Ben Beylikdüzü Beykent tarafındayım. Sen ? :D
Printable View
Ben Avcılardayım :)
Hata verip duruyo Failed connect falan diyor uğraşıyorum :D
Ne yapıyosunuz bu saatte ya : ) Hatta bilgisayar başında ne yapıyosunuz : )
Wade i izliyoz isot napalım :n: Triple double ınıda yaptı adamım benim :D
Az önce Börk-El Barto ikilisini tek başıma 10-1 yendim hatta acıdım kendi kaleme gol attım şimdi ikisi de bu hüsranla yataklarına girip uykuya dalmışlardır.Ya da tam tersi (: İyi geceler ben yatar :)
Diğer odaya giremedim bi türlü hata verip duruyor yarım saat uğraştım olmadı.Ama ilk oyun yetti bana iyi yendim sizi bir daha karşıma çıkmadan önce iyi düşünün :n:
Evet (:
Bursaspor taraftarlarının renkli deplasman görüntüleri :)
http://www.youtube.com/watch?v=6mqg7...layer_embedded
Video'nun altında hop hop bursa top bursa yazıyor. Bence hiç gerek yoktu eklemene :).
Arkadaşım Bursa'nın zevkli yanlarını göstermeye çalışmış başka şeylere takılmaya gerek yok. Herkes biliyor neyin ne olduğunu dalga geçmeye çalışanların nasıl kişiler olduklarını :)
Bende çok beğendim gerçekten çok eğlenceli geldi banada.Özellikle şoför bitirdi:D
Biraz güzel yönleriyle inceleyin ufak şeyler için manzaranın bütününü kaçırmayın.
Arkadaşlar arası yapılmış güzel bir eğlence. Abartmaya gerek yok :)
Bu forum taraftar gruplarına veya takımlara hakaret yapılan bi forum değil bunu bildiğim halde böyle bir video koyacak halim yok.Bunu koyana kadar düşman olduğum takımların videolarını koyardım. Olayın ilginç tarafıda yoruma kapalı olan videoyu seçmemin amacı karmaşıklıklara yol açmamasıydı.Amaç keyifli görüntüleri paylaşmaktı bursa hakkında ilk videoda böyle şeyler aklınıza geliyorsa ben ne diyebilirim :)
Ee kimler gece nöbetinde bugün ? :D
Her zamanki gibi kolamızı cipsimizi aldık Nba maç saatini bekliyoruz :n:
Yanlız değilsin abi:D Lakers maçını izlemeyi düşünüyorum sen?
Onu bekliyorum bende. Ancak o maça kadar rekor kırma potansiyeli olan Portland - Cleveland maçını izlicem. Hadi Cleveland bunu başarabilirsin :n:
Abi kaçtaydı maç ona göre kahvemizi içelim sızcam yoksa böyle giderse :D
Lamarcus Aldridge tek başına dağıtır Cavs'ı :D
Harika. Bu gece de uyku yok o zaman. Lakers maçını izlerim de NBA Tv aşar :P
Ben de buralarda dolanıyorum.NBA maçı var kaçar mı ? :n:
Kaçar mı hiç :D Hornets süpriz yapar mı ki acaba ?
Sürpriz olmaz çünkü Hornets şampiyonluk adaylarına kök söktürüyor. Lakers ise mesaj maçlarının hemen hepsini kaybetti, yani Hornetsin en az Lakers kadar şansı var bence.
Önce maç başlasın.Gerekli detayları burda konuşuruz. :n:
Edit : 50 000. mesaj hatrına artık bir ödül alırız. :n:
50.000 mesaj olmuş ovv :n:
Hoşçakalın beyler maçları ayaklarımı uzatarak izlemek istiyorum.İyi geceler:)
Evet Lakers formsuz. Maç çok güzel olacak ama. Blazzers vs Cavs maçını izleyen?
Artık forum tarihine geçtim.Umarım adımı kimse unutmaz. :0:
Maç başlıyor. Nihayet :)
Artest süper başladı. :n:
Aynen :D benche fena girdi :D
Ya bırak bu ayaklar Reco asıl forum tarihine geçen Deyvi :D 49.999. mesajı atmış :D