düşünürse o zaman değişir işler. Her maça ikinci yarı oyuna giren Guti oyunu rahatlatır, gerideyken de, öndeykende...
Sanki sağ beki yine çok boşladık... Tanju-Rıdvan-Ekrem-Toraman... Bunların içinden bir Toraman a güveniyorum o mevkide, onu da stoper de kullanmak zorunda kalabiliriz ama... İnşallah Tanju ya da Rıdvan iyi oynar da, hiçbir şeye ihtiyacımız kalmaz. Toraman ın yanına yabancılardan birini koyar, ileride de keyfimize bakarız.
Toraman-Sidnei cok ideal olur bence. Sadece biraz kisa kalabilirler. Gerci Sidnei 185 cm.
Forlan olmasada Almeida'nin arkasinda oynayabilen golcu bir ortasaha/forvet lazim
Bence Toraman'ı ilk 11'de düşünmemeliyiz, zaten Ersan'ın asıl olayı ilk 11'de gönül rahatlığıyla oynayabilecek Türk stoper olması. Ersan-Sivok ikilisi ve ikisinin sakatlanması durumunda yedekten gelecek Sidnei ve Egemen var. Toraman da sağ bek ve ön liberoda alternatif olmalı bence.
Sidnei'yi oynarken görenimiz yok herhalde, FM'de Portekiz datasına güvenmek hata olur, ilk 11 oynayacak seviyede olmasının garantisi yok, oynarsa bile 2 stoperin yabancı hakkını kullanması çok kötü olur.
Eğer Ersan'ı alamazsak Egemen o bölgede oynayabilir ve bence fiziği, hırsı ve konsantrasyonu ile işi kotarır ama ileride kurulmuş bir savunma düzeninde rahatça oynayabilen, geriden top çıkarabilen modern Türk stoper bir tane var, onu alabiliyorsak 7 milyon € gibi fantastik bir fiyat istenmedikçe almalıyız.
Guti'nin yeri için bence Guti, Fernandes ve ekstra durumlarda oraya geçebilecek Veli yeterli.