İddaa bayileri de UEFA gibi ha :D
Printable View
İddaa bayileri de UEFA gibi ha :D
Ben de iddaa bayiinden yeni geldim :D Bu akşam Almanyalı yarın akşam hem İspanya hem İtalyalı öbür akşam da hem İngiltere hem Fransalıyım ve Boca-Arsenal S. maçından da karşılıklı gol bekliyorum :D
DANİMARKA: Andersen, Jacobsen, Poulsen, Kjaer, Agger, Kvist, Poulsen, Mikkelsen, Eriksen, Krohn-Dehli, Bendtner
ALMANYA: Neuer, Khedira, Lahm, Schweinsteiger, Badstuber, Hummels, Schmelzer, Mesut, Müller, Gomez, Podolski
-------------------------------------------------------------------------------------------
PORTEKİZ: Patricio, Pereira, Alves, Pepe, Coentrao, Veloso, Meireles, Moutinho, Nani, Postiga, Ronaldo
HOLLANDA: Stekelenburg, Van der Wiel, Willems, Mathijsen, Heitinga, Van der Vaart, De Jong, Robben, Sneijder, Huntelaar, Van Persie
Hollanda'nın hocası inanılmaz yetersiz. Kadroya bak, sadece de jong var orta sahada gerisi tamamen ofansif isimler rakip portekiz ise orta sahayı 3 tane tam orta saha oyuncusuyla tutuyor. Bu kadrolarla Hollanda'nın işi çok zor.
Almanya içinse burası kulüp takımı değil Löw. Götze gibi inanılmaz yetenekli bir çocuk var elinde ama ısrarla müller ya da podolski'den birini kesmiyorsun. Üstelik çocuğu oyuna dahi almıyorsun Kross giriyor sonradan. Bu yüzden Portekiz maçında çok kötü oynadı takımın. yine bu yüzden kupayı kazanamayacaksın.
Robben halen oynuyor ya şaşıyorum yahu.
Bu adam geçen maçta hırslıydı ama ne oldu ? Sahada ne yaptı ?
Hadi oynadı bi nebze anlarımda Kuyt yok çok yazık.
podolski löwün manevi evladi gibi birsey o takimdan lahmi schweinsteigeri neueri keser ama podolskiyi asla kesmez almanlarda podolskiyi sevmiyor elemelerde nedense süper oynuyor ama turnuvalarda sahada yok
Çok fena skor salladım.
Danimarka : 1 - 3 : Almanya
Portekiz : 2 - 3 : Hollanda
Toplam oran : 216
Robben olmasa orada Kuyt'tan önce Narsingh oynar.
Adamım attı.
Muthis vurdu
Süper goldü cidden.
Ah şu Portekiz'de hızlı bitirici bir forvet olacak turnuvalara ambargo koyar.
Hollanda'nın sağ bek'i tam bomba. 3 Maçtır yol geçen hanına çevirdi o kanadı
Şu maçları keşke aynı saate koymasalarmış.Bir ora,bir bura heyecan yaşıyamıyorum.Keşke iki maçın heyecanını ayrı ayrı yaşasaydık.
Ronaldo sonunda attı.
Bak işte Almanya maçına bakayim dedim Ronaldo atmış bile :D
Portekiz bir gol daha bulsa farklı alır bu maçı.Hollanda dağıldı.Baya açık veriyorlar.Ne oluacaksa olsun kıvamında.
Danimarka'ya bak sen 1-1 yapmıs.
Arkadaş kırk yılda bir iddaa oynadık Almanlara onda da bir kaza çıkacak :D
Tamam Hollanda'nın iki fark ile yenmesi lazım ama böyle bi kadroyla çıkılmaz ki bu maça, Hollanda antrenörü kendi kuyusunu kazmış.
--- DeJong
Robben - Vaart - Sneijder
Huntelaar - RVP
Kevin Strootman'ı hiç düşünmedi Hollanda. Ortasaha'da çift yönlü iş yapabilecek bir adam aslında.