2010 çok renkliydi abi.Waka waka falan :n: Değişik ülkeler,değişik futbolcular vardı Afrika'da diye de saha dışı renkliydi (Vuvuzela belası hariç) :D Paul vardı ahtapot :D Futbol da çok iyiydi çok çekişmeliydi heyecanlıydı.
Printable View
Fransa kadrosu çok ilginç.Nasri falan yok.Sağ bek olmuş sağ açık.Gol atmayı düşünmüyorlar sanırım :)
Trt Hd ' de spikeri değiştirebiliyorsun ben İngiliz spikerden dinliyorum daha iyi. :D
Fabregas gibi bukadar düz bir oyuncu nasıl bukadar prim yaptı da İspanya milli takımında sahada olması için forvette olsa oynatılıyor anlamadım.
Maçı izlemek için Tivibu'yu açtım TRT Spor'da Fenerbahçe'nin Şampiyonluk Mücadelesi'ni izliyorum nedense :n:
Bu arada Torres'i yine yedek bırakan Del Bosque'nin bıyıklarından öpüyorum.Sorunlu bu adam.
0'dan 1 olması lazım hadi bakalım :)
Xabi Alonso vurdu kafayı. 1-0
Sanırsam 1den1 olacak :)
Ne berbat bir ilk yarıydı yahu.
Ne kadar zevksiz maçtır bu böyle.İkinci yarı İspanya uyuta uyuta 1 tane daha atar koparır maçı.Fransızlardan bir yol olmaz.
Bence 90 dakika 1-1 bitecek.
İlk yarı çok sıkıcıydı.Bu yüzden ikinci yarıyı seyretmeyeceğim.Umarım bambaşka bir ikinci yarı olmaz.
Hikmet Karaman Barcelona dedi İspanya'ya. :n:
Euro 2012 ölsün istiyorum :D
Bi Ribery'nin cabalamasi ile olacak is degil. Ispanya Finalde, Portekiz bi varlik gosteremez bu takima karsi.
Alonso atti penaltiyi
Ahahahahahaha :D
''Hocam siz spor yorumcusu değilsiniz''
Lan ne güldüm ya :n:
keşke ömer üründüle de dese :D
Ne kadar zevksiz ve temposuz maçlar oluyor.Ne bilim takımlar böyle canla başla savaşmıyorlar.Fransa'ya bakıyorum maç bitsede gitsek havasındalar.Heralde diyolardır ulan nereden çıktı bu turnuva.Ne güzel tatilimizi yapıcaktık.
Seyirciler desen kız istemeye gelen misafirler gibi dizini kırmış oturuyorlar.Kalite çok düşük.Vasat bir turnuva oluyor.
sabah soylemislerdi, fransiz ve ispanyol seyirciler cok az olucak diye. bu maca olumsuz etki etti. 19 da golu atti ispanya, 2dakika gecmeden mac 0-0 mis gibi sessizlik basladi yine. ev sahipleri elenince bu tip turnuvalar soguklasiyor. zaten ukrayna da uzak yer, disardan ilgi de az oluyor haliyle. biz olaydik orda full destek olurdu kesin :]
Yani ismi maçta stadyumdaki değil :zuhaha
Ne pis bir forumuz lan biz :D
Maçları 11 gün arkadaşıyla uyumadan takip eden Çinli hayatını kaybetmiş.
Bu gün İtalya'nın tur atlayacağına tüm kalbim ile inanıyorum. Bu ankette ne kadar İngiltereyi işaretlemiş olsamda İtalya arkadaş. :)
Aynen ankette öylesine İsveç'i işaretledim İtalyanın şampiyon olmasını istiyorum...Kadro kalitesi bunu başarabilecek güçte Almanlardan bir farkı yok İtalyanların başarabilirler...
İtalya forever...
Montolivo çok büyük oynuyor.
Rooney İtalyan olsa iş çoktan bitmişti bence, Balotelli sırf ziyan.
Valla izlediğime değer bir maç oluyor...Ama şu Balotelli çıksın yahu başkası olsa banko atmıştı şimdiye...Pirlo bana göre Xavi'den iyidir bu maçta da gösterdi bunu...Adamın her pası adreste yahu...
Montolivo'nun Balotelli'ye verdiği o aşırtma pas...
Yahu bu Balotelli ne ayak? Bundan başka forveti yok mu koskoca İtalya'nın? Ahh İnzaghi olacaktı şimdi...
Olmaz mı yahu Rossi var,Di Natale var ama hoca ısrarcı baya...He nasıl unuturum De Rossi'nin maçın başındaki direkten dönen şutu harikaydı Glen Johnson'un kaçırdığı da ilginçti nasıl atamadıysa...Maçta aşırı goller kaçtı ilk dakikadan koparabilirdi 2 ekipte maçı...
Balotelli yerine Mario Gomez olsaydı İtalya şimdiden 6-7 olmuştu :D