Hayırdır murat yaa ne oldu
Printable View
Hayırdır murat yaa ne oldu
Feyste Çete Savaşlarında çete daveti olan varsa yollasın kabl edilir :)
Selmalar efendim :D
İsmail di galiba adını hatırlayamadım bir anda crespo009 ; Kız davası bu ara nazar mı değdi ne oldu sürekli kavga ve şimdide ayrılığın eşindeyiz...
Ya o değil kendin taviz vermiyor kesinlikle abi,bende vermek istemeyince ipler kopma noktasına geliyor.Bu kadar basit mi herşeyi silmek ? Ben silemiyorum da silen siliyor demek ki ...
Murat ben dün akşam kızla öyle bir kavga ettim. Gece mesaj attm sabah ben aşkım demeden kendisi dedi. Ve bugünde Ankara'ya gidiyorum. Her ilişkide oluyo böyle şeyler takma kafana
Bu arada selamlar Mr. Barto
Herkeste aynı dert Murat biraz alttan al mevsimi şimdi diyorum ya. ;;)
Selamlar ama ben gidiyorum söylemesi ayıp. :)
Fazla kendini dağıtma Murat her ilişkide oluyo böyle.
Nereye yaa daha yeni gelmiştin :p
Valla ben alttan almaktan bıktım.Bakalım hala alttan almaya çalışıyorum.Biraz süre istiyor karar vermek için.Bende serbest bıraktım.
Yaa Murat benim kız hiçbişeyde alttan almaz. En ufak birşey yapsam trip atmanı bırak bana 1 hafta çektirir. Bırak kendi haline gece ona hiçbirşey düşünmeden aklına ne geldiyse yaz umarım hoşuna gidecektir
Murat usta her ilişkide böyle dönemler olur. Hatta bazen dalga dalga üst üste gelir. Sabretmeye bak. Fazla üstüne düşme böyle zamanlarda. canım cicim'i azcık kes. düzelir eğer seviyorsa seni..
Aşk mekanı olmuş burası yav :zuhaha:zuhaha tekrar selamlar... Çok yağmur yağıyor burda :)
Merhaba.2günlük aradan sonra ..
selamun aleykum beyler
ya haftasonu ne çabucuk geçiyor
Maça aLmadıLar döndüm geri :zuhaha
he öle beşele girmeye çalışırsan girremessin tabi biz 2.ligteyiz hep kendimizi bilet alıoz
Karadeniz maçına zor girdim zati :zuhaha
merhaba arkadaşlar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Boşver Murat abi kızlar biraz fazla ilgi istiyor.Biraz az ilgi verince böyle durumlar ortaya çıkıyor zamanla düzelir kafana fazla takma ama bu söz herşeye bedel bence ::: ''Giden gitmiştir.Gittiği an bitmiştir.Ben gideni Değil giden beni kaybetmiştir.''
Selam .
aleykum selam
Eren buna gerçekten inanmaya başladım önceden böyle bir dönem olmayacağını düşünüyordum ancak gerçekten çok şey üstüste geliyor ve ters gidiyor.Öğlende haberleştik bir daha rahatsız etmeyeceğimi söyledim aramadım sormadımda hiç,az önce beni aradı ne yapıyorsun falan diye pek sıcak davranmadım ve uzatmadan kapattım.İlk aşamada fazla atlamak istemiyorum.Ancak ben bırakmadığım sürece benden ayrılamayacağını biliyor o da.
Valla kardeşim henüz kimse gitmedi,inşallah da gitmez.Ne olursa olsun seviyorum.
Yoruldum ya :p
taşmı taşıdın ne yaptında yoruldın
Sayfanın altına konuyu kimlerin görüntülediği gelmiş tekrar. :icon_lol:
Evet çok sexy olmuş yeni eklentiyle sitemiz :)
Tüh baktı kaçtı yapamayacağız artık.:p
Siz gizli takılmasanız da herkes bilse efenim nerede olduğunuzu.:D
Ben her konuya bakiyorum ayni anda,beni takip etmek biraz zor olur (=
Eskiden derbi maclarinda 40-50 kisinin ayni anda konuyu takip ettigini görürdük.:)
Kimseden çekindiğimiz yok efenim netiz. :D
Vay vay vay, yanınızdaki yılıdz yok olmuş.:D
Yeni yöneticim de buradaymış, nasılsınız efenim?:p