Msn Ne ayak yaf giriLmiyor :(
Printable View
Msn Ne ayak yaf giriLmiyor :(
Selam kafe...
Selamlar kayseriden.. :(
Saatten 4 ten beri yani okuldan geldiğimden beri hep 1 saat erteleye erteleye yarınki edebiyat sınavına henüz çalışmaya başlayamadım.Bakalım son limit saat 8.Bu sefer başaracağım sanki.:icon_biggrin:
çalış abi çalış :D
Selamun Aleykum
Edebiyatta ders mi yaa:D
zaman geçmiyor zaman yalan mı?....
Haklısınız sayın Emre abi.:uzgun:
Nasılsınız ayrıca :)
İyidir yeşilli Emre senden ne haber? :p
Bu gün bi edebiyat sınavı olduk çok pis geçti ya :D..45 alsam süper :)..
Ne olsun Emre abi.Haftaya 4 yazılım var kara kara düşünüyorum :n:
Sizin okulunuz nasıl gidiyor :p
Defterin arkasına 180 tane çizik attım 180 gün okula geleceğiz ya her gün bi tanesi karalıyom :D
Daha 134 gün daha okula gideceğiz.:D
bende okul yoktu bugün :) Ama fena gitmiyor heralde bilmiyorum açıkçası pek uğrayamıyorum uzun zamandır. :D
Edebiyattan 45 almak mı? Tolga süpersin ben hayatımda 45 puanı bir arada görmedim edebiyatta :D
:D Bende işte bi umut Emre abi :D bakalım 45 alırsam çok iyi :)
Selam........
Hoop! selam gençler :)
Valla ben lisede bir Coğrafya'dan bir edebiyattan birde felsefe psikoloji'den çektim ne çektiysem birde iş eğitimi gibi bir ders vardı ama sanırım o ortaokulda idi. :D
Selamlar Efenim ikinizede.
Evet o orta okulda :D..Neyse ben kaçtım herkese iyi akşamlar :).
Ben pek bir geride kalmışım abi, bakmayın kusuruma :n:
Nolacak Sakaryamızın Hali ya :)
Yeni farkettmde mesaj editlenmiş ve editlenme sebebide süper :n: mR. Barto umut'un mesajı editlemiş :D
İyi akşamlar Tolga.
Umut sana gereken açıklamayı yaparım msnde :D
Editlerim ben yönetici mönetici anlamam.:D
Burda havai fişek gösterisi oluyo ya ne varki bugün acaba
FM09 Demo çıktı daha araştırma alanları yine doldu taştı.
Genellikle sitede görmediğim nicklerin yorumları akmış gitmiş.Bir de oyun çıkınca ne olacak bakalım :)
Valla Murat eleştiriler hep yıkıcı ya :) yok niye tackling 12 finishing 18 :D oyun çıkınca tam curcuna olacak
Malesef öyle olacak.Bir de şimdi o ekibin içinde bende varım olaylardan haberdarım ama konuşmak istemiyorum.Büyük bir gayretle ekip cevaplıyor.Kendimi biliyorum bir konuşmaya başlasam dağıtacam ortamı :D
Abi geyik hangi geyik editlemişsin kaçırmışız..Murat kayseri araştırması şuanda kimde?
Murat yok yaa ben 2-3 kişiye cevap verdim herkes kendi isteği olsun diyo :) Kendilerine has data yaratacaklar hepsine verecekler CA 200 PA 200 bütün özellikler 20 o zaman zevke gelirler herhalde EGOları tatmin olur :)
Bu arada şu konuyu okuyanlar özelliğinin tekrar gelmesi çok güzel olmuş yeni farkettim..
Taraftarlık olayı diyorlar.İnanın Fenerbahçe'yi yapan arkadaşımız Beşiktaş'lı oyuncuların daha yüksek alınmasını söylüyo,Beşiktaş'lı arkadaşımız Fenerbahçe'li oyuncuları vs vs ... Ancak kendi takımlarını yapan herkes inanın hiç abartı değil neredeyse alabileceği maximum değeri veriyor.Kimse abartmıyor veya asıp kesmiyor.En doğal şekilde yapılıyor oyuncular :)
Lise 3 ler tarafından cep telefonumun iç camı çatlatılmış bir şekilde selam diyorum :D