Originally Posted by
DisCo
Açıkçası takımdan konuştuğum kimse bulunmuyor. Çünkü daha kendilerini göremedik. Dediğin gibi durumları pek içaçıcı değilmiş. Yorum yazma ihtiyacını neden hissettim onu belirteyim.
Maç içerisinde kavga olur. Profesyonel olan parayı artık paradan saymayan adamlar bile birbirine giriyor. Seyircinin sahaya girdiği bir ortam sonucunda dayak yeme, kırık,çıkık, ölüm bile olması normaldir. Derslerini veririz gibi bir yaklaşım sezdiğim için bunu yazdım. Yineliyorum. 12 - 12 dövüşmemişsiniz. İki takım kavga ederek zaten hatalı birde seyirci girmiş hatalı güvenlik yok hatalı senin gelip ders verdik tavrı konuşmanda hatalı. Olayları tersine çevirirsen ve sizin burada seyirci önünde bu tarz bir kavgaya girdiğini düşünürsen sonuçlar pek farklı olmayacaktır. Sonrasında bende Samsun'lulara dersini verdik dersem sende tek tek gelseydiniz derdin. :) O yüzden bunları konuşmak yanlış.
Evsahipliğine, sporculuğa, güvenlik anlayışına uymayan şeyler gerçekleşmiş.
Atatürk'e, bayrağa, vatana, millete küfür olayına gelirsek oradaki hiçbir oyuncunun bunu yapacağını düşünmüyorum. Çünkü bu görüşte olan kişiler değillerdir. Bence yapılana kılıf bulmaktır bunu ama şunuda ekliyorum. Eğer öyle birşey yaptılarsa iyi etmişsiniz.